Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  12,757
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  164

Gregers TF last won the day on July 30

Gregers TF had the most liked content!

About Gregers TF

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Avedøre

Recent Profile Visitors

25,853 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Ryggen var nogenlunde og har derfor også sovet som en sten i nat. Det ødelagde jeg lidt, da jeg samlede den stol jeg købte i går. Derefter erkendte jeg, at sommeren er ved at være slut og fik sat turbotræneren frem - efter en masse rengøring, incl af vintercyklen der nu sidder på. Og så en tur på genbrugsstationen. Heldigvis er det ikke værre end at jeg kan bevæge mig nogenlunde normalt. Jeg fik testet den (turboen) af, ved at køre et kvarter i zone 2 - og skal have fundet ud af, hvorfor Zwift ikke længere overfører ture, som den gjorde i foråret. Og prøve at rette vintergeden til, så jeg sidder som på sommercyklen. Puha, det var mere skidt end jeg huskede. Jeg håber på lidt mere i morgen før mødetid men jeg er stadig pænt DOMSet i lårene efter min lille omgang hjemmestyrk. Er man bare lidt på insta har man nok set en masse biler få baghjul. Men…. Høhø - det her er hvad der tit sker inde i mit hoved men sjældent får ført ud i livet.
 2. Langt pokker i MOL

  Jeg orkede ikke at fistre i bad og i bilen for at finde FW. Men jeg fik lavet noget styrketræning herhjemme omend det jo var noget af det, hvor jeg godt kunne have brugt mere udstyr og/eller tungere vægte. Lidt har også ret og hele kroppen har været på arbejde over de sidste to dage - udover intervallerne …. Videre fra Tyskland har vi Holland. Vi kan jo tage den alternative hollandske nationalsang (igen). I dag virker sådan et optrin letsindigt eller snarere helt vanvittigt tåbeligt. Håber at vi får styr på den satans virus, så man kan kaste sig ud i den slags igen. Om jeg så “mentalt har taget skade”, så jeg ikke længe vil synes det er fedt at hoppe rundt blandt potentielle smittespredere, ved jeg ikke helt. I dag virker det mere dumt end sjovt. Stadig sjovt men også VIRKELIG gakgak
 3. Langt pokker i MOL

  Jeg fik ikke trænet i går - var for energiforladt men til gengæld er vægten i dag under 88kg igen. Det til trods for en rædsom nat. Jeg tror jeg er vågnet de gange jeg ville vende mig, pga ryggen. Jeg har været oppe i stuen mindst 5 gange i løbet af natten og også tømt en Sodastream-flaske - men dog kun spist to bolsjer. Pudsigt nok gjorde ryggen mindre ondt da jeg vågnede end ellers. Stolen? Den dårlige søvn gjorde også at jeg slog vækkeuret fra og ikke tog i FW. Da jeg vågnede senere, kunne jeg se at det ikke regnede som “det burde”. Faktisk skinnede solen. Så en hurtig kaffe og skål havregryn og ud på diget og køre vo2max. I princippet 6 x 3/1,5 men det sidste interval blev kun på 2,5 minut, da jeg løb tør for dige - til gengæld smed jeg så 20 watt oveni hatten. Spurten på Avedøre Havnevej var der ikke meget spræl i - benene var slet ikke blevet ladet op endnu. Computeren rettede igen mig FTP en enkelt watt op - på baggrund af vo2max kan man nok ikke helt regne med det men stadig fedt at den melder fremgang. Som i går, håber jeg at få styrketrænet efter fyraften men hvis det ikke bliver til noget, så trykker jeg på pyt-knappen.
 4. Langt pokker i MOL

  Tankerne gik på Fitness World men maven var længe om at vågne og så var der ikke alverdens tid. I stedet lidt hjemmetræning af det jeg har udstyret til. 5 sæt tåhævninger på et ben 4 sæt kropshævninger m overhåndsgreb i ribben 4 sæt Arnold pres Så prøver jeg om der er energi til Fitness World efter fyraften. Jeg skal møde tidligt i weekenden, så kommer alligevel ikke på cyklen. … Jeg vågnede igen med ret ondt i ryggen. Uden at være helt sikker, så er der vist nok to ting der går igen, når den driller: - jeg har ligget/sovet meget på min højre side - hvilket er oplagt, da det er den side jeg sover bedst på. - jeg har meget fri. Jeg mistænker at jeg tilbringer det meste hjemmetid på en spisestol. Jeg overvejer en bedre stol. Det er bare umuligt at vide hvordan den er i længden, så derfor er der lidt for meget held inde over sådan et køb. Måske et hæve/sænkebord også skal overvejes, da jeg både spiser, bruger IPad, incl ser tv - ja faktisk foretager alt ved samme bord. Nu heldigvis på vej på arbejde, hvor førerstolen (hvis det ellers virker) kan indstilles, så jeg sidder ret behageligt.
 5. Langt pokker i MOL

  Gal, jeg er smasket i stængerne i dag. Heldigvis er vejret til at lukke op og ski… i, så intet skidt i at tage en nuldag. Jeg er det sted i min 10-ugers-turnus hvor jeg har dobbelt hverdagsfri, så har fri igen i dag. Cyklen skal lige have et check og formodentlig skiftet kæde - den snakker meget, så er nok blevet lidt for lang. Venstre cykelsko svupper også godt rundt på pedalen men nu er det heldigvis ikke kun mellemstykket mellem sko og plastik, der er blev gnavet ud af facon. Det er noget billigere af skifte … Man påstår at København er en cykelby. Men det er jo kun set på antallet af cyklister og ikke på deres vilkår. (Cykelgade i Amsterdam - biler er ganske vist tilladt men kun med 30km/t og det bliver langt hen ad vejen overholdt - hvilket jeg ikke er ganske sikker på ville være tilfældet i Kbh) https://instagram.com/stories/gemeenteamsterdam/2627853714971015421?utm_medium=copy_link Beklager hvis man ikke kan dele stories på denne måde, så det er noget bavl der dukker op…
 6. Langt pokker i MOL

  Op lidt over syv, for at køre med kollegaen før han skulle møde. Det havde regnet og vejene var våde - det gad han ikke. Jeg var meeega træt, så gik i seng igen og sov til halv ti! I stedet blev til en tur med HvidovreCK, der havde besøg af supermotion. Der var faktisk også lidt licensryttere der kørte med men dem så jeg ikke så meget til Jeg er alt for langsom til at køre med dem over noget der tager lidt tid og de gider ikke køre spurter, så… Først en enkeltstart - ad Opdeling i tre hold - jeg valgte det dårligste, da vi skulle køre rulleskift. Jeg har været ret god til det men nu er jeg rusten. Og teknikken falder på gulvet når man er presset, så jeg ville ikke sætte sikkerheden over styr. Videre i samme hold, først fri leg på en alm bakke og derefter på Spydbakken. For første gang ville jeg prøve at holde spurten til byskiltet, så jeg startede fesent ud på selve bakken. Jojo, fint nok men så tager de jo længere tid at komme op. Men nogenlunde timet til skiltet. Havde jeg ikke været en kujon, så havde jeg fået et godt swung med fra nedkørslen men det har jeg altså ikke mod til. Videre med holdløb Jeg blev rykket lidt op men det var stadig komfortabelt i de andres føringer. Til sidst kom jeg og klubbens tidligere licenstræner også til at splitte det hele. Spydbakken igen - licenserne havde sat sig frem, så jeg håbede lige… men jeg fløj forbi dem, så det gad de alligevel ikke. Enkeltstart - helt flad så over 20 watt mindre end på udturen. Decideret ulækkert med sprint-syre i lårene Mikrocykeløb på 1,5km. Håbede at kunne klistre mig på licenserne og byde op til dans til sidst. Nogle af dem der bare ville trille, stod og snakkede da licenserne kørte væk og jeg var bokset inde. Ergo måtte jeg nøjes med en alm spurt for mig selv igen-igen. Men de havde tydeligvis ikke kørt igennem, for jeg blæste forbi dem efter “målstregen” men inden jeg fik bremset cyklen ned. Og så en lille spurt over jernbanebroen ved Glostrupcenteret. Rigeligt til at jeg er godt og vel træt, så ganske fin tur, selvom jeg i pricippet kunne have kørt spurterne alene, nu der ikke var noget modspil. Spurter er desværre lige så umoderne som korte ærmer, der ikke går helt til albuen. Lidt sjovt, for i dag fik jeg faktisk mange positive bemærkninger om min 10 år? gamle trøje, der netop HAR korte ærmer, der er korte. Til gengæld er det blevet top moderne, at cykelryttere skal stå og flekse muller på deres insta-fotos. Før var det kagen og latten der skulle vises frem men nu er det et par spændte kanoner. Så jo - moderne skifter.
 7. Langt pokker i MOL

  Dejlig tur hos kiropraktoren. Jeg tror aldrig før ryggen har knækket så højlydt - nu håber jeg bare den holder med den nye seng. De var delsværre lidt bagud tidsplanen, så jeg kunne ikke rigtigt nå at cykle bagefter. Er lidt spændt på at køre med kollegaen næste gang. Jeg ved ikke hvad han har spist men i går kørte han lige en af vores standartture (samme jeg kørte i går bortset fra de 9,4km i enderne) med 33 i snit. Det er selfølgelig fedt men i betragtning af at han kun har cyklet 1680km i år (og ingen anden træning), så er det også lidt irriterende.
 8. Langt pokker i MOL

  Den vanlige korte runde. To antrit og tre spurter - ellers bare leverpostej.
 9. Langt pokker i MOL

  Nattevagten gik ret let med kun enkelte aggressive fuldetosser men jeg vågnede desværre allerede ved 9-tiden. Fik lige et kvarter i liggestolen på altanen i det værste slumreanfald. Jeg har DOMS i lår og lægge, så har bare taget en dovendag. Så er man jo på jagt på youtube. Der er godt nok langt mellem japansk (det tror jeg da, at det er?) hiphop der falder i min smag og bedst som jeg havde opgivet, falder jeg over dette faktisk virkelig fede nummer. Klimperiet er umiddelbart lidt irriterende men efter nogle minutter, så giver det mening. Det er (næsten naturligvis) af den gamle skole.
 10. Langt pokker i MOL

  Som vanligt fik jeg trukket tiden, før jeg kom på cyklen. Da jeg omsider kom på gaden, ville cykelcomputeren genre opdateres. Eftersom jeg for en gangs skyld ikke havde en bagkant, returnerede jeg til lejligheden, så den kunne få noget wifi og styr på det. Men hvor ville det være lækkert, hvis den bad om opdatering EFTER turen og ikke før. Eller man kunne vælge “opdater nu”. Men det vil Garmin åbenbart ikke, for jeg har foreslået det. Det gjorde så at jeg alligevel spiste lidt havregryn. Jeg var småsulten og ellers ville der gå over seks timer fra sidste måltid til jeg kom hjem. Så længe plejer jeg ikke at gå uden mad Om det var derfor eller fordi vi er kommet så langt på sæsonen, at jeg ikke fungerer godt efter en nuldag, vides ikke men der var i hvert fald slet ikke hul igennem til de 40/20´ere som stod først på to-do-listen. Jeg hev lidt watt af men kørte så intervaller hen over hele diget - 12 blev det til. Ud på Amagerrunden og noget supra-vo2max når det passede ind, og to 4-minutters vo2max hjemover diget. Videre ud på den korte runde men jeg havde dels ikke vand nok og det blæste for meget til at jeg rigtig gad, så vendte rundt (og kørte lidt forkert). Lyskrydsfræs på de sikre stykker hjemover. Det sved lidt i skinkerne fra tid til anden men de fungerede egentlig OK alligevel. Computeren rettede også lige FTP´en en enkelt watt mere op. Så jeg er inde i en god stime for tiden - det er sgu bare at nyde det Det er omvendt ret nitten, at jeg skal på nattevagt kl 20:27. Et nødvendigt offer for at få fri på en flad onsdag. Sjovt de fyrer folk fordi vi er for mange og så er det ikke til at få fri en kedelig hverdag Nå - det er heldigvis så sjældent jeg kører nat, så det går nok (men kroppen kan ikke fordrage det). Vil lige prøve om jeg kan sove en time nu her, inden jeg skal af sted. I anledning af OL må vi hellere tage denne, der vistnok er skrevet til samme anledning.
 11. Langt pokker i MOL

  Det slider altså, der der styrketræning når man lægger det oven i cyklingen. Jeg var helt og aldeles off, da jeg fik øjne i morges. Fra start også en solid DOMS i lår og lægge men i løbet af de første timer, reduceredes det til en overkommeligt niveau. Plan A var sprinttræning men så måske en rulletur på tricyklen i stedet? Det endte med en hel hviledag. Det fortrød jeg, da jeg gik til toget for sikke et pragtfuldt cykelvejr og måske især til tricyklen, nu det næsten er vindstille. Så lige nu er jeg ret arrig på mig selv. I længden er det sikkert ikke så skidt, ikke at være gravet helt ned i de høje “ATL”-niveauer.
 12. Langt pokker i MOL

  Igen i seng pænt før midnat. Jeg vågnede på et unormalt tidspunkt og var grotesk sulten, så gav efter og spiste noget mad - endte på små 4700kcal i går. Vågnede alligevel over et halvt kg lettede og stadig sulten. Også efter morgenmaden. Der er vist bare mere bid i sådan en god intervaltur, end at nulre rundt med klubben. Jeg har lige været en halv time i FW - lidt af det blev supersættet: 2 sæt kropshævninger m overhåndsgreb 3 sæt scott curl 3 sæt DB bænkpres 2 sæt Arnold pres 2 sæt tricep pushdowns 2 sæt mavemaveskine 2 sæt hyperextensions - mange lettere i dag, så tydeligt ryggen havde en af de gode dage, hvor muskulaturen ikke i forvejen var udtrættet af at spænde op. Btw latterligt at jeg har mere DOMS i benene at den submaksimale træning jeg lavede i går, end da jeg var i FW sidst og var pænt presset (uden at gå supertæt på fail) Og helt vildt så stor forskel det gør, om jeg slutter badet 8 eller 10 minutter før toget kører fra stationen. De to minutter mere giver meget mere ro på rutinerne. Kan ske jeg skal indføre det mere regelmæssigt.
 13. Langt pokker i MOL

  I princippet kunne jeg godt have styrketrænet men jeg magtede ganske enkelt ikke at besvære mig hen i FW og skulle i ekstra bad osv. Jeg fik hjemmetrænet benene lidt og ser om jeg ikke kan fikse overkroppen i FW i morgen. 5 sæt tåhævninger på et ben, dropsæt med håndvægtene 3 sæt max dybe knæbøjninger 2 sæt goodmorning-ish
 14. Langt pokker i MOL

  I går sov jeg før kl 23. Straffen var så, at jeg vågnede lidt over midnat og derefter alle de sædvanlige tidspunkter, hvor min sovecyklus er oppe og hilse på virkeligheden: 1:30 , 3:15 og 5:30. Heldigvis har jeg fået købt 2 kg Hopjes kaffebolser. Stenhårde (ikke gode at knase) og vejer kun 4gram. Så slut med at fråde en proteinbar, et bæger skyr eller en kop havregryn, når jeg har hang til nattespisning. For første gang siden fællestræningen sidste weekend, var jeg i morges under 88kg. Cykelturen begyndte med at mødes med kollegaen ud for Avedøre Holme og så smutte ud på diget og køre 6 x 3/2 (nummer tre blev kun to minutter, da vi løb tør for dige i medvinden). Jeg kørte efter watt og han sad på hjul. Jeg fulgte han hjem og vi fik småsnakket, før han skulle på arbejde og jeg trillede videre. Først lidt stisystem, lidt leverpostej og så fartleg ind ad Roskildevej/Avedøre Havnevej, på de stræk hvor der ikke er sideveje/udkørsler. Wattene stinker men fin fornemmelse i kroppen af at Vingegaard bare kan komme an. Jeg kan jo nok puffe det lille nips i grøften, om ikke andet Min FTP blev opgraderet og eftersom jeg også havde årets bedste watt, da jeg skulle ned til kollegaen i går, havde jeg også forventet at det ville ske snart. Jeg tager en nuldag i morgen, så håber at få styrketrænet senere men nu må vi se. Jeg er godt kvast i kroppen.
 15. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Så altså stadig væsentlig stærkere end laaaaangt de fleste og nu også med OK kondi Godt med lidt liv i loggen igen