Bugs

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bugs

  1. Et bud kunne være

    http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vaegt/vaegt_og_fedtprocent/traeningsprogram_til_fitnesscenteret_-_maksimalt_vaegttab/

    Husk at være forsigtig med at løbe for voldsomt i starten, overvægtige får nemt skader ved løb, hvis de ikke har den store erfaring med det.

    Kan se du regner med at træne en time, måske lidt mere hverdag... det lyder voldsomt ! Særligt hvis du ikke er vant til at træne.

    En måde at strukturere et projekt med at træne hver dag kunne være

    http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vaegt/vaegt_og_fedtprocent/motions-slankekuren/

    Også værd at læse i denne sammenhæng

    http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vaegt/vaegt_og_fedtprocent/den_optimale_vaegttabstraening/

    Go vind med projektet

    Tak for hjælpen :) Jeg går straks igang med at læse.

  2. Hejsa alle sammen.

    Jeg er lige gået igang med et ret så stort vægttab. Jeg skal desværre tabe mig min. 60 kg og har derfor valgt at lave om på hele min livsstil. Maden har jeg styr på synes jeg selv, og jeg har nu fået gratis adgang til et lokalt træningscenter. Udvalget af maskiner er sparsomt, men der er heldigvis det grundlæggende.

    Jeg går ud fra at det grundlæggende motion er vigtigt for mig først, såsom cykel, gå bånd, crosstrainer og ro maskine. Jeg har tænkt mig at træne min. 60 minutter om dagen, men kender jeg mig selv, så får jeg blod på tanden når mit vægttab starter og så sætter jeg nok tiden op.

    Mit spørgsmål lyder så: Hvor meget skal jeg træne med vægte også? Skal jeg passe på at jeg ikke taber for meget muskelmasse pga. Min kur, eller skal jeg udelukkende fokusere motionsmaskinerne? Jeg har også adgang til en boksepude derovre, som jeg helt klart også vil benytte mig af.

    På forhånd tak.

  3. Det lyder godt. Jeg tror at der er styr på maden op til træningen, men hvis jeg begynder at føle mig utilpas eller andet under eller efter træningen, så må jeg jo forsøge at justere den mad jeg får inden.

    Mange tak for hjælpen :)

  4. Jamen jeg går først igang i morgen. Jeg ville bare spørge inden at jeg gik igang, så jeg gjorde det rigtigt fra starten af. Jeg har trænet on/off førhen, men jeg har aldrig rigtig blevet ved længe nok til at høste nogen goder fra det. Men jeg satser på mindst 1 time og helst 1½ time, 3 gange om ugen, hvor jeg træner kondition og styrke.

  5. Don > Tak for forslaget :)

    Herognu > Det samme til dig :) Jeg konsulterede en diætist ved navn Charlotte Hartvig og fik lagt en kostplan hos hende for en 8 år siden. Dengang tabte jeg mig omtrent 40 kg på ca. Et ½ år give or take. Jeg tog det dog desværre på igen da jeg flyttede hjemmefra, da jeg ikke var vant til at stå 100% for min egen kost. For et lille ½ års tid siden tog jeg så kontakt til Frk. Skrump som også har med Netslank.dk at gøre, som er en online diætist dog under Charlotte Hartvigs metoder. Jeg fik lagt en kostplan der og den er jeg så begyndt at følge for små 2 uger siden. Resultatet er dog nær det samme som dengang jeg tabte de 40 kg og det lader til at tempoet er det samme. Så jeg har en decideret kostplan jeg følger, hvor jeg får ca. 1850 kcal om dagen.

    Venan > Jeg er meget overvægtig nu, da jeg har en vægt på ~155 kg og er omtrent 188 cm høj.

    Til jer alle sammen:

    Jeg regner også med at dyrke noget styrketræning samtidig, så jeg ikke bare taber mig og smider en masse muskelmasse. Jeg ved ikke om det stadig er ligegyldigt med kosten bagefter så? Der er jo nogen som hævder at dine muskler har svært ved at restituere, hvis du ikke spiser noget som er rigt på proteiner lige bagefter?

  6. Hey alle sammen.

    Jeg er igang med at vægttab hvor jeg har kosten på plads. Jeg taber mig omkring 1.5 > 2kg om ugen pt. Uden at dyrke nogen voldsom form for motion.

    Nu vil jeg dog gerne supplere med noget træning, så jeg også får strammet op de rette steder. Jeg læser dog mange steder at det er enormt vigtigt at indtage noget mad/drikke indenfor 30 min efter endt træning. Jeg kan dog ikke finde nogen ideer til hvad jeg rent faktisk skal spise/drikke, så jeg tænkte på om I kan give mig nogle ideer?

    På forhånd tak.

  7. Hey... Mine sidste opdateringer er forældet info nu... :) Mit træningsprogram er anderledes og jeg spiser mere rigtigt nu... HAr tabt 26 kg siden midten af december og det jeg laver nu ser ud til at virke... Så det fortsætter jeg bare med.. :)

    Men tak for henvendelsen! :)

    Hej Nowa. Kunne du dele lidt ud af hvad du har gjort? Jeg står i nøjagtig samme situation som du gjorde. Vejer omtrent 150 kg og er på nogenlunde samme højde som dig.

    På forhånd tak :)

  8. Udover det, og nu ved jeg godt at I ikke er læger, men nu har jeg lige "leget" med mine håndvægte og jeg satte kun 10 kg på, så den har vejet lidt over 12kg total. Intet problem med min ene hånd, den anden der føltes det som om at hånden var ved at falde af. Det føles som om at senerne i håndledet var ved at sprænge. Nogen ideer?

  9. Nu har jeg lige siddet og studeret det trænings program I har her på siden:

    http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_oevelser/komplet_traening_med_haandvaegte/

    Det virker som et spændende program for mig, dog har jeg det problem at jeg ikke ejer en træningsbænk som nogle af øvelserne kræver. Hvad kan jeg gøre der istedet? Kan jeg erstatte de øvelser med nogle andre, men som gør det samme?

    Også, jeg er lige gået igang med et vægttab da jeg er meget overvægtig. Jeg vejer 150 kg og er omtrent 185 cm høj, så jeg skal smide en god portion. Dog vil jeg gerne træne ved siden af, for at minimere hængehud osv. Vil det program være fint nok til det?

    På forhånd tak

  10. Hejsa allesammen. Da jeg er HELT ny herinde, valgte jeg det forum som jeg mente var mest oplagt at poste mit spørgsmål i. En admin må hellere end gerne flytte det, hvis det ikke er det rette sted.

    Jeg er igang med et vægttab og har i den forbindelse også brug for at træne mine arme. Da jeg gerne vil kombinere motion/træning med at have det sjovt, fik jeg den idé at investere i en sandsæk og nogle handsker. Mit problem består dog i, at vi ikke rigtig har pladsen indenfor til sådan en, men vi har bestemt pladsen udenfor. Så derfor tænkte jeg, om det var muligt at få en sandsæk som hænger ud fra en væg og ikke lige ned fra et loft?

    Hvis ja, hvilke kan I så anbefale? Og det samme spørgsmål gælder evt. Handsker.

    På forhånd tak.