thetel

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by thetel

  1. Du vil ikke træne og du vil ikke ændre din kost meget, men du vil gerne tabe dig? - Det bliver sgu ikke nemt. Du skal i kalorie underskud så simpelt er det. Det er vel 3 muligheder:

    Spis som du plejer og træn virkelig meget

    spis lidt mindre og træner lidt mindre end ved overstående

    spis meget mindre og træn slet ikke

    Det bliver nok altid rigtig sjovt at tabe sig, for man er nødt til at opgive nogle ting:)

  2. Er jeg i øvrigt den eneste som bliver mere og mere træt af at bo i Danmark? Synes jeg sander til her og sidder fast i det samme røvsyge hverdagstrummerum og de samme rutiner. Eventyrlysten forsvinder og lysten til at opleve noget forsvinder (der er jo ikke noget at opleve eller se anyway..). I stedet ender det med alt for stenen rundt på nettet og stenen film og tv. Hver gang jeg er i udlandet, kan jeg virkelig mærke at jeg blomstrer. Min livsgnist genopstår og jeg nærer på alle de nye indtryk jeg får. Det er virkelig livsbekræftende. Desværre tillader omstændighederne ikke, at jeg bare trækker stikket og skrider, jeg har jo både mit studie, min kæreste, lejlighed, venner, familie osv. Jeg er dog ikke i tvivl om, at jeg vil til udlandet på min kandidat, så det kan jeg da i det mindste se frem til. Samtidig forsøger jeg at få booket sommerferien godt op med ferier, som kan matche mit smalle SU budget. Det ærgelige ved ferierne er dog, at man altid vender hjem til hverdagen igen :wink:

    For det første Hej i loggen:) Jeg har læst lidt med på sidelinjen siden den startede, men har vil gerne lige knytte en kommentar til dine udlandsplaner.

    Jeg arbejder/er på udveksling i udlandet lige nu, og jo det er sgu skide fedt at komme ud i verden, så gør det endelig! MEN, jeg havde lidt de samme tanker som dig inden jeg tog afsted - "det her bliver mega fedt jeg oplever bare noget hele tiden bla bla bla" , sådan er det jo bare ikke, jeg har en hverdag præcis som jeg ville have den i Danmark, jeg har jo et arbejde jeg skal passe 5 dage om ugen, jovist kan du lave en masse i weekenden, men der er sgu weekender hvor jeg bar er pisse træt og ikke gider en skid - Præcis som i Danmark! Det er fedt af være afsted, men de der tanker om at græsset er så meget grønnere på den anden side har i hvert fald ikke været tilfældet for mig.

    Jeg har prøvet en masse nye ting her hvor jeg bor, men kun fordi jeg har opsøgt det. Når jeg tænker over det kunne jeg også have prøvet en masse nyt i DK, hvis jeg havde gidet tage mig sammen og opsøge det.

    Iøvrigt var der hos mig 25grader og solskin tidligere på dagen - nu er der blæser og det er "koldt" og der kommer nok snart regn - ja det regner desværre også udenfor Danmarkwink.gif

  3. Det første ligner næsten nogen fra en "stram op" time i fitness world? De har helt sikkert noget tilsvarende FitnessDK?

    Men jeg ved fitness world laver nogle skihold hen over vinteren(det plejer de i hvert fald her i Århus) så mon ikke FitnessDK også gør når vi engang når december?

    Jeg ville nok selv forberede mig med tung styrketræning kombineret med balancetræning og løb/hoppeture. :smile:

  4. Svømning Onsdag d. 10/8-2011

    Jeg kan relatere til stort set alt du skriver, men jeg er heldigvis ved at føle mig mere tilpas nu, phew!

    Hvordan kom du igang med bænkpress osv?

    Ja hvordan kom jeg egentligt det:p

    Efter en periode med elendig og resultatløs træning i maskiner læste jeg mig via. nettet frem til at frivægte skulle være vejen frem til min slanke let markerede drømmekrop, så fik lagt et program i fitness world. Fik lidt fremgang, men havde svært ved at holde motivationen. Men i januar startede jeg på crossfit det er jeg blevet totalt bidt af! Den sidste måned er jeg blevet helt pjatter med især OL-delen(vægtløftning) af crossfit (det er nok i virkeligheden fordi jeg er god til det :blush: )

    Det er dog svært at blive rigtig stærk med crossfit, så for nyligt igen begyndt at supplere med styrketræning. Det var også der jeg fandt min vej til MOL - Det er fandme så kompliceret med reps og sæt og øgning og bla bla bla - så manglede et sted man kunne læse lidt om det. Så det er faktisk ikke længe jeg har leget med tunge vægte og presset mig selv på den måde, men nu går det fremad, langsomt, men jeg skal nu nok komme til at dødløfte 100kg og tage pullups på et tidspunkt! :wub:

    Ellers kan vi vel alle godt lide at træne noget vi er gode til?

    Jeg er 163cm og vejer 62kg - ikke just et par lange slanke marathonben jeg tripper rundt på :laugh: tilgengæld har jeg en god motorik - jeg kan f.eks godt danse, jeg ved hvad der er op og ned på min egen krop - Derfor har jeg ret "let" ved teknikkerne i styrketræning i forhold til så mange andre og så bliver det jo hurtigt sjovt. :blush:

    I øvrigt synes jeg man bliver flottere af at styrketræne end man gør af "kvindetræning" (som den gode anne bech ville have sagt det :w00t: )

  5. Der er jo forskel på om du reelt er overvægtig eller om dit BMI bare er højt?

    Bodybuildere kan jo have bmi på langt mere end de tilladte 25, men de er jo på ingen måde fede, de har bare meget store muskler.

    Tror ikke du skal hænge dig så meget i BMI, men mærk efter og brug spejlet i stedet.

    I øvrigt lyder det som om(dine andre tråde tager i betragtning) at du vejer dig hver dag? Hvorfor ikke lige tager 14dage med fuld gas og så se hvad der sker på vægten(eller vigtigere i spejlet). :smile: det tror jeg er sundere. Tag evt. før og efter billeder.

  6. Jeg synes jeg kan have en tendens til at være meget anspændt i starten af en træning, jeg er nervøs for hvad der skal ske og hvad andre tænker om mig osv(ser jeg nu dum og fed ud i mit alt for farvede træningstøj) men i løbet af træningen bliver jeg mere og mere ligeglad og kan koncentrere mig om det jeg egentligt skal: nemlig træne!

    Jeg synes bare det er en lang process af blive helt rolig, selvom jeg elsker at træne og træningen giver mig nogle redskaber jeg bruger i min hverdag så har jeg også stadig svære ting ved det.

    f.eks har jeg hele sidste semester været medlem af skolens fitnessrum - men jeg går på en ingeniørhøjskole så jeg er den eneste pige der er medlem! Jeg har fandme svært ved at troppe op dernede og bænkpresse mine 30kg eller tage armbøjninge når alle andre bare står og glor somom jeg er forkert.

    Tilgengæld har jeg det fint i fitness world fordi jeg ved det altid sidder en eller anden uvidende trunte på "presse lår sammen" - maskinen og er mere nederen end mig og så er alt godt?

    Nogle gange tror jeg holdsport er nemmere, alle kæmper for det samme og man er sammen om noget og det tror jeg skaber en stor tryghed - man er del af et team.

    Hmm nogle af tingene virker måske lidt modsigende - men håber det går :laugh:

  7. Hej Jannie

    Jeg må tilstå at have smuglæst lidt i din log, den er ganske interessant.. :blush:

    Men dit spørgsmål omkring velvære fik mig til at tænke lidt over hvad jeg egentligt får ud af min træning i hverdagen.

    Jeg synes det er nogle småting i hverdagen der bliver lettere ved at være i god fysisk form.

    F.eks er jeg ikke ret vild med at køre i elevator så tager altid trapperne, det er for nogen mennesker helt hen i vejret(mine klassekammerater "mobber" mig med det) men jeg er i god form og trapper til 5. sal er ikke noget der påvirker mig overhovet - hvis jeg havde været ved at dø hver gang ville det nok være et irritationsmoment i min hverdag?

    Jeg er tydeligt mindre doven end mine utrænede venner - Jeg får ikke ondt i ben og ryg af at gå to stop istedet for at vente på bussen.

    Kender mange der lider af smerter i ryg og nakkt samt hovedpine - efter at have styrket ryg og skuldre betydeligt lider jeg på ingen måde af det mere(DOMS ja - men det tæller ikke :tongue: )

    Noget andet er at når jeg f.eks træner crossfit kan jeg kigge på workouten og tænke "Fuck det kan jeg jo ikke!" Men jeg kommer altid igennem dem, muligvis med skaleringer, men det er en succesoplevelse og det tror jeg vigtigt at have når livet går lidt skævt eller når man står overfor nye udfordringer. Når man står i en Workout eller jeg løber en tur kan jeg også koble fra, i stressede perioder med projektaflevering og eksamener osv. er det meget værd!(ihvert fald for mig)

    Hvis man kommer nemt igennem sådan småting i hverdagen er det mere overskud til de store ting, og det synes jeg er en eller anden form for "velvære" :smile:

  8. Jeg havde noget lignende, hvor jeg efter kramperne havde ond i flere dage(så ondt jeg småhaltede). Gik til lægen og fik taget en blodprøve, der viste jeg manglede jern. I en kort periode tog jeg så 3-4 jerntabletter om dagen og efterfølgende kun 1, så gik det helt væk. På et tidspunkt holdt jeg op med at tage den ekstra jern og så kom det tilbage.

    Hvis dit problem også er så simpelt, så er det jo heldisvis nemt at gøre noget ved:)