Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  11,988
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99

Gregers TF last won the day on December 4

Gregers TF had the most liked content!

About Gregers TF

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Avedøre

Recent Profile Visitors

18,203 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Fin hård overkropstræning i går med lidt ekstra legetid på armene. Det skifter lidt mellem at jeg føler mig rask, er småsnottet, så rask og lidt ondt i halsen. Men i FW før arbejde: Tåhævninger på et ben: 30 x bw+20, 30 x bw+20, 30x bw+20 Hexbarsquat: 12x100, 12x100, 12x100 Hacksquat med en ben: 6, 6, 6 Siddende lårcurl: 8x55, 8x55, 8x55 Der var god stemning i frivægtrummet. Der er to unge kvinder som er svære at undgå at lægge mærke til - iser den muskuløse af dem, for hun render tit hen til et spejl for at flexe og det er nu ikke så tit damerne gør den slags. Og så står de tit og snakker i gangvejene så man ikke lige kan komme forbi dem. Nå men den lille skulle dødløft for første gang og puha hvor hun krummede i ryggen. Hendes indvandrerkæreste kom styrtende og stoppede hende og det gik op i ret meget grin fordi hun blev ved at krumme ryggen. På mystisk vis røg jeg med i det og på et tidspunkt har hun prøvet mange!!! gange og kæresten har lagt skiver under og hun opgiver. Jeg er færdig med min hexbar og får sat den op til hende og vupti, så ser det fint ud. Ikke helt samme øvelse men bedre end ingenting. Først da jeg er færdig med min hack stopper hun med hex´en, så helt tosset var min ide nok ikke. Og så helt rart at udveksle ord med andre uden det er mega akavet - ikke særligt tit det sker. Når jeg kommer hjem tænder jeg igen for al varme i lejligheden og håber at få sovet godt til i morgen der bliver træningsfri.
 2. Langt pokker i MOL

  Hip hip..Jeg har fået vand og afløb i køkkenet. Det gør alligevel alt en del lettere. Jeg har lige afsluttet en gang Swift. 8 x 40/30 + 8 x 40/20. Jeg skal dog stadig ned i badevognen for at blive ren før jeg tager på arbejde. Der regner jeg med at træne overkrop
 3. Langt pokker i MOL

  I går frøs jeg konstant og var øm i halsen og frygtede at jeg var ved at blive syg - sker jo tit i træningspause eller ferie fra stresset arbejde, når immunforsvaret drosler ned. Meget u-Greta´sk har jeg knaldet fuld skrue på alt varme incl min varmeblæser. I går aftes tåhævninger på et ben fra plant gulv: 50, til fail for vanstre - vist lidt over 40 I morges lidt i tvivl om jeg skulle tage til banecykling eller ej, for det gik bedre med helbred men det var ikke super. Det viste sig at jeg ikke havde feber og tog afsted. Ok opvarmning - ret lang 3 x 20 omgange progressivt med meget roligt udlæg. Til sidst en 4-4 med 8 omgange nede på sort. Jeg gad egentlig ikke men blev lovet højt og helligt at der VILLE blive restitution på den blå så jeg kørte med alligevel. Da jeg ligger på 36 råber de at jeg skal sætte farten op - så er det jo ikke restitution. Ikke for mig, i hvert fald. De 4 omgange oppe ved barrieren kører jeg på 90-95% og har sat dem med en halv omgang da jeg er færdig. Jeg hægter mig på igen og resten er der ingen tempoforskel mellem restitution og interval. Men det vidste jeg jo godt og var derfor jeg ikke gad køre med. Der er ikke rigtig nogle ryttere til næste træningshold og der må jeg også gerne køre, så jeg fik kørt en håndfuld sprint-indløb i tekniktempo. Lidt trilleri på fortovet - der var 3 “nye” der var dukket og jeg kunne ikke lige få min fede røv ud på banen.... men så kørte den ene en flyvende 200meter og så kunne jeg jo også, så ned og skifte tandhjul bagerst. Op på banen hvor jeg fik 4 ekstra runder ved barrieren indtil jeg var sikker på at kunne spurte uden at komme i nærheden af de andre. Det blev alligevel kun en 175meter da de to ungdomsryttere kørte og snakkede og sejlede over meget af banen. Trods trætte stænger gav det ny hastighed-PR i gear 51-13 (udover dengang Dior gav mig dernypace). Så virkelig dejlig afslutning efter de sidste pauvre træninger på banen. Jeg fik også sat ny sadel på og indstillet højde og hældning - jeg tror det fungerer fint som den står nu. Sadlen er egentligt fejlkøb men det kunne være at jeg skulle få en magen til på tricyklen, for man klistrer godt fast på den. Måske jeg ikke hele tiden glider frem, som jeg gør med den der sidder på nu, hvilket reelt er ret irriterende. 51km på kontoen
 4. Langt pokker i MOL

  Det var da en fin debut - tillykke til jer begge to. Surt med Zwift - det gør bare meget sjovere at trampe løs indendørs. Min ipad var faktisk også for gammel da jeg ville begynde. Udover at det var irriterende penge til en ny, så er den hurtigere end den gamle, så det var egentlig OK at få den gamle af vejen, når den umiddelbare irritation havde lagt sig. Men Greta synes jo nok ikke om den slags fornyelser
 5. Langt pokker i MOL

  Omsider fik jeg lov at skrive - ellers blev rammen om skrivefeltet bare blå når jeg trykkede på den. Men den grønne knap oppe i højre hjørne virker realaktiver ofte, når man ikke er på den nyeste side. Jeg fik kørt en time i zone 2. Først meget jævnt men Zwift crashede og måtte genstartes og den genoptog turen på en anden rute med en masse bakker og derfor lidt flere udsving. Ret kort efter gik jeg helt kold og faldt i søvn og sov lidt over 2 timer. Men en dejlig dag i dag hvor der hverken var håndværkere eller jeg har skullet på arbejde. Det er næsten 3 uger siden sidst med sådan en sumpedag I morgen står den på tøjvask og en rutinetur til kiropraktor - næste træning bliver cykelbanen på tirsdag og derfra holder jeg træningskæden stram igen.
 6. Langt pokker i MOL

  Før arbejde blev det til 25 minutters Zwift i zone 1 Efter arbejde lidt overkrop i DSBs jernkælder men ikke mere end det jeg plejer at lave i FW. ... Der er god vendetid i Farum på en aftentur og jeg havde en uimodståelig trang til at smage den nye brunkage-twix. I kiosken står en stangvissen stodder (eller... han er i kørestol) og plaprer løs om da han var i Banevagten på Otto Bussesvej osv. Fulde folk er jo meget mindre berøringsangste end vi er normalt og på et tidpunkt hvor han rigtig skal forklare om de sporskifter han lavede, tager han fat i min arm og stopper og udbryder, fuck du har store arme. De må være lidt svært gennem vinterjakken men jeg tager det som en kompliment - man må tage hvad man kan få, efterhånden. Inden arbejde var strømmen forsvundet i badevognen. Jeg var heldig at der stadig var varmt vand i beholderen - omend det var småkoldt at bade for åben dør for at få lys ind. Er der strøm og varmt vand i morgen, så satser jeg på lidt Zwift, ellers gider jeg ikke tage i FW i frostvejr for at gå i bad flere gange.
 7. Tinapigens log!

  Øv, hvor er det træls at anklen skal drille så meget. Fedt at du alligevel holder fast i at træne udenom, så du ikke ender i få lavet ingenting. Men.... det er jo stadig voldsomt frustrerende. Jeg håber du snart får styr på den.
 8. Langt pokker i MOL

  OK, det da rart at man stadig kan - jeg forestiller mig at der alligevel er mere snævre rammer end før i tiden. Hvilken måske heller ikke er helt tosset, i hvert fald i nogle tilfælde. ... Jeg er nok lidt idiot, for jeg har ikke kunnet holde mig helt i ro. Omvendt er det så lidt, så det burde for pokker ikke kunne skade. Jeg bliver bims, hvis jeg slet ikke må noget. 2 sæt rows og 4 sæt biceps - de 2 første var til at komme i gang på inden der blev failet i de sidste 2.
 9. Langt pokker i MOL

  I dag ville sådan nogle øgenavne jo nok medføre en fyring for krænkende omtale. ... Halsen i bedring. Jeg mærker stadig ikke knæet. Lårene er en fæl, fæl plage på trapperne
 10. Langt pokker i MOL

  Det er MEGET bedre en tændstikken - så ville jeg nok føle at min tid med at knække jern var spildt. Lidt løse ender..... I går en miserabel tur på cykelbanen. Jeg havde nada at køre med. Jeg kunne ikke få benene rundt og der var intet power i ben. Selv i de individuelle intervaller, hvor jeg plejer at tage revanche og køre fra flere af dem der giver mig baghjul i løbene, var jeg nede og køre i tempo for det langsomme hold. At topfarten var under 55km/t er langt under norm og den var også ynkelig sidste onsdag. Eftersom det er noget bedre om tirsdagen tænker jeg at jeg er slidt, nu jeg kollapser totalt på andendagen, så frem til banecykling på tirsdag bliver det stille og roligt - især for benene. Jeg har også i den sidste tid fået DOMS af at køre på turbo´en og hvad værre er, så har venstre knæ øffet en smule side sidste dage - har dog intet mærket i dag. Det blev så ikke bedre af at jeg havde skiftet sadelpind og sadel. Det gamle bøvl med at den sank i var begyndt igen, så jeg købte en ny. Et kup i Heino Cykler hvor jeg havde håbet de kunne bestille den hjem. Men en havde set den ligge et sted i kælderen. Efter lidt venten kom den frem i lyset og eftersom de egentlig havde opgivet at sælge den, fik jeg den til en helt anden pris end på prismærket. Jeg havde den gamle med i reserve med sadlen på, så jeg sad på en kasseret sadel i går og det var også noget hø. Men når den bliver skiftet og det hele finjusteret, så bliver det vel godt igen. Dertil har jeg haft 3 dage i streg på “kun” 92kg - vægttabet er aldrig godt for formen. Og jeg har lidt kriller i halsen. Nok dels fordi jeg har kørt for meget tog i korte ærmer (koldt når man står og ser langs toget) og så er mit skrivebord flyttet hen foran altanen og her er skide fodkoldt - fandt først hjemmesutterne frem her til morgen. ..... men den håber jeg at ride af ved varmere tøj. Ellers fungerer det OK men at gå på toilet og bad nede på P.pladsen. Jeg har dog skiftet light-sodavand ud med skummetmælk, for ikke hele tiden at skulle ned og tømme blæren. I et forsøg på at få vægten længere ned, så har jeg anskaffet mig uniformsbukser som er ubehageligt små om livet. Håber den lille konstante plage måske kan sætte sig i underbevidstheden. Jeg skal i hvert fald ikke igen i år beholde de 2-3 kg som årstidens højtidsfest plejer at medføre.
 11. Langt pokker i MOL

  En bette banecykling. På hold 4 af 4 men kunne have kørt på hold 3 hvis jeg ville. Jeg vil hellere prøve at have lidt at lege med på banen i morgen. Udover opvarmning så blot 2 x 20 omgange progressiv holdkørsel. Jeg fandt lige ud af at jeg åbenbart går under navnet Bøf eller Bøffen, derude på cykelbanen.
 12. Langt pokker i MOL

  Hårdeste overkropstræning i mange år, i går. Lækker følelse. Jeg sov over mig i morges. Igen. Jeg er træt hele tiden men om det er ombygningslarm de sidste uger, manglende dagslys eller noget tredje, det aner jeg ikke. Men øv hvor træls at være så sløv og slatten. Jeg kom ikke i FW men i stedet 20 minutter på Zwift med nogle intervaller i frihånd og en anstændigt siddende spurt. Derefter på med okklusionselastikkerne og 3 x 10 bulgarsk splitsquat. Styrkemæssigt ikke udfordret men det gjorde skide ondt af ophobet syre-stads. Herefter tåhævninger på et ben af den lette slags på alm gulv, så hælen ikke kommer under vandret. 40 og 30. Til sidst 2 x 100 tåhævninger på begge ben. Nuldag i morgen og så må jeg se hvordan jeg får det til at virke med træning, når jeg hverken har vand eller afløb men blot en afsindig masse støj og støv samt at skulle alt alt for tidligt op.
 13. Langt pokker i MOL

  Før arbejde stod den 45 minutters Zwift i zone 2. Jeg har fornuftige pauser i dag, så regner med at træne overkrop over to blokke - evt resten efter fyraften. Det bliver meget bedre træning når jeg træner alene i DSBs jernkælder uden tilskuere.
 14. Langt pokker i MOL

  Nå for fanden - det er jo kun fredag i morgen... så ville jeg nok blive vækket tidligt alligevel
 15. Langt pokker i MOL

  En tur i FW: Tåhævninger på et ben: 20 x bw+20, 20 x btw+20, 20 x bw+20, 20 x bw+20 ss Hexbarsquat: 20x70, 10x110, 10x110, 10x110, 10x110 Hacksquat et bens: 10 x bw, 8 x bw+10, 7 x bw+10, 7fail + bw+10 Siddende lårcurl: 8x70, 8x70, 8x70 Kropshævninger 45 grader underhåndsgreb: 10, 8 - lidt for stor tut Bænkpres DB: 8x32, 8x32 ss Mavebøjninger: 25, 25 Laterals: 10x9, 10x9 Hyperextensions: 20, 20 Banehjulet er afleveret for at få lagt ny ring på og skulderen har fået en skud influenzavaccine. I morgen lørdag og ingen håndværkere men jeg har byttet en vagt for at hjælpe en kollega, så jeg ska huske at sætte vækkeuret