Karsten86

Medlemmer
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Karsten86

  1. Juan siger det ret godt.

    Eller skyldes det bare at jeg ikke fik dem spændt godt nok fast?

    Nu har de lavet lidt om på spændet ved SeeYa (skåret vægt væk), men har vist læst om en før der fik vabler samme sted som dig. Tror dog ikke at du skal stramme dem mere, men mindre, jeg strammer det hvertfald ikke ret meget på mine Bikila og læste en anmeldelse af SeeYa, hvor andmelder mente, at de lige så godt kunne have droppet spændet helt.

  2. Jeg har gode erfaringer med FiveFingers, har et par Bikila som jeg har brugt til at løbe i siden sep. 2010. Der grå lige lidt før ens læg er trænet op til forfodsløb og man skal passe på i starten at man ikke over den eller foden. Men når man er i gang synes jeg at det er lidt sjovere og har ikke haft problemer med at løbe på hverken hårdt underlag eller terræn. Vil gætte på at jeg har løbet et sted mellem 500 og 1000 km i dem, længste tur var 24 km.

  3. Jeg var i samme situation her i november/december, viste sig at det var kyssesyge.

    Ved mig havde jeg forsømt træning, da jeg havde skåret mig i hånden samt skrev afgangsprojekt.

    Jeg jeg var lidt sløj og svedte rigtig meget om natten, i nok en små to uger. Så fik jeg rigtig ondt i halsen og var helt nede med feber et par dage. Svedte et par dage mere inden det også stoppede.

    Gætter på at det ikke ikke har noget med din træning at gøre.. Er nok bare et tilfælde ligesom ved mig..

  4. He he der er vist en der har læst Euroman, har selv lige oprettet et tre måneders abonnement, for at få noget der fulgte med. Fik det første blad den 21. september, samme dato som denne tråd blev oprettet, og der er en lækker sangerinde, der synes at denne "atlet muskel" er fræk ;)

    Men ser meget rigtigt ud hvad MaxPower skriver, at det er det nederste af de skrå..

  5. Jeg var til noget fodbold og gril i fredags, hvor de solgte nogle kæmpe pølser, ca. på størelse med en rigtig pølle, omkring 25 cm lange og 4 cm i diameter.. De var rigtig gode og jeg kunne se på nogle kasse at de var af mærket Tican..

    To the point.. Kan se at de har nogle Tican pølser i Kiwi denne uge der hedder Super Frankfurter.. Kunne godt være dem..

  6. Jeg skal ikke lige kunne sige det.. Har kun prøvet bikela..

    Men hvis du bare holder dig til meget korte ture i starten, burde der ikke ske noget..

    Jeg var ved at overbelast min fod lidt i starten, føltes sådan i knoglerne midt i svælget, men havde også svært ved at tage det med ro.. tror at læggen er sværere at overbelaste..

  7. Jeg købte et par Bikila, som er en af løbeudgaverne, for 9 måneder siden. Har siden løbet en del i dem, og på mange slags underlag (klippe, mudder, vådt, asfalt, skov, grus), ingen af delene har været et problem.

    Kom op på at løbe 24 km i dem for et par uger siden.

    Jeg købte mine da jeg var i USA, hvor de kun koster det halve og er meget mere udbredt, her hjemme ved jeg dog ikke lige set dem i en butik, men kan se at Løberen har dem på deres hjemmeside, så måske også i deres butikker, de har dog kun to modeller på hjemmesiden.

    http://www.loberen.dk/herre/loebesko/vibram

    Den første måned er hård mens du træner din læg og fod op, det er ikke så hårdt at løbe, men bagefter bliver læggen som sten.. Tag det med ro i denne tid, da du let kan overbelaste foden inden den har vænnet sig til at løbe sådan, altså på forfoden.

    Den eneste ting jeg har prøvet, som de var dårlige til var basketball, var ikke gode at gå til siden i.

    Angående størrelsen af skoen tror jeg at det står ret godt på nogle af deres hjemmesider, men læg mærke til om dine tæer har normal længe, min pegetå er lige så lang eller lidt længere end min storetå, så på det ene punkt får jeg lidt hård hud når jeg løber.

    Dette her var så i forhold til løb, har ikke prøvet de andre modeller, men som Ivan skrev er det nok KSO eller KomodoSport hvis det mere er til indendørsbrug.

    Her kan du se alle de modeller der er til mænd:

    http://www.vibramfivefingers.it/eng/BIKILA.aspx?gender=M

    Det alternativ jeg men har læst om er disse:

    http://www.maxpuls.dk/shop/loeb/loebesko+herre/vivobarefoot/terra+plana+vivo+barefoot+evo+m+herre+sort.html

    Men kan kun anbefale at købe dig et par, selv om de er lidt dyre her hjemme, elsker at løbe i mine.

  8. Nogle gange når jeg synes at der har været lidt forskel, har jeg tænkt på at det kan være fordi at jeg altid går med tasker over venstre skulder, så vægten ikke er lige fordelt..

    Ved ikke om det er nok til at kunne have noget at sige, men kan f.eks. godt blive til nogen kilo hvis man har været nede og købe ind..

  9. Ikke en opskrift som sådan.. og måske noget alle andre gør.. but here it goes:

    Normalt når jeg laver pizza og skal lave en tomatsovs til denne, tager jeg en dåse hakkede flået tomater og kommer i en skål hvor jeg så krydre den og smider lidt ting som løg eller peberfrugt i.. De sidste to gang har jeg så kogt det i ret lang tid inden for at få noget af væsken væk, så det ikke gør pizza bunden så blød. Dette har dog også gjort at det smager meget meget bedre.. Så selv om mine pizzaer var pisse gode i forvejen er de nu endnu bedre :D

    Så.. kog din tomatsovs godt ind!

    plus, giv den udrullede pizzadejen et øjeblik i ovnen inden du kommer tomatsovs på og lav din pizzadej med italiensk hvedemel = tipo 00 = pizzamel, kært barn har mange navne.