Maxfailure82

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Maxfailure82

  1. Tilsyneladende sund argumentation, men uden hold i virkeligheden.

    Du siger, at frugt er godt, fordi du spiser det og taber dig.

    Så kan jeg sige, at mc'donalds mad er godt, hvis jeg spiser det og taber mig ?

    Nej...

    Til dem der tvivler om syreskader, så googlede jeg lige tandlæger + syreskader, og gæt hvad der kommer frem:

    "Et stort forbrug af læskedrikke og frugter med lav pH og høj syrekoncentration kan give svære erosionsskader. "

    http://www.tdl-havnegade.dk/opl-erosion.html

    Så drop nu det med 6 frugtstykker om dagen... Det er hul i hovedet hvis du vil beholde dine tænder.

    Btw. Det med ½ times svøben i sodavand, mod 1½ min. æble. Det kendetegner ikke mit indtag, langtfra, så synes det er lige groft at generalisere udfra dig selv. Derudover, så er det ikke okay at spise noget usundt (frugt i store mængder), fordi der er noget andet der er mere usundt (cola).

    Altså hvad var det du ikke forstod, at det ikke har en skid med emnet at gøre om dine tænder rådner op i helvede af at spise???

    Ham der starter tråden har nogle spørgsmål og så er vi generelt pænt ligeglade med dine rådne tænder...

  2. Tak for svaret :bigsmile:

    Variation i træningen er den største faktor. Hader at lave det samme og det samme hele tiden. Jeg bruger negativ mest i mine kropsøvelser, eksempelvis i mine pull ups, tager så mange jeg kan og den sidste bliver jeg oppe i og når musklerne ikke kan mere ryger man laaaaaaaaaaaangsomt ned. Det udmatter lige det sidste, hvilket jeg godt kan li´.

    Omvendt pyramide bruger jeg i mange øvelser, det kører en fuldstændig træt, pulsen er oppe, kcal. bliver forbrændt fordi man står og virkelig arbejder for det. Jeg tager mange reps når jeg laver omvendt pyramide, biceps som eksempel, tager 20 kilo 8x, 18 kilo 8x, 16 kilo 8x, 14 kilo 8x 12 kilo 10x, 10 kilo 10x, 8 kilo 10x 6 kilo, 12x, 4 kilo 12x. Men det er mere dagen der bestemmer hvor meget man tager, det er lidt svært at skrive ned. Men jeg tror du forstår pointen. Det er til maks udmattelse værd set, og straks videre uden pause, når så man er færdig, er man færdig i den øvelse, hurtig træning og det jeg søger svar på er så om det også er effektivt?

    Og så er det en fed følelse bagefter, man er i den grad "pumpet" og man har rigtig god samvittighed bagefter.

    Men det er jo ikke fordi man booster ens selvværd at står med 3 kilo's vægte i biceps øvelser :blush: Men det er heller ikke derfor jeg træner kan man så sige.

    Jeg ønsker meget styrke uden at blive alt for stor, men vil da gerne lige tage 2-4 kilo på i muskler, det ville da pynte :cool:

    Jeg vil ikke kalde din pyramidetræning effektiv på nogen måde udfra det synspunkt at jeg mener der er mere effektive måder at opbygge både muskler, styrke og/eller kondition på.

    Dog ville jeg ikke selv afvise at bruge denne formm for pyrmidetræning, men igen det skulle være for at få noget variation.

  3. Hejsa

    Kan i hjælpe mig lidt med flg. spørgsmål?

    1. Det er træne "negativt", har sikkert et finere ord, men det var det vi brugte for over 10 år siden.

    Man får hjælp til at løfte den givne vægt op, derfter består opgaven i at holde den oppe, den er dog så tung så den automatisk vil "falde" ned.

    Ved godt det er sindsygt hårdt for kroppen, og ikke noget man skal gøre for tit, men virker det på muskelvolumen?

    2. Omvendt pyramide, efter opvarmning starter jeg med den tungeste vægt jeg kan tage i 6-10 reps i en given øvelse. Så snart jeg har smidt vægtene tages de næste i rækken, nedadgående vel at mærke. Til sidst står man så med 3 kg vægte og ligner en der er ved at dø af anstrengelse.

    Samme som ovenfor, ved godt det er hårdt, men virker det?

    Tak på forhånd... :4thumbup:

    1. Du har fuldstændig ret i at negative reps ikke skal bruges for tit, da de kræver lang restitutionstid. Når det så er sagt kan det være en variationsform hvis du har trænet i mange år og mangler noget variation.(dog stadig ikke for tit)

    2. Omvendt pyamide lyder ikke specielt tosset i mine øre, dog ville jeg selv holde alle de aktive set med en tung vægt, da det er en vigtig vækstfaktor. Hvorfor tænker du slv at køre dette system?

  4. Droopy:

    Du ha rså galt fat i så mange ting at jeg slet ikke ved hvor jeg skal begynde. Nej slankemad er ikke=sund mad - ikke nødvendigvis i hvert fald.

    Det er dog efterhånden bredt accepteret at fruktose ikke er særlig godt for os. Af samme årsag bør man minimere indtaget af fruktose. Det er i særdeleshed vigtigt hvis man vil tabe sig.

    At der findes bedre fødevarer er faktisk et rigtig rigtig godt argument, specielt når man forsøger at tabe sig. Der gælder det mere end nogensinde om at få dækket så meget som muligt ind, med en mindre mængde føde. Jeg vil til enhver tid foretrække ekstra protein hvis jeg har "kalorier til overs" i mit regnskab. Mere protein er næsten altid godt, i hvert fald hvis muskelopbygning er målet.

    At brød generelt ikke er den bedste fødevare, det troede jeg egentlig heller ikke var den store nyopfindelse. Størstedelen af de mennesker jeg kender, der går op i hvad de spiser, søger at minimere mængden af brød. Bevares, det er ikke det værste man kan putte i sig, men det er bestemt heller ikke det bedste.

    Nok om det. Jeg har ikke det store behov for at indgå i en debat hvor jeg får stukket tonsvis af holdninger i skoene. Ellers tak.

    TS: Minimér mængden af frugt og brød - det vil du blive glad for i længden.

    I to har jo gang i massiv flueknepperi som ikke har en skid at gøre med spørgmålene...

    Lad os lige slå helt fast at hvis 1800 kcal er underskud for dig på en dag, så ville du tabe dig om så du spiste 1800 kcal rent fedt(for lige at stille det på spidsen).

    Når det er sagt, og forstået, må du i realiteten spise ALT, så længe du bevarer underskuddet. Dog vil jeg råde dig til at spise så naturligt og varieret som muligt (Grøntsager, frugt, kød, æg)dette er primært for at sikre at du får de vitaminer og mineraler du har brug for.

  5. Nu har jeg så trænet med programmet og kørt de seneste par pas med 12-10 i reprange. Tidsmæssigt passer det fint og jeg kan virkelig mærke at det rykker.

    jeg har en række spørgsmål vedr. Nogle af øvelserne. Det er noget rent teknisk :cool:

    - alm. Squat

    - leg curls i maskine

    - bænkpres

    - incline bænkpres

    - dødløft

    - B.O.R med bredt greb

    - stående skulderpres

    - side lateral raise

    - triceps træk med reb

    - biceps curls i tårn

    - mave- og lændeøvelser på bold

    Det er programmet. spørgsmålene kommer her.

    1. Squatten giver godt på benene, især på forsiden, behøver jeg egtl. Leg curls til at klare bagsiden? jeg tænker lidt at dødløften vel tager den del af bentræningen også.

    2. ift. rygtræningen er både dødløftet og B.O.R jo gode, og det kan tydeligt mærkes. hvor stor forskel ville der være på at træne B.O.R med smalt omvendt greb?

    3. tricepsen træner jeg relativtivt lav pga. en gammel skade i albueleddet. jeg kører denne her udgave (http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/CBBentoverTriExtRope.html)

    men kunne jeg evt. med fordel køre det alm. træk med reb?

    4. bicepstræningen foregår i med stang i rep. Ville der være en stor forskel i at gå over til en Curlstang?

    egtl. hader jeg at træne triceps og biceps, men da jeg trænet for en flottere figur føler jeg at det er ok med lidt isolationsøvelser.. men jeg kunne godt fristes til at bare at køre et simplere program, rent øvelsesmæssigt, noget a la dette og så smide et 3 sæt a 8 reps på.

    - Squat

    - bænkpres

    - dødløft

    - skulderpres

    - B.O.R

    - Mave- og lændeøvelser på bold.

    men ift. mine mål ville det måske være dumt?

    - Simon

    Hvis jeg var ny ville jeg helt klart køre disse øvelser 3 * 12

    Pull ups

    Bænkpres

    Dødløft

    Squat

    Military press

    Weighted sit ups

    og ikke flere til en start... "Keep it simple" i staten, så har du flere faktorer at rykke på senere når du når et plateau.

    Held og lykke :)

  6. Der er måske ikke så meget galt i øvelserne i sig selv. Men kig på hvilke bevægelser du primært bruger i militæret, og så ser man hurtigt at ting som skuldre, ryg og ben er alt for nedprioriterede i forhold til hvor meget man skal bruge dem.

    Det er jo intet argument at disse øvelser ikke er brugbare, bare fordi der er mangel på andre øvelser, men fred være med det.

  7. Nu er forsvarets tilgang til fysisk træning jo ikke ligefrem verdensberømt for at give mening. Indtil for ganske nylig bestod fysisk træning i forsvaret af strækkere, mavebøjninger og/eller løb - næppe vejen til en sund og velfungerende fysik.

    Det er fint nok at du gerne vil være soldat, men det betyder ikke at det e rsejt eller godt at træne som en soldat.

    Hva fanden er der nu galt med strækkere, mavebøjninger og løb???

  8. Jeg forsøger selv at snige de sidste kilo af så vaskebrættet kommer frem til om en måneds tid :)

    Jeg forsøger at holde alle dages samlede kalorier som underskud, men lige før og efter træning sørger jeg for rigeligt energi og selvfølgelig protein, så træningen ikke lider så voldsomt under mit kcal.

  9. Jeg tror det er vigtigere for trådstarter at lære at spise ordentlige (!) måltider 3-4 gange om dagen før hun begynder at rive sødmælk.

    For det tvivler jeg i den grad på hun gør.

    Enig... Og tror desuden ikke jeg magter en lang diskussion omkring et råd om at bælle sødmælk.

  10. Hvorfor er det at folk begynder at snakke om en sødmælksKUR fordi Nikolajknude anbefaler trådstarter at øge sit energiindtag med i første omgang en liter sødmælk om dagen uden at ændre på det hun iøvrigt spiser? Flydende kalorier er nemmere at få ned for de fleste så hvis pigen ikke lider af laktoseintolerans eller andet godt hvad er så problemet?

    Det skal jeg sige dig:

    1. Er der forskning der peger på sammenhæng mellem bl.a. sødmælk og uren hud: http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=4890/sprog=1/grp=8/menu=2/

    2: 1 Liter sødmælk vil for mange være svært at få ned på en gang (mig inkluderet) også flere gange om dagen???

    3. Kan ikke se hvorfor man ikke kan guide hende til en stigning af kcal gennem en stigning af varieret kostemner istedet for.

    Personligt ville jeg være både oppustet og generere nok slim i halsen, så jeg kunne få Krank til at ligne en tørkiks, hvis jeg skulle drikke 4 liter sødmælk om dagen...

  11. Hej! :-)

    Jeg er en pige på 15 år og jeg er fuld udvokset, kan jeg mærke og vil heller ikke vokse. Jeg er 165 høj og vejer kun 42 kg. Jeg ligger under skalaen og jeg er MEGET utilfreds med mine ben. Jeg har prøvet alt, spise store portioner, træne, styrketræning, løbe, spise godt med sunde ting. Jeg ved ikke helt hvad der skal til. Og ville høre om i har nogle gode råd eller en god tag på kur? mange tak på forhånd! :-)

    Nu er "store potioner" et meget individuelt begreb, kan du evt. komme med nogle eksempler på hvad du spiser dagligt?

    P.S. Den sødmælkskur lyder super dårlig af mange årsager og ikke mindst ulækker :)

  12. At fedt ikke giver mæthedsfornemmelse er jo direkte forkert. Fedt giver den største mæthedsfornemmelse af de tre makronutrienter.

    Det der med de tynde ben lyder som en gang fordrukken broscience. At der er forskel på vores genetiske udgangspunkt er selvklart, men at nogle mennesker skulle have særlige proteiner i blodet lyder som noget du selv har fundet på.

    @Ivan Igor: Fedt giver bestemt ikke den største mæthedsfornemmelse af de 3 makronutrienter, den må du længere ud på landet med. Enhver burde vide at den titel løber proteiner med.