Juliee

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Juliee

  1. Hej alle.

    Jeg er en 20 årig på, 177 høj og vejede i morges 56,5 kg. Jeg har i løbet af de sidste 12 dage talt kalorier og trænet med tung vægt (kun 6 mulige reps) for at tage på. Jeg er på de 12 dage gået fra 53,6 kg til 56,5!

    Jeg dyrker meget idræt, både vægtløftning ( omkring 2 timer hver 2. dag) og løb (Jeg løber 40-60 km om ugen) (Ca. 12-16 timers idræt om ugen). Jeg har brugt forskellige udregnere til at beregne mit ligevægtsindtag, og de har alle sagt at det er omkring 2400. Dog har mit kcalindtag over de sidste 12 dage ligget på 2075.

    Er denne vægtøgning normal? Mit kcalindtag har været lavt i mange måneder (I hvert fald i forhold til, hvor mange kcal jeg har forbrændt) - har min krop fået et chok, og optager nu bare alle de kcal den har måtte undværet?

    Glæder mig til at høre fra jer!

  2. Hej Line. Tak for svaret. Det var nu mere mængderne, jeg ikke helt kan forholde mig til. Jeg dyrker også selv omkring 12-15 timers motion om ugen, og skal derfor have mange kcal. Det troede jeg også at jeg fik, men har nu fundet ud af, at jeg har været i konstant kcalunderskud.

    Jeg orker/gider ikke, at begynde at veje al min mad, men det er måske det der skal til, indtil jeg har fået et indtryk, hvor meget madvaren vejer..

  3. Hej MO'er

    Er der nogle, der har et forslag på en kostplan på omkring 3000 kcal? Gerne med sund fedt, fisk og massere af proteiner.. Ikke noget med 10 L sødmælk, fløder eller en halv liter olie om dagen..

    På forhånd tak:)

  4. Wow, tusinde tak! Det er virkelig sødt af dig! Det er meget sådan nogle øvelser, jeg havde tænkt på selv.

    Jamen, jeg kan sagtens overtales! Jeg er villig til at prøve mig frem, og hvis det vil virke, er det bare fedt!

    . Jeg fandt også selv et program, som jeg selv blev lidt hooked på:

    Squat 2*10-12

    Benstrækninger 2*10-12

    Benbøjninger 2*10-12

    Pulldowns 2*10-12

    (Bænkpres) Er i parentes, da jeg ikke føler mig helt sikker på den, da jeg ofte træner alene.

    Flyers 2*10-12

    Skulderpress 2*10-12

    Shrugs 2*10-12

    Rygstrækninger --- 3*15

    Planken -- max

    Man kunne jo evt. blande dem lidt. Jeg tror måske, at de øvelser i stativet er lidt for svære eller hårde. Jeg kan i hvert fald ikke tage mange reps af dem. Men så er det jo måske også der, der skal tages fat.

  5. Det lyder dejligt.

    Med tung/mellem mener jeg faktisk begge dele; det er nok mit træningsniveau (jeg er helt klart stærkere i ben, mave og ryg end i armene og skuldre) og jeg kan nok løfte mere end gennemsnittet af piger på 20 år. Men jeg mener også to træningsprogram; et med meget vægt og få reps og et med mellem vægt og et mellem antal reps.

    Okay, jeg må vel bare prøve mig frem, og se hvad der sker med kroppen i løbet af perioden:)

  6. Hehe, jeg klager ikke over formen i hvert fald:)

    Tusinde tak for linket! Det var lige sådan et, jeg havde i tankerne. Vil du evt. kunne hjælpe mig med, at udvælge nogle gode øvelser til tung/mellem styrketræning? Lidt hjælp til sæt og rep!

    Andre må også gerne komme med ideer og forslag:)

    Det med kosten har jeg nogenlunde styr på. Jeg er bare lidt i tvivl om, hvor mange kcal jeg skal være i overskud for, at få det bedste udbytte af træningen og dermed større muskler.

  7. Hej MO'er

    Jeg er en pige på 20 år, og jeg står i den situation at min vægt og højde ikke helt spiller sammen. Jeg vejer 55 kg og er 176, så mit BMI er under 18,5.. Og derfor vil jeg gerne lige smide et par kilo på. Jeg dyrker meget motion og begyndte at styrketræne for 9 måneder siden. I får lige denne uges motionsprogram:

    Mandag: 75 min styrketræning, 10 min crosstrainer, 1 times yoga

    Tirsdag: Løb 9 km (42 min), cykle 20 km

    Onsdag: Løb 5 km (19 min)

    Torsdag: 75 min styrketræning, 10 min crosstrainer, 1 times yoga

    Fredag: Løb halvmaraton (94 min)

    Lørdag: Cykle 16 km, 1 times yoga og 30 min no stress

    Søndag: Hvile.

    Når jeg styrketræner, bruger jeg kun maskinerne, og det skyldes kun, at jeg ikke kan nogle øvelser med frie vægte (og er derfor "bange" for at gøre mig til grin foran de "store" drenge):). Men nu har jeg mod på at svinge de frie vægte, men savner et program, hvor der er billeder med, så jeg kan følge en fremgangsmåde.

    Og mit næste spørgsmål; hvor mange kcal skal jeg indtage i løbet af en dag, for at tage de ekstra kilo på, hvis jeg bliver ved med at lave samme mængde konditionstræning?