RuneR

Medlemmer
  • Posts

    412
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RuneR

  1. Jeg vil sige af de 3, køb den nu synes bedst om, og som du befinder dig bedst på. Hvis du vil nørde lidt. Så kunne du skæve til vægten på cyklerne. Og mærke efter om de udvendige gear er noget for dig. Der er lidt vedligehold, men der er også fordele. I modsætning til indvendige gear "sluger" udv gear ikke de kræfter du træder i pedalerne.

  2. Det med rygsæk, ja det er sådan lidt. Men jeg en gammel sort sag jeg har pendlet med som kunne indeholde en bærbar og lidt kluns den var elendig.

    Men jeg har faktisk lige modtaget denne sag. http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=76712 som jeg er spændt på at prøve hvordan den sidder og gør sig på en cykel. Helt ubemærket bliver det vel næppe at cykle med en knold på ryggen. Men håber den er bedre end min den gamle rygsæk.

  3. Fedt når man kan læse fordybelse/dedikation i et indlæg. At man kan fordybe sig og tilegne sig viden er en vidunderlig ting at kunne. Det kan bruges hele vejen rundt i ens liv!

    At man så nogle gange bliver kaldt nørd, det er bare en "fancy" ord for en specialist fokus. FEDT! :4trumpet::smilerock:

    jeg nyder også at læse dine grej overvejelser, desværre er jeg nok for praktisk anlagt med en brug/udgift tilgang til min cykel. Men hvis jeg skulle vælge med hjerte og ikke tage hensyn til forskellige ting (læs højde diskrimination) så kørte jeg nok noget andet :ninja:

    keep posting!

  4. Så mu du en tur til Spanien og hente cykel! ingen vej udenom

    Hmm det ligner et ultegra kraksæt, men bagskifteren er vist ikke noget Shimano. Eller hvad er det på denne cykel?

    Nåå jeg må hellere i klunset, landevejen kalder. Smutter en tur op til fatti og siger god fars dag.

  5. Det var nu begrænset hvor meget det gik opad :bigsmile:

    In other news: Felt'en er skudt af. 15k rigere. I grove træk har jeg "tjent" 12k på den. Det er vel ok? 11k for hjulsættet, 15k for cyklen uden hjul, og så lidt forskelligt som hjelm, fantomdragt, krankboks, kranksæt og ringe.

    Du skulle slå dig ned som cykelhandler! tillykke med salget :smilerock:

  6. Dagens lærdom: Uanset hvor meget bihulebetændelsen presser på for at blive tømt af, skal man ikke snotte mod vinden når det blæser +10m/s

    Hehe :laugh::laugh: især ikke når man cykler sammen med nogen.

    Værste jeg har prøvet i den stil var da jeg kørte motorcykel. Kørte bag en ung kvinde. Hun synes lige at den blomme hun havde spist og deraf havde en rest af blomme sten skulle ud af vinduet... :crybaby:

  7. Kan nævne de ting jeg selv har bikset med. :-)

    Bornholms skrævfriktion (AV) cyklede Bornholm Rundt sidste år, på årets varmeste dag med en pude for tyk/svedig.

    1/2 sovende vedhæng efter 2+timer på sadlen. Løst med en bredere sadel, med en "udskæring" i midten

    Vil bare sige du ikke er alene med understel udfordringer :-)

    Sadel sidder måske lidt højt? Ellers prøv nogle af de mange andre gode forslag.