Fighter87

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fighter87

  1. Jeg savner et program til hjemmetræning med basisøvelser, alt jeg har kunne finde er til kvinder og jeg er altså ikke ude på at få en smallere talje og løftet patværket :laugh: Det drejer sig for mit vedkommende ikke om at blive en stor pumpet bavian, men om at blive stærkere overall.

    Før standard kommentaren med at jeg skal melde mig ind i mit lokale fitness center kommer, så har jeg netop meldt mig ud fordi min økonomi er så stram at jeg 2-lags toiletpapir pludselig er en luksusvare! :hmmm:

    Jeg er ikke begynder mht træning, men jeg har kun været vant træning med udstyr i center og altså ikke basis -og gulvøvelser, så derfor søger jeg hjælp til et program :)

  2. Hey alle :) For ca. 2.5 måneder siden fik jeg under en sparring brækket en finger og dum som jeg er, kæmper jeg videre og ender med at brække storetåen og rive et ledbånd over.. :blink: Så nu står jeg og skal tilbage til både kampsport og styrketræning, men jeg har godt nok svært ved at motivere mig selv til styrketræning, når vægtene pludselig er 'umulige at løfte', formen er så langt nede og jeg har taget 3-4kg på i fedt (æder som et monster normalt jo, svært at lade være).

    Hvad kan man gøre for at få det hele til at spille igen, det sucks at føle sig slasket og fed

  3. Nu har jeg læst artikel efter artikel og har fundet de øvelser jeg skal bruge til mit træningsprogram. Jeg ved også at reps er individuelt fra person til person, men jeg vil nu alligevel spørge om hjælp til hvilke øvelser jeg skal lave hvilke dage og hvor mange reps jeg skal lave. Mit mål er at træne hårdt og målrettet 3 gange om ugen i 3 måneder, for så at sætte mig et nyt mål :smile:

    Her er de øvelser jeg vil bruge:

    Squat

    Dødløft

    Bænkpres

    Skulderpres

    Bent over rows

    Shrugs

    Barbell curls

    Close grip bænkpres

    Chinups

    Hvordan bør jeg fordele disse over 3 dage (mandag, onsdag, lørdag) og hvor mange reps i hver? Beklager hvis jeg virker lidt hjælpeløs, men det er det sidste jeg mangler for at starte! :superman: