KasperBC

Medlemmer
  • Posts

    238
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KasperBC

  1. Jeg har gået en god sjat km den sidste uge og får kun vabler på hælen, højre på lateral siden og venstre på medial siden. Derfor tænker jeg sportstape på de områder inden start også evt skifte til vabelplaster hvis der kommer nogle under tapen.

    Tåsokker lyder faktisk slet ikke dumt - hvilke mærker bør jeg kigge efter?

  2. @Arcus

    Skal gå rundt om søerne i København. Jeg har tidligere gennemført et 24 timers cykelløb med korte omgange, så føler mig fint rustet.

    Der er folk med de fleste af timerne, minus natten (starter kl 22, så natten bliver de gode timer), også bruger vi Endomondo+ekstra batterier til telefonen samt Garmin ur.

    Jeg må også have pacere med rundt, så det hjælper på det mentale på den sidste halvdel.

  3. Pause strategi er helt sikkert nødvendigt. Jeg er dog en af dem der helst ikke skal stoppe for meget. Så min plan er at rykke ud med 6,5kmt de første 30km, så pause og nye sokker. Næste 30km med 6,0kmt også pause med nye sokker. Herfra er det formentlig overlevelse og farten skal bare holdes over 5,0kmt frem til min. 100km også er der indhentet tid nok til de sidste 20km kan lides med et lavere tempo.

    Da jeg går ca. 5km laps, så har jeg mulighed for at tanke op med mad og drikke hver runde og skal derfor kub slæbe det vand der skal til rundt på de 5km.

  4. Det er sgu en dårlig kombi at være semi-ludo også have en kærlighed for langdistance sport ;).

    Væddemålet er sat op som det står, afgang om ca. 2 måneder og det skal være 120km.

    Er 100% med på at man aldrig bliver klar på de 2 måneder - men hvordan forbereder jeg mig bedst på kampen mod vabler og ømme skinneben? ;).

    Btw kender jeg 2-3 mand der gennemførte Dodentocht forrige år uden en eneste forudgående træning. Alle tider omkring de 23 timer :).

  5. Hej MOL,

    Jeg har fået en hjerneblødning og kastet mig ud i et væddemål som går ud på hvorvidt det er muligt at gå 120km på 24 timer. Det er ikke tilladt at løbe eller transporterer sig fremad på andre måder end gang.

    Jeg får 2 måneder til at træne i, startende fra næste uge.

    Jeg er på ingen måde i topform, faktisk ret langt fra, men jeg har tidligere dyrket langdistance cykling og svømning - så har en del erfaring med at presse på og blive ved.

    1. Hvordan bør jeg gribe træningen an i de 2 måneder?

    2. Hvordan bør jeg tilføre energi under forsøget? På cyklen ville jeg tage gel'er, bør jeg bruge det her også? Hvis ja, hvor mange/time? Skal det være alm mad og vand?

    3. Alle råd modtages med kys hånd :).

    Glæder mig til at høre fra jer,

    Kasper

  6. Længe siden sidste update. Det har været en meget turbulent jul, med en masse problemer på hjemmefronten som jeg har været nød til at tage mig 110% af, førend jeg kunne tilbage-rette fokuset på projektet.

    Der er nu styr på tingene og motivationen for træning er KAMP høj. Ser meget frem til de næste ugers træning og til de sponsorforhandlinger som ligger i denne måned.

    Af hensyn til min familie, det crew der skal med og ikke mindst mig selv, så har jeg sat en deadline for at finde sponsorer der hedder 01/03-2013, hvilket betyder at hvis vi ikke har lukket aftalerne, eller har store forhandlinger igang, pr. 1. Marts, så bliver jeg nød til at aflyse projektet. Det vil ikke være muligt at nå at få det hele op og stå de sidste måneder - det vil stresse forberedelserne alt for meget.

    Hvad der så skal ske, det ved jeg ikke. Det eneste der er sikkert er at jeg ikke vil skyde projektet til 2014 - det har min familie pænt takket nej til at være med til.


    Jeg har lavet en liste med nogle ultra-cykelløb som løber af stablen i 2013 som jeg muligvis vil kigge på at deltage i istedet, men ellers bliver det noget med at sætte sig sammen med de sponsorer der er med på vognen nu, også må vi i fællesskab beslutte hvordan vi får stablet et event op som de også synes om.

  7. But why????

    Det giver så lidt mening at du kører dig selv i sænk på den måde? Meget undrende for hvordan du planlægger din træning.

    Det er altid zone 2 træning og derfor kun basistræning. Derfor mener jeg stadig er det er givende at "køre sig i sænk", så længe lagerne bliver fyldt op igen lige efter træning. Derudover, så er min dagligdag bare ofte som ovenstående, hvorfor jeg ville få 2-3 fridage i en uge hvis jeg ikke skulle træne disse dage.

  8. Dagens træning:

    3t, cykel - Hørsholm bakkerne

    Puha for en tur.... Har sovet maks 2 timer i nat, så var helt vildt træt da jeg hoppede i tøjet - så træt at jeg glemte at tage dunke med og da jeg stort set ikke havde spist - ja så blev det en lang tur... og ja - havde selvfølgelig også glemt penge/dankort.

    Jeg gik helt kold til sidst - sukker, vand alt - var helt færdig trods det kun var 3 timer.

    Kommer afsted og finder hurtigt udaf at kæde/kassette er så ødelagt nu at jeg ikke kan gøre på stor klinge. Når jeg kommer derop, så glider kæden flere steder i tråden oven på kassetten og tager slet ikke fat, hvilket resulterer i at kæden ryger af.

    Det betyder også at HELE dagens træning er lavet på lille klinge - det harj eg sgu aldrig prøvet. Selv på den lille klinge var der problemer hvis jeg lagde vægt i pedalerne, så hakkede kæden også.

    Det betyder også at jeg nok hopper på MTB de næste dage, da jeg ikke får råd itl nyt udstyr før efter juleaften.

  9. Dagens træning:

    Styrke

    Backsquat: 3x12RM 80 85 90

    Dødløft: 3x12RM 90 95 100

    Pulldown 3x12RM 50 55 60

    Bænkpres 3x12RM 60 60 62,5

    Dumbbel walking lunges: 3x24RM 14 15 16

    Gentag disse 3 gange med valgfri pause imellem – udføres som superset.

    Jack-Knife på bold – 15reps

    Hamstring curls på pilates bold: 15 Rep

    Medicine ball twist: 16 Rep

    Afslut med gulvøvelser uden bold:

    1x Lige plank: 1:30min

    2x Sideplanke: 45sek (både højre og venstre side)

  10. Dagens træning:

    4t, cykling

    Kom 3x rundt på Kettinge-runden. Fed tur. Masser af højdemeter må man sige, især når man lige nupper Geels Bakkerne med på frem og tilbage vejen ;).

    Lod bare benene tale og arbejdede derudaf. Efter at have arbejdet en del i zone 3, prøvede jeg flere gange at komme ned i zone 2, men selv på lille klinge røg jeg over, også på flad vej.

    Blev til 101km.

  11. Har ikke rigtig fået updatet den sidste uge. Jeg har desværre kun fået trænet ca. 5 timer, hvoraf kun ca. 2 har været på cyklen. Har ligget med influenza, haft barn med influenza og derudover en masse andre dårlige undskyldninger.

    Jeg har lige tjekket mine metrics for ugen - samlet set har jeg sovet 28 timer fra Mandag -> Søndag eller 4 timer i snit pr. nat.... Puha det er hårdt at have en knægt med en masse sygdom.

    Den kommende uge er min mængde uge i blokken - det skal nok blive hårdt at træde ind i den, uden at have trænet rigtigt i 7 dage - men til gengæld er jeg motiveret som en i helvede for at komme ud og træde i pedalerne. Sneen er væk og vejene brude være bedre end sidst jeg var ude.

    Jeg har siden sidst også fået anskaffet mig et gammel skrov af en MTB - men det gør at jeg nu ikke frygter sneen så meget som sidst - for selvom jeg troligt kom ud, så kostede det også 2 styrt, en masse blå mærker og dårlig kvalitet i træningen. Nu er der mulighed for at komme ud og lave lidt sjovt og ballade i skoven i stedet.

    Vægten har stået stille i laaang tid nu. Var til tjek hos Martin Kreuzter for 2 uger siden med en vægt på 81.9 og et fedt% på 15. I morges sagde vægten 83,3 og den har ligget mellem 81-84kg de sidste 3 måneder. Nu giver jeg den en mega skalle resten af december og håber at komme ned omkring de 80kg - trænger til lidt succes på den front.

    Dog fik jeg en god optur igår - var igang med at rydde ud i mit tøj og tog et par bukser på, som jeg købte i starten af 2012. De var str 38 - og den gang strammede de - nu bruger jeg 33/34 og de er næsten for store. Vægten er gået fra 115kg (efterår 2011) til de her omkring 80kg. Vil gerne ned omkring 78kg og en fedt% omkring 10 inden afgang. Jeg skal ikke være alt for pillet - der må gerne være lidt at tærre af de første dage på turen dernede. Det bliver en kamp at holde et stort nok indtag med ca. 400km om dagen på cykel. Et bud vil være et forbrug omkring 20-30.000 kcal pr. døgn med en vægt på 78kg. Så skal der jo køres absurt mange kcal i hoved mens jeg sidder på cyklen.

    Derudover er der kommet en ny sponsor - DeFeet Danmark - glæder mig til at modtage nogle produkter fra dem. Derudover så har jeg møde med en bikefitter og en mulig energisponsor i løbet af ugen, så ligenu sker der lidt på sponsorfronten, hvilket er super fedt - giver tro på at det hele nok skal lykkes!

    Det sagt, så hvis du sidder og læser dette og synes projektet er godt, så overtal endelig din chef/dig selv til at tage et møde med mig - så fortæller jeg gerne om de muligheder din virksomhed får for en god, alternativ, eksponering og goodwill.

  12. Prisen er svært at gennemskue - der står deltager gebyr på 350,- men efterfølgende koster det så 700,- for 24 timer?

    Er gebyret 700,- også er der tilvalg af mad/forplejning på 350,- eller hvordan skal det tolkes?

  13. D. 06/12

    Cykling, 4t.

    Puha, endnu en fucking kold da på cyklen. Fuldstændig stiv-frossen da jeg kom hjem. Dagen bød også på endnu et styrt, denne gang slå jeg mig en del mere end sidst, dog uden at være slemt. Men hul i bukserne og blå mærker på benene blev det da til, desværre.

    Dagens træning:

    Styrke, 1t

    Backsquat: 3x12RM 80 85 90

    Dødløft: 3x12RM 80 85 90

    Pulldown 3x12RM 50 55 60

    Bænkpres 3x12RM 55 60 62.5

    Dumbbel walking lunges: 3x24RM ?

    Gentag disse 3 gange med valgfri pause imellem – udføres som superset.

    Jack-Knife på bold – 15reps

    Hamstring curls på pilates bold: 15 Rep

    Medicine ball twist: 16 Rep

    Afslut med gulvøvelser uden bold:

    1x Lige plank: 1:30min

    2x Sideplanke: 45sek (både højre og venstre side)

  14. Dagens træning:

    Cykling, 3t.

    Planen var 2x Tyren, men kunne ikke rigtig finde ruten, da der var komplet mørkt og jeg har kun diode lygter. Så fik virkelig trænet mørketræning - ret sjovt, men måske ikke det smarteste. Der var så mørkt at jeg ikke kunne se mit pulsur, så kørte på gefühl'en - men ser ud til at jeg ramte zone 2 ok.

    Benene havde det godt og motivationen var høj.

  15. Ikke lige fået lavet updates de sidste dage.

    D. 29:

    Styrke 1t

    BP 2x12 60 60

    Incline BP 2x12 40 50

    Hypers 3x10 10 10 10

    Pulldowns 3x10 45 50 55

    Skulderhiv 3x10 17 25 25

    Håndledsrul 3x10 17 25 25

    Sidebøj 3x10 30 30 30

    Mavebøj 3x20

    Back flyers 3x10 30 35 37,5

    D. 30:

    Cykling, 2t.

    Zone 1, hvileuge træning. Helt let tråd og bare trille derudaf.

    D. 1:

    Hviledag

    Idag:

    Cykling 2,5t.

    Zone 2 træning. Sidste dag i hvileugen. Det har været fantastisk at få lidt ro til kroppen og tid til at lave andet end træning. Det har givet godt med blod på tanden frem mod den næste 4 ugers blok - og det ser ud til at blive nødvendigt med det vejr der venter, ikke ligefrem fantastisk sjovt at være derude i sne og slud.

  16. Skal måske siges jeg ikke har afprøvet programmet endnu. Men squat og lunges SKAL med ihvertfald (og har jeg kørt med hele tiden). Min krop er så tarvelig at have smidt hele numsen væk sammen med de 12 kg. :dry: Kan være jeg skal prøve at undlade dødløft til at starte med så? :sleepy: .. Men synes da ikke det var mange øvelser du har med :blush: ?! Der skulle jo gerne ske noget - hi hi

    Mange øvelser er ikke = større effekt, desværre.

    De øvelser Jydedynamit nævner er store basisøvelser som rammer et meget bredt område. Derfor vil det ofte være 'nok' kun at træne disse øvelser for at se fremgang :).

    Jeg synes dog dit eget program ser fornuftigt ud, omend de ser ud som en hård omgang for stængerne - men jeg er fan, kører selv et hårdt benprogram ;).