matgali

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by matgali

  1. Hej jeg hedder mathias jeg er 22 år gammel jeg er 187 høj og vejer nu 82 kilo har smidt 22 kilo der sidste år, sagen er den at jeg gerne vil have en "trænet" krop og jeg er begyndt at køre vægtræning 4 gange om ugen, pt ligger jeg i kalorieunderskud det vil sige 2200 kalorier om dagen, jeg vil gerne have 6 Pack og flotte arme til sommer, men er jeg nød til at spise mere, eller hvordan fungerer det ?

  2. Hej folkens, skriver fordi jeg lavede et indlæg her for 2 år siden, dengang vejde jeg 104 kg og var overvægtig. Jeg er en mand på 21 år 186 cm høj og vejer nu 86 kg.

    Jeg har tabt mig ved at tælle kalorier, og løbe ture.. sagen er den at jeg rigtig gerne vil igang med at opbygge min krop og få ''synlige'' muskler. jeg er bare i tvivl da jeg ikke har den store erfaring med styrketræning.. jeg er rimelig ny så jeg vil gerne vide hvor meget jeg skal spise(kalorier) hvad jeg skal spise hvor meget jeg skal træne og hvad, for at få en god defineret krop?

    mvh

    Mathias

  3. Kære Brugere

    Jeg er en ung mand på 187 cm, jeg vejer 98 kg og har planlagt mig at smide 10 kilo, jeg har spist og drukket som et svin for at være ærlig, så med nogle justeringer og noget motion burde jeg kunne komme tilbage til min almindelig størelse, mit spørgsmål er til især mænd der har erfaringer inde for væggtab, her er mit mad indtag fra igår, jeg kunne godt tænke mig nogle inputs og kommentarer (saglige) mvh Mathias

    Morgenmad 60 gram havregryn med rosiner og skummet mælk

    Mellem måltid Banan

    Frokost 3 stk rugsbrødsmad med 1 fiskefrikadelle og kylling pålæg og en lille smule remoulade

    mellemmåltid banan plus 15 gram peanuts/mandler

    Aften 1,5 kylling filet med blandet salat og en lille smule light cremefraiche dressing.

    Aftensnack Appelsin