sune p

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sune p

  1. Hej alle!

    Jeg ved godt at alt der har med træning og diæt at gøre er meget forskelligt fra person til person. Men alligevel vover jeg mig ud i et svært besvarligt spørgsmål.

    Jeg er en dreng på 23 år 190cm 88 kg og en fedtprocent omkring 12-14. Jeg vil gerne ned på omkring 8% til sommer. Dette skal foregå ved at cutte. Mit spørgsmål er så: Hvor lang tid ville i sætte af til det, altså hvornår ville i begynde at cutte hvis i skulle være klar fx. 1/7 2010?

    De sidste år har jeg trænet 2-split 4 gange om ugen. Men jeg tænker på at lave dette om under cut sådan at jeg kører 3 x fullbody om ugen og derved får tid til noget mere cardio! Hvordan synes i det lyder?

    På forhånd tak.

    Come on! Er det så dumt spurgt? Eller er der bare ingen der vil komme med et bud?

  2. Hej Mol folk!

    Jeg har igennem en årrække styrketrænet flere gange om ugen. Jeg har ikke tidligere fokuseret så meget på biceps og det kan ses nu. Mit ønske er at opnå en større "bue" på min biceps i afslappet tilstand( hængende langs siden). Kan dette med fordel opnås ved at træne med kortere længde af af mine reps. Altså kun sænke stangen halvt ned/ halvt op eller vil dette blot stresse musklen halvt så meget og derfor ikke hjælpe på vækst?

    På forhånd tak. Sune

  3. Folk der tager stoffer har ikke noget at gøre i forsvaret,og man bliver testet når man starter,ihvertfald som KSE

    Du har ret men inden da skal man være dum nok til at svare ja på spørgsmålet om man bruger stoffer! Og så dumme er der jo ikke nogen der er! Eller hvad?

    Og til musen nas: Der tager du fejl. Alkoholikere er der mange af! Der skulle være bunker af hjemmesider med det emne hvis du ønsker mere viden om det!

  4. Yo Morten!

    Som det før er nævnt, er det ikke stoffer du blivet kontrolleret for til din session. Helt ærligt hvor mange unge mænd tror du så ville befinde sig i forsvaret? Jeg har selv været inde og holdt ikke tilbage hvad angår pindemænd og det blev aldrig sporet. Den bedste sergent jeg havde da jeg var inde var sgu selv et pothovede! I starten og sikkert også til sessionen kører de mange skræmmekampagner mod indtagelse af alle slags stoffer, men det bliver det også ved.

    Og lige en lille ting til sidst: der er ikke noget der hedder en hashmisbruger det hedder en hashforbruger!

  5. hey allesammen!

    jeg er en dreng på 18 år der efterhånden har trænet i ca. fire år. i de fire har det da også lykkedes mig at få opbygget meget masse.

    men jeg synes at mine bryster har lidt den forkerte form.

    de ser lidt sådan her ud: uu det jeg ønsker er at de går længere ud til hver deres respektive skulder sådan her: \______/.

    jeg har nu droppet almindelig bænkpres helt, og laver i stedet for bænkpres i 45 graders vinkel i håb om at ``løfte´´ muskelen lidt. jeg skifter mellem den form for bænkpres og dumbell fly blot med håndryggen i en anden vinkel så den peger op imod mit ansigt.

    vil dette samt udstrækning hjælpe mig tror i?

    på forhånd tak!

  6. JA, jeg har hørt at det skulle opstå fordi milten begynder at producere en lille mængde røde blodlegemer!

    når jeg får sidesting plejer jeg at putte fingrene ind under ribbenene ( iden side det nu er) og så løbe en smule foroverbøjet, så plejer det at gå væk! :4thumbup:

  7. Kører du kun 2x2 / 5x2 i bænk?

    ja det var et program jeg fandt på getbig.dk, bedre i bænk på 15 uger hedder det!

    ville det hjælpe meget på træningen af hele kroppen hvis jeg lagde dødløft og squat ind i programmet. og hvis ja hvor mange gentagelser kører man med i disse storee øvelser?

  8. hey peoples!

    ville bare lige ha en hurtig bedømmelse af min træning. Fx overser jeg en muskelgruppe eller er der for lidt cardiotræning?

    hver anden dag kører jeg full-body styrketræning. der forløber ca. således:

    til at starte med ror jeg mellem 10-30 min

    derefter kører jeg bænkpres, den ene dag (3-2)x 2 med rimelig høj belastning, lidt mere belastning gang til gang. og næste gang træner jeg så 5x2 med 70% rpm.

    derefter tager jeg 3x10 gange stående cable cross.

    så er turen kommet til biceps her skelner jeg fra gang til gang mellem barbell curl (3x10-12 gentagelser), cable curl( 3x10-12 gentagelser) og den sidste dumbell curl(3x6-10 gentagelser).

    derfeter triceps enten 10x3 dips eller push-down med det samme antal gentagelser.

    herefter laver jeg en række maveøvelser hvor der indgår øvelser i ribber samt alm. crunches og benløft.

    og sidst men ikke mindst nogle rygbøjninger.

    ben træner jeg ikke så meget da jeg cykler hver dag samt løber 20min. 1-2 gange om ugen.

    mit mål er opbygge en atletisk krop med en lav fedtprocent og definerede muskler.

    jeg ved selvfølgelig godt at kosten spiller en stor rolle men den har jeg styr på! :4mewantfood:

    På forhånd tak! :bigsmile:

  9. efter nytåret er jeg gået igang med at træne igen, og dermed begyndt at benytte mig af proteinpulver igen. men det kommer fra en dansk hjemmeside. meget sjovt at det bliver nævnt, for med perioder hvor jeg ikke træner så meget er det ikke ligeså slemt. har overvejet at gå på apoteket hvis kan købe noget der, der hjælper uden recept?

    tak for svarene! :bigsmile:

  10. hej allesammen! jeg har et problem med bumser. :mad: de er mest koncentreret i området nedenunder udkanten af munden. jeg så engang i et fjernsynsprogram et skema hvor man kunne se hvad bumser de forskellige steder på i ansigtet kan skyldes... nogen der kender til dette?

  11. ville gerne. men det var på et forum ligesom dette, og kunne ikke finde nogen forskning det byggede på. synes bare at æblecider er en mærkelig ting at hive ud af den blå luft. Har også fået et par popups omkring en æblecider-diæt.

  12. hey allesammen!

    efter en december måned med utilstrækkelig træning, er jeg nu igang igen. Surfede lidt på nettet om emnet ``sixpack´´ og jeg læste et sted at flere skrev at æblecider hjælper en med at opnå en ´rigtig sixpack´´. Er der overhovedet noget hold i dette eller er det bare en dårlig undskyldning for at kyle flere kalorier ned.

    På forhånd tak! :smile:

  13. selvom det lyder som om du godt kan lide krigsføreren bush, vil jeg dog stadig gerne hjælpe dig. :wink: dine første svar lyder meget fornuftige. men det er altså ikke en forøgelse af blodmængden der forbedres ved træning, det er de røde blodlegemer som binder ilt til sig med hæmoglobin.

    håber du ka bruge det!

  14. hej allesammen og godt nytår!

    jeg har altid hørt at det er en ulempe at gå i byen og drikke sig fuld i forbindelse med især udholdenhedstræning. men jeg har aldrig fået en forklaring på hvorfor udover at det feder. håber jeg kan få en her.

    på forhånd tak.