Psycho

Medlemmer
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Psycho

  1. Udstrækning gør dig blot smidigere. Det er ikke noget der hjælper på skader, som allerede er der, det er i hvert ikke videnskabeligt bevist. Det kan være en god idé at gøre, hvis du går og har en skade, der forhindrer dig i at bevæge det skadede område, så du ikke bliver for usmidig det pågældende sted.

  2. Det kan jeg heller ikke forstå.

    En hurtigt googlesøgning, som indrømmet ikke er krydschecket, giver at 100gram saltlakrids indeholder ca. 360kcal/100gram og een piratos vejer ca. 4 gram.

    I misforstår den dårlige formulering:-)

  3. Hvis du vil formindske dine lår, så handler det blot om ikke at bruge dem. Problemet er bare, at når du så genoptager din sport igen, vil den muskelmasse, du har smidt genopbygges.

    I øvrigt forstår jeg ikke, hvorfor du har et problem med store lår, såfremt de er markerede. Er de ikke markerede, så kan du godt regne med, at der sandsynligvis ligger noget spæk omkring, og du kan mindske dem ved at tabe dig.

  4. Dude, 40-50 sæt med 30- 45 sekunders pause imellem, det er fandme lang tid at bruge på en øvelse. Du vil bruge mellem 20 og 37,5 minutter alene på pause, dertil kommer sættene jo også.

    Kør noget bænkpres og dit antal af armstrækkere vil øges samtidig med din styrke og derved hastigheden af dine armstrækkere.

  5. Har du en kilde på den påstand?

    Det er individuelt, hvornår man begynder at miste muskelmasse, men +- to måneder vil så vil tabet af muskelmasse være maksimeret. Jeg har ikke nogen kilde, der bekræfter min påstand, jeg har blot altid fået at vide, at det var sådan det var.

  6. Jeg står og har en mindre skulderskade i venstre skulder. Derfor har jeg indtil videre holdt en uges pause fra træning - træner dog ben.

    Er nysgerrig efter at vide, om jeg evt. Kan risikere at tabe noget muskelmasse? Er klar over, at man mister lidt styrke. Jeg holder mig omkring mit ligevægtsindtag, da min vægt står stille og det har den gjort siden jeg tog pausen.

    Jeg skal dog holde endnu en uges pause (måske endda to), da skulderen stadig virker f'ed up.

    Det vil måske ende med at blive en hel måneds pause. Mit spørgsmål: mister jeg muskelmasse i den periode?

    Hvis ja, hvordan vedligeholder jeg så bedst muligt?

    Nej du vil ikke miste ret meget. Man begynder først for alvor at miste muskelmasse efter 2 måneder, så længe ens ligevægtindtag er bibeholdt.

    Den eneste måde at beholde din muskelmasse er ved at bruge den. Du kan i øvrigt sagtens træne dine andre muskelgrupper, hvis du passer lidt på.

  7. Tjo, det ved jeg godt ;) Men synes bare at ens mave og arme er det vigtigste. Og så løbetræner jeg for at træne "resten" af min krop, for at forbrænde fedt osv.

    Du tager så grueligt fejl. Men for en discopumper er det sikkert fint.

  8. Men hvad kan jeg mere træne? Altså, jeg både løber, træner min mave og mine arme.

    Du kunne jo træne de andre muskelgrupper i kroppen :blink: Jeg ved ikke, om du er klar over, at din krop faktisk består af mere end dine ben, arme og mave :4thumbup:

  9. Military press

    Chin ups

    Pull ups

    Bænkpres

    Rygbøjninger

    Curl eller Hammer

    French press evt. med håndvægte

    Crunches, leg raises og bicycle.

    Bent over row

    Squat

    Dødløft

    Ovenstående program vil kræve en vægtstang med dertilhørende vægte, en stang monteret til et loft eller en dørkarm, og evt. håndvægte, da du derved kan lave mere variation i dit program. Du kan dog godt klare dig uden håndvægte, du skal dog sandsynligvis have fat i minimum 65 kg i vægtskiver, alt efter hvor stærk du er.

    I sidste ende tror jeg, at jeg ville melde mig ind i et træningscenter, da det trods alt er lidt nemmere + tilbyder flere muligheder for variationer i dit program, instruktion og generelt bedre træningsfaciliteter.

  10. Prøv at varme dine rotator cuffs op og se om det mindsker smerten.. Er det tilfældet, så er det fordi, at dine rotator cuffs er for svage, og noget let styrketræning af dem vil hjælpe. Prøv at søg efter exercises rotator cuff eller sådan noget på youtube.

  11. Hvis du kører arme, bryst, ryg osv. død når du træner to-split, så siger det jo sig selv, at du vil få mindre ud af dit nye program.

    Jeg ville nokvælge at køre fullbody, og så køre din krop igennem 3-4 gange om ugen. Ellers kan du jo bare sætte din nuværende træningsrutine op til 6 gange træning om ugen og derved opnå samme resultat:-)

  12. At den ene er mere markeret end den anden, har alt at gøre med vedkommendes fedtprocent, specielt hvis der ikke er forskel i størrelse.

    Træner man hver dag, skal man køre split. Hver anden dag er det oplagte fullbody.

    Umiddelbart lader det ikke til, at du er særlig godt inde sagerne, så jeg vil klart anbefale dig at læse en del om emnet.

    Forudsaget at du har alt det nødvendige, så ville jeg nok finde mig et bedre program, da det program du kører nu, er et meget let program. Du kunne eventuelt få et af dine kammeraters programmer, såfremt de ikke kører dit program, hvilket jeg ikke håber med 4 års erfaring...

  13. Træner du et sted med træningsfaciliteter som f.eks. et træningscenter? Hvis du gør det, så ville jeg klart få anskaffet mig et program med mere kød på..

    Mht. om du skal fortsætte med at træne hver dag, så skal du lytte til din krop, hvad siger den til dig. Umiddelbart virker det program der ikke særligt hårdt, så der burde ikke være nogen problemer i det.

  14. Jeg tror hver enkelt bodybuilder har sine grunde til at gøre det. Men 95% af dem har nok som grund, at de synes det er flot, og at de elsker at træne. Der er ikke nogen seriøse bodybuildere, der er bodybuilder for damernes skyld, det er der alt for meget slid i, hvis det er ens primære grund til at være det. Desuden tror jeg, at det skræmmer lige så mange damer væk, som det tiltrækker, mindst!

  15. træn mave 3 gange om ugen, og du er kørende:-)

    Jeg ville personligt køre mere udholdenhed i maven, eksempelvis 3 sæt med hver 3 øvelser, crunches, bicycle og leg raises, hvor du kører max. Det kan være fint at køre færre gentagelser, og derved få mere muskelmasse, men for meget muskelmasse på maven, vil give en mave der buler mere ud og rent visuelt, er det ikke så pænt.