Gregers TF

Medlemmer
 • Posts

  13,221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  236

Gregers TF last won the day on January 22

Gregers TF had the most liked content!

About Gregers TF

 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Avedøre

Recent Profile Visitors

31,196 profile views

Gregers TF's Achievements

Medlem

Medlem (7/7)

1.5k

Reputation

 1. 400 gram lettere efter 4350 kcal i går. Jeg kunne ikke sove før kl 02 (ellers heldigvis sjældent jeg har problemer med at falde søvn), så tillod mig at sove til over 9. Men syv timers søvn er alligevel ikke prangende. Ingen SOSU-krævende DOMS men benene ER ømme og jeg er generelt off i kroppen men på den fede måde. Virkelig lækkert vejr med sol her til formiddag og det kriblede i hele kroppen for at komme ud at cykle. Jeg synes ikke jeg plejer at længes så meget efter det, så tidligt på året men det jo kun super. I dag måtte jeg nøjes med en totalt-sprint fra lejligheden, ned på stien og op på perronen. Da jeg kom ud af badet, var der kun lidt over fire minutter til toget kørte.
 2. Gal, det må være irriterende. Og god bedring, selvfølgelig :-)
 3. De 65 minutter i DSBs jernkælder havde også lidt “kæft-det-går-godt” over sig. Knæet holdt nogenlunde til det (det klikker lidt på trapperne herhjemme men er oplevet værre - men selvfølgelig noget jeg skal forsøge at undgå) men jeg kan frygte at lår-DOMS bliver så slem, at min forskudte friweekend ikke bliver gode cykeldage. Jeg fik den fikse ide, at se om knæet ville kunne tåle almindelig squat. Der er større ROM end i bulgarsk split squat men mindre end i hack- og frontsquat. 20 reps med stangen. 10 med 40, 60 og 80 og 3 med 90 kg der stadig var lette. Smed 10 kg mere på også var der pludselig noget at arbejde med. Ikke i nærheden af fail men dog tungt og jeg kunne godt mærke på stabiliteten, at jeg ikke har squattet i tre måneder. Havde heller ikke regnet med at der var til 100. Tog 3 x 3 x 100. Burde nok have stoppet (burde reelt nok slet ikke have taget dem) men fortsatte med et par opvarmningssæt i leg extensions og så 2 gange til fail med omkring 15 reps. Supersættede med læg i benpressen: 3 sæt med bøjede ben og 3 (til fail) med strakte. Derefter: 2 x siddende lårcurl - progressivt 10 reps - 10 kg mere på - 10 reps osv til fail 2 x træk til bryst 2 x bænkpres, DB (års-PR) 2 x bicep curl 2 x hyperextension Her var det planen at tage hjem men de unge mennesker fulder noget rundt når det er aften, så politiets arbejde havde forsinket mit tog, så jeg gik i kælderen igen: 2 x bænkpres, DB 2 x laterals 2 x tricep pushdown 1 x hyperextensions 2 x mavebøjninger Noget helt andet…. Jeg kan blive lidt i tivivl om min Bicep Brachii alligevel sidder på - men forkert eller halvt eller… ved det ikke. Jeg oplevede stadig fra dag til dag, at armen blev anderledes og også gjorde ondt i et par dage. Det er jeg SLET ikke i tvivl om. Men lyset foran spejlet @ DSB er hyggeligt at stå af flekse i (latterligt i min alder - jeg ved det, jeg ved det) og bicep er tydeligt todelt. Det burde den vel ikke være, hvis kun det ene hoved er der? Kan ske jeg skal få tatoveret at jeg gerne vil obduceres og svaret sendes til…. øh... de må lægge en seddel i kisten
 4. 300 gram væk efter 3050 kcal i går. Jeg overvejede at cykle ude igen, nu vejret var så fint. Men jeg ville gerne have noget puls på og det var, trods alt, for koldt til at blive våd af sved. I stedet på skrumlet og køre en træning jeg også kørte for nylig. Jeg havde spillet lidt for meget HayDay (ugeopgaverne frigives hver tirsdag kl 9), så havde ikke alverdens tid. Heldigvis var det meget lettere end sidst, så pauserne blev klippet af fra 3 til 2 minutter og efter første halvdel af afrulningen, var pulsen rigelig langt nede til at stoppe. Alligevel lidt i løb for at nå toget på arbejde. Virkelig dejligt med sådan en dag, hvor der er hul igennem til stængerne.
 5. Det pyntede, må man sige. Og så sympatisk at genbruge, sådan helt generelt. Med cykler er det næsten også sådan, at jeg hellere vil have en istandsat ældre cykel end end en topmoderne. Der er efterhånden flere tiltag på nye cykler, som jeg helst ville være fri for - i hvert fald når vi er i den dyrere ende af markedet.
 6. Det handler jo for det meste om træning. … som der jo altid er dejlig meget af Men så jeg da også lige “erantis” Jeg glæder mig til jeg selv spotter noget der ligner forårstegn, så må hellere til at begynde at holde øje.
 7. Desværre omkring 4500 kcal igen i går og 93,5 kg til morgen, hvor jeg tillod mig at sove igennem. Jeg er godt kvast i skinkerne, ryggen er træt og triceps er ømme. Måsen tyndslidt, da jeg begge dage glemte alt om buksefedt. Jeg skal i hvert fald ikke cykle i dag. I morgen slutter jeg arbejde på Hovedbanegården, så satser på lidt rigtig styrketræning, men tyvstartede med: 2 x statisk hold i loftbøjlerne 2 x mavebøjninger 3 x tåhævninger på et ben.
 8. Ujujuj. 4550 kcal i går og var et bundløst hul. Gik måske sukkerkold lige så meget som mine langsomme fibre blev ristet…. 93,7 kg til morgen Vejrudsigten for i dag var oprindelig våd men blev mere og mere tør som dagene gik, så cykelklunset blev vasket i vaskekælderen i går, så det kunne nå at tørre til i dag. Hvis nu…. Og jo - tørvejr. Ud på geden og køre “Runden”. Det er ikke rent “langsomt arbejde” med kryds, rundkørsler og heller ikke så fladt som Amager. Men på puls og vejrtrækning skulle det være zone 2 igen i dag, selvom det føltes meget lettere. Jeg kørte en lille omvej for at runde to timer og overvejede at tage Fælleden men jeg var allerede sulten og ville gerne undgå og miste grebet om sulten igen i dag. Ingen jeg kørte, havde jeg vilde planer om at styrketræne senere men mine triceps er godt ømme af at holde mig oppe to dage i træk, så det gider jeg ikke. Lidt leg i loftbøjlerne bliver det nu nok til :-) Men to gange to timer på cyklen i starten af februar er også meget bedre, end jeg kunne håbe på.
 9. Jeg var klar til sengen 22:45 i går men turde ikke så tidligt - var bange for at ligge vågen 3-4 timer. Blev lidt overtræt og tabte paraderne og spiste to proteinbuddinger. For at det ikke skulle være forgæves, så kastede jeg mig ud i fem statiske hold i loftbøjlerne og 6 x dibs til fail samt en gang tåhævningerne. Og så så først ved 01-tiden. Heldigvis er der efterhånden så meget sol, at jeg vågnede 8:15 = før vækkeuret ringede go 100 g lettere end i går. Planen var en gang zone 2 på skrumlet men nuij, det var fint vejr. Det skulle bliver lunest ved 14-tiden, så jeg trak tiden, hvilket jeg jo ikke har svært ved Desværre blev det ikke varmere men til gengæld koldt, da solen til sidst stod så lavt at den ikke varmede længere. 1t 50m nok i den højere ende af zone 2 - tror jeg. Det er jo ikke til at hitte ud af hvor den elendige zone reelt ligger henne. Men benene blev trætte til sidst og instinktivt ville de gerne skiftevis køre hårdt og i frihjul, så jeg tror jeg fik ristet de langsomme fibre af. Udholdenhed har jeg skunte meget af. Men fed tur. Dejligt at være ude i solen og ligefrem hyggeligt med Avedøreværket som pynt med solen der blev reflekteret i is-pytterne. …. Til gengæld lort og lagkage her til aften. Jeg lurede godt at køleskabet lød underligt i går. Jeg har åbenbart ikke fået lukket døren til fryseren og nu var den iset så meget til, at døren stod ca en cm åben. Så er i gang med at afrime skidtet. Øverste skuffe (med indhold ) er indlejret i isklumpen og kan ikke åbnes, så det kommer til at tage sin tid.
 10. 92,9 kg - gik i seng ca 23:30 og sov uden at vågne for meget. Var oppe i stuen i et kvarters tid kl 02 og sov fint til 7:15, hvor jeg igen var oppe men sad kun 5 minutter, før jeg følte mig soveklar igen. Benene truede med god DOMS før sengetid i går men jeg slap med skrækken. Åd dog også en masse, selvom det ikke ses af vægten. På skrumlet i 45 minutter. 3 x 8/2. Liiidt tung i benene fra start men tidspresset inden jeg skulle på arbejde, arbejdede for mig. Ikke PR-watt i de 8 minutter men med kun 2 minutters pause var det fint. Cykelcomputeren har af en eller anden grund ikke læst turen op til Garmin, så ingen kurver i dag. Nu på arbejde, hvor de hele syder og koger af intern uenighed, som bunder i de nye der er ansat til lavere løn. Det skulle jo ske men at det kommer allerede nu, overrasker mig alligevel lidt. Cheferne og Ole Birk vrider sig af grin
 11. Fantastisk!!! Så er retningen sat, sådan for alvor. Jeg forestiller hvor godt det må føles, at være faldet på plads i det mentale spil om bjergene og være i gang igen.
 12. 93,1 kg - jeg er en klovn til at finde hovedpuden, så det er fair nok. Jeg kommer stadig op før ni alligevel. Jeg begynder at akkumulere en del træthed. I dag rådighedsvagt fra 11 til 20. Havde 1t 15m hvor jeg ikke skulle køre, så smuttede i DSBs motionscenter. Sprang bulgarsk split squat over og trænede leg extensions uden elastikker og uden at gå til fail men ellers nogenlunde det samme som sidst. … Det er snart fastelavn og dermed carnaval i det sydlige Holland. De musikere der er i genren, sprøjter deres bud ud på årets “feestknaller”. I år har jeg fulgt med løbende som de er lagt på youtube og arh… der er sgu langt mellem snapsene. To numre går jeg dog og hopper rundt til. Dette rammer klokkeklart midt i umba-umba-genren. Stor kunst er det ikke men fin fis og ballade. Det fede er…. Når jeg kigger i kommentarsporet, så er de to numre jeg er faldet for, præcis de samme to som hollænderne er mest glade. På det punkt er jeg åbenbart fuldt integrerbar
 13. .. når bare jeg er kommer i gang, så går det. Men DET er så også svært Vægten ligger og rumler lige under 93 kg. Der er jeg meget tilfreds med efter jeg både kedet mig og været på kursus. Pga. kursus også helt OK at jeg ikke fik trænet i går. Men jeg er glad for at jeg er tilbage i rumlen og også har badevand. I dag blot en kort tur at starte op på. Jeg har været lidt “bange” for den tur jeg lavede med 30/30 (40/20)-intervaller, fordi den er så hård. I dag kørte jeg kun de to blokke af tre og så var det mentalt meget mere spiseligt at hoppe ud i den.
 14. Ring til lægen og få lavet en lungefunktionsundersøgelse. Det er i hvert fald det oplagte sted at begynde.
 15. Du har ret. Jeg forstår dog stadig ikke mit hoved, når det er de dage med mest tid, hvor jeg ikke får udrettet noget. Men det har været sådan i mange år, så det nytter jo ikke at blive frustreret over det. Jeg har lige været i DVD-mappen og fundet Apollo 13 frem. Nu vil jeg nyde den med god samvittighed (og decaf kaffe), i stedet for at ærgre mig over at jeg ikke fik cyklet