Dennis89

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dennis89

  1. Hej Moller!

    Nu har jeg efterhånden fået søgt internettet tyndt for informationer om kost, motion og lidt om kroppen og dens virke. Jeg har dog blevet enig med mig selv om at jeg - pga. jeg synes det er meget spændende, vil sætte mig lidt mere ind i hvordan det hele hænger sammen. Jeg har søgt herinde på forummet og fundet nogle forskellige titler, men jeg er i tvivl om niveauet og derfor søger jeg jeres hjælp.

    Det jeg gerne vil vide mere om er: Ernæring - "Kropens virke", altså hvordan fungere min krop og hvilke mekanismer bruges hvornår - er fuldstændig rookie! Derudover har jeg tænkt lidt på mennesket fysiologi og anatomi, men skal jo starte et sted og tror det ville være ernæring jeg vil blive mest fanget af.

    Jeg har fundet frem til at "Menneskets ernæring" (Astrup, Arne) skulle være god, men igen jeg er virkelig nybegynder og søger derfor let læselige bøger - er der nogen der har nogle gode forslag til hvad det kunne være hvis det skal handle om overstående?

    Håber meget i kan hjælpe mig, min situation er lige nu sådan at jeg er i Kina, men kommer hjem om en måneds tid og har MEGET lyst til at sætte mig ind i tingene:)

  2. Hej folkens!

    Jeg ville bare lige sige tusind tak for de gode råd, dem var der brug for og de er blevet brugt flittigt siden da:)

    Jeg har fundet ud af at en rigtig god løsning for mig er at dele min løbetur op så jeg f.eks. løber 20-30 min. om morgenen og 20-30 min middag eller aften. På den måde er turen til at holde ud og jeg føler stadig at jeg gør en pænt god indsats!

    Men igen - tusind tak for "hjælpen" og de gode brugbare råd - elsker det her forum, folk er seriøse og klar til at give en hånd i "nøden";)

    Ses derude på vejene når jeg kommer hjem engang i Juli!

  3. Hej igen Droopy!

    Jeg må sige der kommer en del gode råd fra dig - lige det jeg har brug for, både for at vide hvad der evt. kunne være af alternativer hernede(som f.eks. ærter der burde være til at støve op) men også for at holde motivationen der godt kan svinge lidt når der kommer udfordringer på vejen. Men hva' fa'en det går jo nok det hele der er kun lidt over en måned igen og så kan jeg komme hjem og få sat en sund kost sammen hvor jeg ved hvad der er proppet i tingene osv. Mht. de mejeriprodukter du omtaler gælder det også noget som youghurt naturel - altså at det indeholder meget protein? For det tror ejg man kan købe med en rimelig fedt% hernede.

    Og det med proteinen havde jeg faktisk godt læst, men igen så har jeg suget meget information til mig i løbet af de sidste par måneder og det er ikke alt der hænger fast:)

    Nå men du skrev i dit første indlæg at det måtte være noget anderledes at være i praktik her i Kina(noget i den stil du skrev tror jeg:) Og lige lidt offtopic kan jeg da sige - JA, det er super meget anderledes, en spændende "rejse" jeg aldrig vil glemme, men jeg glæder mig meget til at komme hjem og arbejde mere med den danske pædagogik da det er gået op for mig hvorfor vi gør som vi gør, ved at have fået lidt perspektiv på tingene hernede!

    Nå lidt uden for emnet - går nok:)

  4. For at man kan nyde må man yde lyder et ordsprog, men jeg kunne godt tænke mig at vende det lidt om så det i stedet hedder "at nyde at yde!". Grunden til dette er, at jeg bl.a. via min livsstilsomlægning og dertilhørende vægttab har haft og stadigvæk har meget svært ved at nyde at jeg rent faktisk gjorde og gør noget godt for mig selv og at jeg kan se fremskridt og mærke at jeg har det titusind gange bedre en før hvor alting bare var "okay" eller "lidt træls" - jeg var aldrig rigtig glad.

    Jeg havde forstået det sådan, at for jeg kunne tabe mig skulle jeg spise minimalt lidt og dyrke en helt masse motion - gerne løb og det skulle være rigtig hårdt så noget af alt det fedt kunne blive forbrændt.

    Jeg er sidenhen blevet klogere og har fundet ud af at, for at sådan en livsstilsændring kan finde sted og blive "en del af mig" nytter det for mig ikke noget at tonse afsted hver dag, tælle kalorier og hele tiden være "på vagt" overfor hvad der nu kunne gå ind og spolere mit projekt. Det bliver mere til en slankekur end en egentlig livsstilsændring og da det er sket to gange før jeg har taget hele lortet(fedtet) på igen måtte der altså laves nogle ændringer denne gang.

    Sjovt at løbe?

    Hvorfor må det ikke være sjovt at løbe? Jeg har alt for mange gange, uden lyst, bare okset afsted fordi det var noget jeg skulle have gjort og så kunne det jo lige så godt gå hurtigt. Problemet var bare at jeg ikke havde en fed følelse når turen var overstået - jeg var glad for jeg havde fået det gjort, men den der dejlige følelse af at få "klaret tankerne" og bare givet slip på sig selv på løbeturen var der aldrig. Nu er jeg så begyndt at løbe nogle længere ture i langsomt tempo og har fundet ud af at det er lige noget for mig. Jeg nyder hele turen og når jeg kommer hjem er jeg både tilfreds med præstationen og har haft en fed oplevelse samtidig med:)

    Det jeg prøver at sige er: Gør dog det du har lyst til og ikke det modsatte fordi du skal. Engang i mellem skal man selvfølgelig presse sig selv, men for mig kommer det helt naturligt når jeg har en god hverdag med masser af energi og lyst til livet.

    Find den motionsform der passer dig og nyd at du faktisk får rørt dig samtidig med du har det rart, sjovt eller at det bare er ben hårdt - for det kan også være super fedt!

    Kost

    Jeg er absolut ingen ekspert omkring hverken kost eller motion men har erfaret at det der med hele tiden at være bange for hvad man propper i munden simpelthen slider en op indefra. Det er som en af mine veninder sagde den anden dag da vi sad og NØD en stor is "man skal ikke tælle hvor mange kalorier der er i sådan en - man skal bare vide at det er usundt". Jeg synes ikke det kan siges mere rigtig, for hvis du bare sørger for at spise sundt i din hverdag og ikke skejer for meget ud der kan der sagtens være plads til en is, en god middag, en tur i byen eller hvad der nu måtte byde sig. Og sund mad er altså ikke lig med kedelig mad! Nu er jeg så "heldig" at jeg elsker mad og hold kæft hvor er der bare meget sundt mad der smager sindssygt godt! Igen handler det om at finde det man kan li' og ikke æde sig mæt i gulerødder hver dag fordi man har hørt de er sunde! Man kan finde mange informationer på nettet om sund kost og hvis man bare er lidt informeret ved man godt hvad der er godt og kaste i svælget og hvad der er knap så godt:)

    Afrunding

    Nu håber jeg folk tager dette indlæg for hvad det er, nemlig lidt motivation til andre og mig selv som nogle gange kører lidt surt i livsstilsændringen - lad nu vær' med at lave den til en slankekur - de holder aldrig og så kommer der bare endnu et nederlag. Hold fast ved dine nye sunde vaner og kæmp dig igennem de svære tider, for de kommer også selvom du har en krop du er glad for og du spiser sundt:)

    Husk "At nyde at yde!"

    Skriv gerne kommentarer og andre ting der kan motiverer dig selv og de andre her på forummet til at holde fast og ikke give slip på de gode ting du gør for dig selv:)

  5. Hej igen Droopy

    Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener med "Du er sikkert klar over, du ikke skal meget under 1 gram pr kilo fedtfri masse" - kan du ikke uddybe det lidt jeg kan ikke helt få det til at hænge sammen?!

    Jeg skal i Metro her i næste uge hvor jeg har fundet ud af de har tun på dåse. Så jeg tænke at et godt mellemmåltid ville være sådan en halv dåse tun og et par gulerødder - hvad siger i til det?

    Mht. kylling har jeg ikke fundet noget kyllingefilet endnu, men kan være det også findes i metro. Som sagt er det meste af deres kød meget fedt og det er bar mega ærgeligt men der er ikke rigtig noget at gøre ved det. Det bliver nemmere når jeg kommer hjem her den 13 juli, at finde nogle madvarer der passer bedre ind i forhold til forholdet mellem kulhydrat, protein og fedt. Indtil da må jeg bare bruge de midler jeg har og gøre det så godt jeg kan med de produkter jeg har til rådighed.

    Deres mælk har konsistens som et sted mellem sødmælk og fløde - ad,ad,ad! Puha kan slet ikke få det ned:(

    Endnu engang tak for respons, glæder mig til at høre hvad i har at sige til mine nye spørgsmål - i er virkelig en stor hjælp hernede i vildnisset:)

  6. Jeg kan lige tilføje hvad kosten har stået på idag. Da jeg ikke kunne finde mandler der ikke var puttet et eller andet på - salt, honning, sukker osv. Købte jeg valnødder i stedet.

    Morgen: 2 dl havregryn(255 Kcal) + 1 æg(92 Kcal) I alt: 347 Kcal

    Middag: Meget lidt hvide ris + en del grønt(omkring 200g) + lille skål suppe

    Mellem: 2 Gulerødder(250 g) ca. 89 Kcal

    Aften: Meget lidt hvide ris + Gulerod/kartoffelmiks(ca. 200g) + Tofu(ca. 100 g) + lille skål Suppe

    Mellem: 2 gulerødder(ca. 250 g) + 9 halve valnødder(ca. 20 g) I alt: 224 Kcal

    Ser der helt af helved til ud eller hvad siger i til det?

  7. Hej Eulogydk!

    Det er et super godt foreslag du kommer med - utroligt jeg ikke har tænkt på det men der skal bare lidt hjælp til engang i mellem:)

    Der er bare et enkelt problem. Jeg ved ikke hvor jeg skal få nok protein fra. Jeg er idag begyndt at spise lidt mandler sammen med mit grønt til mine mellemmåltider og tænker der hvert i fald er godt med sundt fedt og proteiner i dem - men det er vil ikke nok?

    Jeg må lige en tur i Metro og se om de skulle have dåsetun der - da det ellers ikke findes i de "normale" indkøbscentre her i Kina.

    Ellers kunne jeg måske godt bruge nogle forslag til andre proteinkilder?

    Tænker at jeg kan koge nogle æg og sådan men er sgu lidt trivielt at gå og gnaske æg i sig hele tiden:)

    Tusind tak for den store hjælp - kom endelig med flere gode råd, jeg suger virkelig til mig!

  8. Hej Droopy og tak for dit indlæg, det er brugbart:)

    Mht. kosten har jeg meget at lærer endnu og det hele er meget nyt for mig. Jeg fik ikke skrevet mit problem med indtaget af protein og sundt fedt. Jeg har meget svært ved at få nok protein hernede da jeg spiser i børnehaven og det er ikke særlig proteinrig mad. Jeg får dog okay med protein til morgenmad tænker jeg - men ved ikke om jeg er helt gal på den der? Og jeg kan sagtens smage om maden er fedtholdig - de steger næsten alle grønsagerne i olie i en wok så der får jeg hvert i fald fedt fra hver dag. Derudover er kødet som jeg skriver MEGET fed, og kan simpelthen ikke få mig selv til at spise det. Er ikke fanatiker lige på det område men vi snakker tit 50-60 % tydeligt fedt der kan ses i forhold til mængden af kød - de æder altså ALT hernede skulle jeg hilse og sige.

    Det med at blive fanatisk var jo lige netop - som du også har fat i - det jeg ikke så gerne skulle blive. Det skal bare være en del af mig og en del af min dagligdag, uden jeg skal gå og tælle kalorier osv. Jeg behøver ikke være nogen kostekspert men det er rart at have en allround viden om de ting man lige skal være opmærksom på når man gerne vil leve sundt. Jeg har levet usundt det meste af mit liv, især sent i mine teenage år og til nu og derfor er det meget svært at bryde de gamle vaner.

    Igen tusind tak for hjælpen - håber der er flere der kan komme med nogle input - så kan vi jo hjælpe hinanden lidt:)

  9. Hej alle Moller!

    Jeg er en dreng på 21 år der for ca. 5 måneder siden gik igang med at ændre mine gamle "dårlige" vaner, til nogle nye "sunde" af slagsen. Jeg har to gange før tabt mig omkring 25 kilo - alt for hurtigt - altså ikke på den "sunde" eller gode måde og har også taget det hele på igen + lidt ekstra begge gange. Det var der mange grunde til men en af de største var min mangel på viden.

    Da jeg så gik igang denne gang var jeg klar over at jeg selvfølgelig har gjort et eller andet forkert de to andre gange så begyndte at søge internettet tyndt for information om kost, motion og gåde råd om vægttab(meget crap, synes selv jeg har været god til at sortere). Jeg er INGEN ekspert på nogle af områderne overhovedet men føler nu jeg er meget bedre rustet til at vedligeholde mit vægttab og bygge en ny livstil op.

    Jeg bor for tiden i Kina - er i praktik som pædagog i en børnehave hernede og det medfører at jeg ikke altid/meget sjældent har mulighed for at tæller det jeg spiser i kalorier, hvilket jeg egentlig heller ikke kunne tænke mig da jeg gerne ville have at min nye livsstil skal være naturlig og at der skal være plads til at "leve" så det ikke bare er en evig slankekur der jo ikke holder i længden.

    For ca. 5 måneder siden vejede jeg omkring 100 kg. (er 176 cm høj) og jeg er nu kommet ned på ca. 75 kg hvilket jeg er meget glad for og som er meget tæt på mit mål på 70-72Kg.

    Nu føler jeg bare jeg er stødt ind i et kæmpe problem som skræmmer mig meget og gør mig nervøs for om jeg kan holde det denne gang. Først får i lige en "normal" dag mht. kost og motion:

    Morgenmad kl. 07.45: 2dl havregryn + vand og i mikroen - så er der grød! namme nam!

    Middag kl. 11.00 Her spiser jeg i børnehaven. Der er altid masser af hvide ris - dem spiser jeg meget få af pga. det høje indhold af kulhydrater, så er der grønsager fra wok - spiser altid op af dem og så er der en slags kød som, som regel er meget fed, hvilket gør jeg ikke spiser det.

    Mellem kl. 14.00: Et æble eller nogle gulerødder eller andet frugt/grønt

    Aften Kl. 17.00: Samme "princip" som middagen da jeg ligeledes spiser i børnehaven.

    Mellem ca. kl. 20.00 Igen frugt eller grønt

    Derudover drikker jeg en masser vand:)

    Jeg går til styrketræning ca. 3 gange om ugen og løber også ca. 3 gange om ugen i en halv times tid.

    Mit spørgsmål er nu - Hvordan kan jeg bare holde nogenlunde styr på hvad jeg spiser når jeg jo ikke aner hvad de putter i maden?

    Jeg har det meget svært med at "se tiden an", altså spise som jeg tror det passer en uge og så stige på vægten og se om jeg har taget på, tabt mig eller den er stabil - er det den eneste vej frem.

    Derudover søger jeg gode råd til hvad jeg skal gøre når jeg kommer hjem til DK her den 13 Juli. Jeg har sat mig rimelig meget ind i hvad jeg skal have i kosten for at holde vægten - fiberrig, proteinrig - masser af grønsager og sundt fedt fra f.eks. nødder og fisk.

    Jeg håber meget i Moller kan give mig nogle gode råd eller fortæller hvad i selv har gjort i lign. situationer - har hvert i fald fået en del hjælp ved at bladre forummet igennem herinde - tit nogle rigtig gode spørgsmål og svar!

    TAK

  10. Hej Folkens!

    Jeg er en dreng på 21 år der lige nu er i praktik i Kina. Jeg har inden for de sidste 6-7 måneder tabt mig 25 Kg., og vejer lige nu 75kg. Jeg begyndte med at løbe og styrketræne for ca. 1-2 måneder siden og det går rigtig godt, nu er jeg bare stødt på et problem som jeg simpelthen ikke ved hvad jeg skal gøre ved, og det er ved at sætte en stopper for mit løb. Mit problem er temperaturen. Den ligger lige nu på 28-38 grader hver dag og det er derfor meget hårdere end det plejer at være når jeg løber, og jeg kan ikke løbe så hurtigt/langt som jeg plejer at kunne. Mine spørgsmål er nu:

    Går det ud over min konditions træning og mit vægttab at jeg ikke kan løbe med samme intensitet som jeg plejer?

    Skal jeg ændre min kost så jeg spiser lidt mindre fordi jeg ikke forbrænder så meget når jeg løber?

    Er der ellers nogle der har nogle gode råd til hvad jeg kan og skal gøre når vejret er som det er? Evt. en anden motionsfrom der kan gøre det ud for løb? Anderledes måder at løbe på osv.

    Det skal siges at jeg løber om aftenen hvor solen er gået ned, det er stadig enormt varmt men så er solen da ikke farlig. Jeg sørge for og er god til at drikke rigeligt med vand så jeg hele tiden er i væskebalance.

    Jeg håber meget i kan hjælpe mig er virkelig frustreret over tingene som de er lige nu.

    Venlig hilsen Dennis

  11. Hej folkens . og tak fordi i har klikket ind på mit indlæg:)

    Jeg har et meget simpelt spørgsmål som jeg håber der er nogle stykker der har nogle forskellige svar på. Jeg bor i Kina, har været her næsten to måneder og skal være her i lidt over tre mere. Mine forældre kommer og besøger mig her den 22 april, og vi skal være sammen i 11 dage hvor vi skal rundt og se lidt af det store land. I den forbindelse kunne jeg godt bruge nogle gode råd til at få motioneret/få pulsen op, så alt det jeg har arbejdet på her den sidste 1,5 måneds tid ikke går til spilde (Er begyndt at motionere, spise sundt og dermed tabe mig. Har sat mig meget ind i kost og motion og hvad det skal komme til at betyde for mig og mit liv).

    Er der nogen der har nogle gåde råd/tips/ideer til at få pulsen op/brændt nogle kalorier af selvom man er på ferie?

    Spørgsmålet kommer selvfølgelig af at jeg selv snart står i situationen, men jeg tænker mange andre også kunne bruge lidt tips hvis i ligger inde med nogle:)

    Når jeg kommer hjem fra ferien vil jeg opdatere indlægget så i kan se hvordan det er gået:)

  12. I denne blog tager jeg udelukkende udgangspunkt i min egen motivation og hvad den betyder for mig. Jeg forsøger ikke at generalisere og det er kun mine holdninger og ingen andres der kommer til udtryk. Jeg hedder Dennis, er 21 år gammel, pædagogstuderende, og forsøger tit at finde den rette motivation.

    Motivation i hverdagen

    For mig er motivation en stor del af det, at jeg gør som jeg gør. Jeg ville ønske jeg kunne sige at jeg ikke gør noget uden at være motiveret men sådan hænger verden ikke sammen for mig, og nok heller ikke for mange andre. Der vil altid være ting som bare skal overstås fordi de er nødvendige og får hverdagen til at hænge sammen. Vi har alle taget nogle valg mht. den hverdag vi har og det er ud fra disse valg og forhåbentlig motivation til samme, at vi nogle gange må gøre ting vi bare ikke er motiverede til. Det gælder for mig ting som for eks. Rengøring, vasketøj, og alt andet husligt arbejde. Jeg har selv valgt at bo i en lejlighed, hvor jeg gerne vil have venner og familie på besøg, og det kræver en rengøring engang i mellem. Selve motivationen kan dog for eks. komme når jeg ved jeg skal have for eks. Mormor og Morfar på besøg - så bliver der gjort rent, for det skal se godt ud når de kommer.

    Min kamp mod vægten

    Jeg er en af dem der altid har været lidt buttet. Da jeg var omkring 14 år gammel begyndte jeg at spise mere og mere og blev decideret tyk, overvægtig, fed, kald det hvad i vil, men jeg var hvert i fald ikke glad for det. Mange folk dømmer en på ens udseende også selvom man er som man altid har været. Det var hovedsagelig det jeg var rigtig ked af som teenager, men da jeg blev ældre var det mere ting som ikke at ville smide T-shirten på stranden, ikke kunne få noget fedt tøj, ikke turde jagte damerne i byen, ikke kunne følge med til fodbold og badminton osv. Det gjorde så, at da jeg var 17, tabte jeg mig omkring 32 kilo. Jeg vejede 105 kilo da jeg startede (er 176 cm høj) og kom altså ned på 73 kilo. Jeg gjorde det ved at spise sundere (mange dage spiste jeg alt for lidt), og dyrke mere motion ved siden af fodbold og badminton, så som løb og cykling. Jeg var meget gladere, syntes livet var fedt, men jeg stoppede med at dyrke motion ud over badminton og fodbold og lige så stille tog jeg mere og mere på. Jeg er en af dem der når det går den gale vej kan det hele være lige meget, så jeg begyndte at spise som jeg havde gjort før og vupti så vejede jeg 110 kilo.

    Da vægten var på sit højeste var jeg omkring 19 år. Træt af mange ting, af at gå i byen, være tyk, mit job, ikke at vide hvad jeg ville med mit liv, osv. Jeg gik igang med træningen igen, denne gang i form, af fodbold, løb, cykling og træning af muskler i center. Det lykkedes mig igen og jeg kom ned på 75 kilo. Jeg var super glad, frisk, havde masser af energi men det gik som sidst og jeg endte med at veje 100 kilo igen. Nu sidder der nok mange og tænker kæft hvor en spade, tag dog dit liv seriøst osv. osv. Men det er bare ikke så let som det står skrevet her. Der er mange faktorer der spiller ind, har jeg det godt på jobbet? i vennekredsen? med familien? osv. Hvis en af disse faktorer ikke kører som de skal kan det gå ind og forstyrre så meget at man “glemmer” hvorfor man egentlig startede med at smide alle de kilo, eller hvorfor man gerne vil smide kiloene.

    Nu er jeg gået igang igen. Jeg er i Kina i praktik som pædagog og der er mange ting der ikke fungere hernede når man gerne vil tabe sig og holde ved, men jeg er motiveret og klar på at nu skal det være endegyldigt. Jeg spiser sundt, træner muskler i center og løber. Jeg har sat mig meget ind i hvad det vil sige at motionere og spise en sund kost og jeg studere det stadig via nettet - jeg er klar til en ny livsstil. Jeg ved ikke hvad jeg vejer men da jeg tog afsted (d. 16.02.11) vejede jeg omkring 100 kilo. Jeg kan mærke der sker noget og det er det vigtigste. Det er dog ikke en dans på roser har mange dage hvor det hele bare er noget lort og der skal ikke særlig meget til at slå mig ud.

    Er lige startet i centret og har været der to gange. Begge gange har det været fedt, jeg har virkelig fået brugt noget energi og trænet min krop rigtig godt igennem. Mit største problem lige nu er mit løb. Jeg gider virkelig ikke, og jeg forstår ikke at jeg ikke kan finde motivationen til det. Der er masser af ting der ville blive så meget nemmere og sjovere hvis jeg kunne gøre det her - og holde det. Hver morgen når jeg vågner tænker jeg om jeg nu får gjort de ting jeg burde idag, får jeg løbet en tur? kommer jeg en tur i centret? spiser jeg noget ordentlig mad? osv. Jeg er sindssyg glad for de forandringer der allerede er sket med min krop og min hverdag, og hader mig selv for alle de tanker der tænker “mon jeg klarer den”, “kommer jeg afsted til træning”, “holder det her eller går det som det plejer”.

    Nogle dage kommer jeg afsted uden at tænke så meget over det men andre dage er et helvede. Er så bange for at fejle så det gør helt ondt, og kører tingene heller ikke lige helt på jobbet, med familien eller vennerne samtidig er jeg helt i kulkælderen.

    Motivation for motion

    Jeg er motiveret for at gøre dette fordi jeg er træt af tingene som de er. Jeg vil gerne:

    - Være tyndere

    - Kunne følge med mængden til sport

    - Ikke puste når jeg går op af trappen

    - Smide T-shirten når der er varmt

    - Kunne yde mit bedste i mit arbejde som pædagog

    - Ikke svede så meget, ødelægger mange ting for mig

    - Undgå at være i større risikogruppe for alle følgesygdommene ved fedme

    - Kunne køber det tøj jeg gerne vil have

    - Være der for mine børn når det engang sker

    - Dyrke hvilken som helst form for motion i stedet for at sidde derhjemme og hænge foran tv’et

    - Få bedre viljestyrke til at gøre de ting jeg gerne vil og ikke de ting jeg egentlig ikke vil, men som jeg gør fordi at “sådan har det jo altid været” - bryde mine lendige vaner

    Ja der er mange ting jeg gerne vil, også flere end der står her men pointen er bare at når man stiller det sådan her op er det jo helt vildt at tænke på at man ikke bare kan få lettet røven og komme afsted. Jeg ved at jeg får et bedre liv via motion og sund kost, det er ikke alle der gør det, nogle nyder livet på andre måder, men det her er bare min vej. Jeg er klar til at bryde mine gamle vaner og opbygge nogle nye og mere holdbare af slagsen.

    Jeg håber i kan bruge mit blogindlæg på den ene eller den anden måde. Det har hvert i fald hjulpet mig allerede nu hvor jeg sidder og skriver de afsluttende ord. Har faktisk kun et godt råd til jer der ligesom mig også gerne vil ændre mit liv/livsstil. Det er skrevet og sagt mange gange, på mange forskellige måder, men det er så rigtig som det kan være: Hvis du er træt af dit liv - gør noget ved det. Det er kun dig der er ansvarlig for om du er glad eller trist, ændre dine vaner, start idag og gør det på den måde der virker allerbedst for dig.

    Som sagt håber jeg i har fået et eller andet ud af læsningen. Jeg har hvert i fald fået noget ud af at skrive det, det er en god måde at bearbejde mange ting på. I er velkomne til at skrive en kommentar til bloggen, og i må meget gerne skrive jeres egen historie om motivation så kan vi måske hjælpe hinanden lidt?