Gregers TF

Medlemmer
 • Posts

  13,385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  264

Gregers TF last won the day on June 3

Gregers TF had the most liked content!

About Gregers TF

 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Avedøre

Recent Profile Visitors

32,000 profile views

Gregers TF's Achievements

Medlem

Medlem (7/7)

1.6k

Reputation

 1. Fra 94,7kg til 94,0 i går og forgårs og så 93,1 her til morgen. Håber de sidste rester af weekendens slik og oksekød er ude at systemet nu. Baglår en smule ømme men quads har det fint. Venstre knæ kan desværre mærkes men det gør ikke ondt - så slemt er det slet ikke. Vågnede med de nye øredutter i - fantastisk. Efter kaffe, morgenmad, HayDay og de “vigtigste” nyheder: 3 sæt kropshævninger 3 sæt dips I bad og nu på vej på arbejde hvor jeg skal møde 10:06. Polotrøjen strammer herligt om armene - det er både irriterende men også lidt fedt I morgen rådighedsvagt fra 7-16. Der er lagt kørsel ind helt op til fyraften, så jeg kommer ikke til at smutte lidt tidligere. Håber alligevel at få cyklet lidt bagefter, hvis jeg ikke er for søvnig. Det med at stå tidligt op, er jeg jo ikke så god til.
 2. Det har jeg givetvis ikke i forhold hvad andre ville kunne. Den slags er ikke introvertes boldgade Men jeg lægger bestemt IKKE skjul på at træningen tilter godt og grundigt. Så hun må vide at det passer mig dårligt og vurdere at det lægefaglige tæller højere. I det mindste ligger næste eksperiment IKKE i sommersæsonen, så der ryger 2-3 gode uger ud af regnskabet igen.
 3. En bivirkning ved steroider er knogleskørhed, så argumentet har hun jo. Forrige forsøg var da en inhalator ikke knuste pillerne i den, så der ikke kom ret meget ud og var underligt i konsistensen. Første gang var da hun var inde på at jeg kunne have KOL og hun gerne ville have mig ned i dosis, så vi kunne skrue op hvis jeg fik det værre. Og så var der faktisk også min læge i Nivå, der også ville prøver noget andet end løsningen fra lungemedicinsk. Nu jeg ikke ville spille tennis som han gjorde og ikke havde problemer. Ja, det sagde han faktisk. Som lægmand virker det spøjst at den ene hånd opfordrer til kontrol og medicin mens den anden forsøger at stoppe det. Men togpassagererne helt sikkert også at meget af det jeg laver ikke giver mening og der er bare forskel på at være bruger og have styr på hvad der sker i maskinrummet
 4. Jeg har fået min gamle medicin tilbage, så jeg kan komme på højkant. Men fra oktober, så skal vi eksperimentere igen. Jeg troede at dtn medicin jeg har fået den sidste måned, var på halv mængde steroid. Det talte hun en masse om sidste gang. Men der var intet i. Tror da f…. at det ikke virker. Den næste hun vil prøve skulle så være den på halv mængde. Hun har utvivlsomt faglige grunde til at ville prøve nye ting. I min lille egoistiske verden er det træls at vi ikke bare kan fortsætte med det som vi ved virker. Især nu de tre eksperimenter vi har været igennem ikke har været med succes. Og også stressende, nu træning mere eller mindre er tilværelsens eneste indhold. Jeg nåede en lille time i zone to før arbejde. Vejrtrækning bedre end i går men stadig hvæsende, så jeg kan høre den igennem vindstøjen. Men givetvis ny watt/puls PR når vi snakker zone 2. Selvfølgelig var det skredet ved en lang tur men nu samler vi alle de positive ting op. Jeg nåede også: Tåhævninger på et ben: 30, 30, 30 ss Knæbøjninger: 25, 25 Bulgarsk splitsquat: 15, 10x20, 8x40 - den var alligevel tung men også første gang jeg har kørt den med 40 kg Rumænsk DL: 15x40, 15x40
 5. Tak og det synes jeg jo også selv. Men jeg frygter jo (næsten) altid det værste og hun har jo taget det dem fra mig en gang, da jeg flyttede til Avedøre, så frygten sidder der. Forhåbentligt forgæves.
 6. Glemte lige…. Skulderpres: 8x20, 8x20, 4x20 fail Mavebøjninger: 25, 25 ss Wipers: 20, 20
 7. Lampen sat op - 112% klamp. Ledningerne skulle monteres skrueløst - et system jeg måtte bruge lang på at google og kort tid på at ødelægge. Men ledningen er bøjet op til fatningen, så den bliver siddende hvor de skal, selvom den sidder løst i. Og lampen er kun tændt når jeg er i entreen, så hvis den siger sjove lyde, kan jeg hurtigt slukke. Øredutterne er MEGET behagelige, selv når jeg ligger på siden. Der er desværre ikke meget støjreduktion i dem men nu ser vi. I nat lå jeg vågen fra 1:30 til mindst 5 i rædsel om hvad der sker, hvis jeg ikke får min gamle astmamedicin tilbage. Jeg kom frem til at cyklingen bliver droppet og så må jeg se hvor meget styrketræning jeg kan lave med to tvivlsomme knæ og en slatten arm. Efter dagens lille spurttest blev jeg bekræftet i dette. Selv når jeg triller roligt, hvæser jeg og føler mig hæmmet. Nu jeg ikke snakkede med nogen, var det ret tydeligt. Efter spurten var jeg absurde tre minutter om at få pulsen ned og det var endda incl at holde for rødt lys. 30 minutter, to antrit og en lang spurt. Kæft jeg er blevet ringe til det!!! Knæene tog det fint, så det er noget der skal tages fat i. Altså hvis….. Nu på vej på arbejde. Det bliver dejligt at få struktur på hverdagen igen.
 8. Tak for tippet. Straks efter morgenkaffen kørte jeg til Reservatet (nu håber jeg at have forstået det korrekt og at Domus Vista indgår i selve Reservatet ) og fik købt en lampe. Vægten er desværre steget yderlige nogle hundrede gram. Godt ferien er slut og arbejder kalder igen fra i morgen. I går aftes fik jeg nappet to sæt kropshævninger + to statiske hold og tre sæt dibs. I dag ville jeg gerne køre langt/halvlangt men kunne godt mærke at jeg, astma eller ej, ville få svært ved at holde mig i zone 2. Heldigvis havde kollegaen også fri, så efter et par SMS´er satte vi kursen mod Roskilde. Han var på tredjedagen og med trætte ben, så der var ikke mange øjeblikke ude af zonen. Perfekt gennemskuet Om lidt i bad og så rode med lampe. Derefter pakke mine nye øredutter ud. Et forsøg med nogle der skulle være små nok til at man kan sove med dem, samtidig med at de er på Bluetooth. De nye pedaler skulle også finde hen på vintergeden, ligesom skoene skal have klamper på. Så må jeg se om jeg kan få kørt en bette tur i morgen før arbejde. Planen er at redde mig en “akut” iltgæld, så luftvejene snører sig grundigt sammen. Gider ikke lyve men vil gerne kunne tale for min syge moster og få den gamle medicin tilbage. Får så også testet knæene i samme ombæring.
 9. Snotten render ikke så voldsomt her. Ved ikke om jeg alligevel burde tage sprayen og tabletterne men droppede dem, da det ikke var meget nødvendigt. 94,5 kg. Jojo, det var en fest Heldigvis er maven allerede ved at falde godt ind i vanlig rytme - kunne næsten stille uret efter den i morges. Men det kræver altså at jeg sover, spiser og drikker nogenlunde hvad jeg plejer. Jeg begyndte med at konstatere DOMS i forlår, baglår og baller. Ikke vildt men mærkbart. Derefter i Heino, for at købe pedaler. Kollega med frue har lånt mine wattpedaler. Men jeg satser på at skulle til at køre lidt spurter igen men gider ikke lave slør i forgaflen på sommercyklen, så vintergeden må frem. Men MED pedaler på :-) Lampen til entreen fik jeg ikke fat i. Må vist i IKEA eller måske SILVAN, hvis jeg kan finde en med en ordentlig udkørsel. Den i Valby har jeg ikke temperament til. Hvis man skal overskue vejen, er man nødt til at stille bilen på tværs af fortov og cykelsti og kommer der en bil og kører bagpå, kan man ikke bakke væk. Rædsomt sted! Min egen astmatest: Intervaller på otte minutter - det er der jeg kan få pulsen højest op, udover efter en lang spurt. De første otte minutter gik OK i starten men jeg begyndte at hvæse og de sidste to-tre minutter ville jeg gerne have kunnet trække vejret hurtigere. Jeg holdt lidt mere en de vanlige to minutters pause, så jeg ville kunne køre otte minutter på tilbagevejen i medvind. Næsten med det samme kunne jeg ikke trække vejret hurtigt nok og hvæsede ret højt. Efter fire-fem minutter var det ikke sjovt mere. Det føltes slet ikke som at være forpustet på den fede måde men som inden man opgiver at prøve holde vejret så længe som muligt. Stoppede før tid både fordi det ikke var rart og var også ved at brænde sammen. Jeg skal have lavet en LFU på torsdag. Hvis jeg selv kan vælge, så vil jeg gerne tilbage på den gamle medicin i sommerhalvåret, hvor jeg er mest legesyg. Den nye er OK til vinterbrug. Men om det er nok i forhold til knogleskørhed, må lægen vurdere. A propos legesyg. Kan det mon skyldes en generelt “iltmangel” på cyklen, at jeg ikke har været så legesyg på det sidste? Jeg har ALDRIG før ladet min kollega køre væk på bakkerne, som det skete i sidste uge. Det minder mig lidt om den vinter med den defekte inhalator, hvor jeg også bare lå og nussede opgivende rundt. Det ligner mig også dårligt, så let at finde mig til rette med zone to. Jeg plejer decideret at hade det.
 10. Desværre hjemme fra Jylland. Naboen har børneweekend og de tæskede ind og ud, da jeg kom hjem. Overboen trillede samtidigt diffentialer til traktoren frem og tilbage fra den ene ende af lejligheden til den anden. Igen og igen. Eller hvad f…. han laver. I hvert fald gik der under en halv time, før jeg begyndte at “mærke presset” og få trykken for brystet og fortrød at jeg ikke blev derovre, som de prøvede at lokke mig til. Nå, men det var super dejligt at få stresset af de to dage jeg var væk. Lige nu hygger jeg med at Hassan har fået sat knald-udstødning på sin 4-hjulede “knallert” og fræser rundt om blokken. Af tre onder, er den næsten behagelig. Hvad mig angår… Har som forventet rå-ædt pizza, grillmad og slik i rå mængder. Det må jeg gerne, de få gange jeg er derovre. Benene har været så ømme, at jeg lørdag gik på trapper og brugte det mindst ømme ben til trinene og altså kun støttede på det værste. Her til eftermiddag kan jeg gå rundt uden det kan ses at jeg er øm men det niver stadig. Har lige siddet 20 minutter på stueskrumlet. Mest i zone 2 og så enkelte korte perioder med lidt mere pres på. Øm eller ej, vil jeg gerne ud og cykle igen fra i morgen. Jeg havde løst tænkt at afslutte ferien med at tage cyklen til Silkeborg på onsdag men det er droppet. Håber stadig at jeg bliver frisk nok til at teste den nye astmamedicin og køre mig helt i hegnet se om jeg kan fremprovokere noget astma eller ej.
 11. Da jeg købte min sommercykel for 8-9? år siden, kunne jeg slippe med 35K for en Fokusramme af samme model som nogle af profferne kørte på. Med Ultegra og opgraderet hjulsæt. Nuvel - Fokus er der ingen wow-effekt over og slet ikke dengang på Vestegnen, da Heino Cykler væltede dem ud af butikken, som en bager sælger hveder til Store Bededag. Selv med inflationen medregnet, kan det slet ikke gentages. … Knæene har taget det fint. Musen i venstre knæ lå et par timer anderledes end den plejer og så driller den mere end normalt. Men det gør den et par gange om ugen, så det var måske sket alligevel. Højre knæ helt upåvirket. Hvad angår DOMS, så er jeg ved at blive bekymret for hvad jeg vågner op til i morgen Vi napper lige endnu en semi-ældre sag. Havde det ikke været for TikTok, havde jeg ikke kendt til den.
 12. Rulleskift er enten eller. Ligger man i en gruppe hvor alt fungerer, så er det virkelig en fed måde at køre på. Det er bare virkelig, VIRKELIG sjældent. Der er næsten altid en eller to der synes det går for langsomt og rykker tempoet op i deres føringer, indtil ham der ikke kan følge kommer i front og så går det i stå. Og teknikken, som du skrev. De færreste er ret gode. Det KAN afhjælpes hvis man råber fri, når den forreste skal skifte bane men det er jo en falliterklæring. Så det ender tit med en masse huller eller folk der er ved at blive kørt i rabatten. Var de bedre på licensholdet? De aller mest dårlige var der ikke men generelt var de ikke bedre end mosjoerne. Og så holdt de gang i rullet henover hajtænder og gennem små landsbyer, hvor der dengang stadig var skildpaddebump, så man hoppede og fløj rundt. Generelt er rullesskift for svært for fleste og jeg er personligt helst fri.
 13. Det var intet der trak mig nærmere cyklen. Overvejede om jeg skulle tage ind på arbejde i god tid og styrketræne derinde men valgte at prøve herhjemme. Knæene bliver langsomt bedre og bedre, så turde godt forsøge med bulgarsk igen - det var bagerste ben der drillede, sidst jeg forsøgte. Tåhævninger på et ben: 1 x bw, 3 x bw +20 , 1 x bw ss Knæbøjninger for ben-opvarmning : 3 x 20 Bulgarsk split squat: 15, 10x20, 10x30, 10x30, 10x30 Blev modig og forsøgte også med Skateboardsquat: 25 x bw, 25 x 10 Rumænsk DL: 15 x 40, 15x40 Stoppede med noter men Skulderpres: 3 sæt Kropshævninger: 2 sæt Dips: 3 sæt Mave lige: 2 sæt Mave wipers: 2 sæt Mit CNS var ikke vant til bulgarsk, så lårene var noget sitrende, især Rectus Femoris hoppede dansede imens. Ville rulle benene af men “kom til” også at lave lidt små semiantrit og antrit. De første på 10 sek og se sidste på 5 sek. Det meste dog i zone 1. 25 minutter blev det til. Nu arbejde - god weekend til alle
 14. Går den, så går den. Gad vide om det også er sådan herhjemme men det skulle egentlig ikke undre mig.