pulleh

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pulleh

  1. Hvorfor ikke prøve at ændre en lille bitte smule på kostvanerne så du forbliver sund, selvom du ikke motionere ? :)

    Jeg kan opmuntre dig med at jeg i slutningen af Maj, gjorde en stor forandring i mit liv. Har været utrolig overvægtig og træt af mig selv. Men det måtte stoppe. Derfor tog jeg simpelthen en total kostomlægning. Det vil sige at jeg i de første 2 måneder ikke rørte slik og i det hele taget sukker. Det gjorde at jeg ikke længere var 'afhængig' så jeg nu kan spise det med måde.

    Jeg spiser nu godt og varieret, får en klat is osv. hvis jeg har brug for, og har jeg lyst æder jeg en kage. Men jeg taber mig stadig. og har siden d. 25 maj i år tabt 17.1kg! Og når så jeg har syndet med et stykke kage, ved jeg jo nu at jeg må lukke munden et andet sted :)

    Bare en lille ændring i din kost kan virkelig gøre en stor forskel. Desuden kan jeg varmt anbefale det, da det giver SÅ meget mere overskud i hverdagen !

    MVH Julie

  2. Jeg lavede i Maj måned en total kostomlægning, hvilket har resulteret i et vægttab på 16.6 kg. Super fedt. har trænet rigtig meget i form af bodyspin, spinning, zumba og bodytoning. Men har altid haft den særhed at når jeg laver øvelser for maven, f.eks. på en bold, så sitre min mavemuskler helt vildt så hele min krop ryster. ligedan er det når jeg laver 'planke'øvelsen.

    Er der nogen der ved hvorfor mine muskler gør sådan ? Jeg har bedt instruktøren om at være meget opmærksom på mig, for at jeg skal lave øvelserne rigtigt. Og de bliver også lavet korrekt. Er det bare noget jeg skal finde mig i ?

  3. ca. ½ kg om ugen - okay jeg væbner mig med lidt tålmodighed.

    jeg vil nu også sige at det er dyrke hård konditionstræning 3-4 om ugen er at gøre en indsats og at slik selvfølgelig ikke er en del af mine madplan, men at der jo bare nogle gange sker noget "upser" også når man er på kur! så må der jo bare trænes exter meget når det sker

    Jeg vil os anbefale dig at skære colaen og slikket fra :)

    Jeg gik for 2 måneder siden på kur . Jeg spiste som jeg gør nu , men drak cola Light. Jeg tabte mig dog lidt , men efter en måned skar jeg simpelthen ALT cola fra madplanen , og det har fordoblet mit vægttab ! Så selvom der ikke er kalorier i , så er jeg sikker på det gør noget i forbindelse med en slankekur!

  4. Hej

    5 kilo på en måned er da også meget. Prøv med lidt tålmodighed. Selv kan min vægt godt variere 1 kilo fra dag til dag. Så ro på.

    Hvad sker der når din kur er ovre, vender du så tilbage til dine gamle vaner?

    Lars

    Jeg ved godt det kræver tålmodighed , men iiih , det gik så hurtigt først og nu er det bare gået i stå ?

    Selvfølgelig vil jeg ikke vende tilbage til mine gamle vaner , levede et yderst usundt liv med hensyn til kost , og det kan jeg først se nu , da jeg er gået på kur . Og når jeg har tabt mig de kilo jeg ønsker , vil jeg for alt i verden gøre ALT der står i min magt til ALDRIG mere at blive overvægtig! Det er ikke sjovt, og har hele livet levet med det , og nu skal det dælme være slut !

    Men tusind tak for dit svar . Jeg vil holde fokus og bevare roen lidt endnu og holde tålmodigheden, og jeg vil fortsat klø på !

  5. At veje sig er slet ikke så skidt endda. Det er en rigtig fin indikator. Det er lidt ligesom at gå med compas, du er nogenlunde klar over hvilken vej du går.

    Hvis du derudover tager nogle mål på din krop og måler din fedtprocent, så vil det være ligesom gps, du er stort set altid klar over om du er på rette vej eller ej. Du kan ikke vide det hvis du kun vejer dig.

    Derudover har jeg haft personligt succes med at prioritere mit protein indtag, således jeg sørger for altid at få en slags kød/æg eller nogle slags fisk (er ikke selv så god til fisk) til hvert måltid. Derefter kommer de gode kulhydrater(fuldkorn rugbrød, linser etc) og grønt. Hvis jeg ikke har været aktiv i løbet af dagen skære jeg ofte kulhydrat væk fra aftensmaden, ellers ihvertfald i meget begrænset mængde.

    Jeg spiser som udgangspunkt 3 gange om dagen. Har jeg en lang dag eller er meget aktiv ligger jeg nogengange et mindre måltid ind mellem middagsmad og aftensmad. Jeg spiser ikke mellemmåltider ellers.

    Jeg holder mig væk fra frugt. Jeg fastsætter 1 dag i ugen hvor jeg afviger fra planen og spiser ris, pasta og/eller kartofler, lidt junk evt. alkohol. Jeg sørger dog for at være ok aktiv i løbet af den dag. Det giver mig overskud til at fuldføre livsstilen uden at falde igennem, indtil det bliver en vane for mig :-)

    Kan ikke helt huske hvad dit spørgsmål gik ud på præcist, men det var ihvertfald hvad jeg lige tænkte jeg ville bidrage med udfra hvad du har skrevet og hvad jeg selv har succes med. Er dog ikke ekspert på nogen måde, så tag det ikke for gode vare, men undersøg evt om de ting jeg gør er gode på nogen måde, jeg har det jo et sted fra :-)

    Desuden har jeg læst at man kan "overdo" det med motionen, det problem har jeg ikke selv haft, men det skulle vidst ku få kroppen til at reagere negativt. Jeg skal selv igang med at tage nogle kosttilskud til at supplere vægttabet fra min, synes jeg, sunde livsstil jeg har fået. Det er med calcium, grøn the ekstrakt og sådan. Men ikke noget jeg har erfaring med endnu.

    Held og lykke :-)

    jeg har mål på talje, lår og læg. Så det har jeg styr på :)

    Synes bare det virkelig gir et knæk i det hele , når man virkelig for engang skyld kæmper for at opnå det her vægttab , at så vægten står stille! Vejer mig ikke ofte, 2 gange i ugen. Så der skulle være tid nok til at kunne have tabt lidt. Ved ikke om det pludselig kommer at man taber sig. Men det kan jeg vel kun håbe på.

  6. Det er da vist efterhånden ved at være en meget gammel skrøne inden for diverse fanatiske detox slankekure i værste Lene Hanson stil.

    Kan kun sige af personlig erfaring at jeg smed 50 kg sidste år i løbet af 5-6 måneder, hvor jeg drak litervis af light sodavand hver eneste weekend.

    Så at sige at man ikke kan tabe sig med light sodavand passer i hvert fald ikke.

    Jeg har det også sådan at jeg droppede alt kage, slik, chips, og andre usunde ting, men light sodavand gjorde det mere "udholdeligt" så jeg ikke skulle undvære alt der virkelig smagte godt, hvis jeg også skulle droppe sodavand fuldstændigt, tror jeg der var en stor risiko for at jeg var kørt surt i det, og faldet helt tilbage i den gamle vane.

    Men noget helt andet er : Det er satme flot med 50 kg!! Er du da tosset !

    Har du eventuelt nogle gode slanketips du vil dele ?

  7. Det er da vist efterhånden ved at være en meget gammel skrøne inden for diverse fanatiske detox slankekure i værste Lene Hanson stil.

    Kan kun sige af personlig erfaring at jeg smed 50 kg sidste år i løbet af 5-6 måneder, hvor jeg drak litervis af light sodavand hver eneste weekend.

    Så at sige at man ikke kan tabe sig med light sodavand passer i hvert fald ikke.

    Jeg har det også sådan at jeg droppede alt kage, slik, chips, og andre usunde ting, men light sodavand gjorde det mere "udholdeligt" så jeg ikke skulle undvære alt der virkelig smagte godt, hvis jeg også skulle droppe sodavand fuldstændigt, tror jeg der var en stor risiko for at jeg var kørt surt i det, og faldet helt tilbage i den gamle vane.

    Der stod intet om at man ikke kunne tabe sig med det ? Det er bare ikke sundt for kroppen?

    Jeg har bare selv valgt at sætte det på hylden med mindre jeg skal noget, fordi jeg før har været slem til at slukke tørsten i cola, hvilket var en dårlig vane ! Nu vil jeg enlig bare hellere ha' vand.

  8. Hvad skulle begrundelsen for ikke at drikke light sodavand være?

    Når man skal tabe sig, drejer det sig primært om at indtage færre kalorier end man indtager, og light sodavand, specielt Coca Cola Zero indeholder 0 kalorier, så set ud fra den filosofi, taber du dig mere ved at drikke Cola Zero end skummetmælk, dog bidrager Cola Zero selvfølgelig ikke med nogle vigtige vitaminer osv som mælk gør.

    Fordi at Cola light indeholder sødestoffer, kroppen kan ikke genkende disse stoffer, men ser det som sukker, derfor udsender kroppen insulin for at bekæmpe dette , men der er jo ikke indtaget sukker , så insulinet dræber alt den sukker der skulle være i blodet! Derfor er Cola light usundt ! Det er en stor ond cirkel med skiftevis for højt blodsukker og for lavt blodsukker!

    Desuden har cola light den negative egenskab, i følge flere undersøgelser, at den øger appetitten!

  9. Vil lige tilføje at jeg på hviledagen(e) ,alt efter om det er 5 eller 6 gange om ugen jeg er til træning, går en tur i rask tempo på omkring 5-6 km. derudover er min træning på omkring 60-90 min. Sommetider tager jeg to hold på hver 1 timer.

  10. Jeg gik for 1 måned siden for alvor på kur . Har siden tabt mig 5 kg. Hvilket jeg synes er fedt ! Jeg er de sidste 2 uger begyndt at træne mere end normalt . har altid trænet ca. 3 gange om ugen, men har de sidste 2 uger trænet 5-6 gange om ugen i form af spinning, bodyspin, TRX, zumba og løb med efterfølgende mavebøjninger og træning med håndvægte til armene.

    Har dog de sidste par dage ikke kunne se vægttab ifølge min vægt, hvilket jeg ikke bryder mig om!

    Hvorfor står det stille og hvad kan jeg gøre for at få mit vægttab igang igen ? Min kost er varieret, spiser til morgenmad en multikernebolle med hamburgryg samt et stykke frugt, og til frokost får jeg 1½ skive rugbrød med magert pålæg eller fisk i form af makrel eller tun, her i mellem frugt og gulerødder, aftensmaden er varieret hver dag , men får ofte kylling med enten salat eller kogte grøntsager til. Til aften et stykke frugt. Jeg spiser eller drikker INTET med sukker eller sødestoffer i, da det er det primære på kuren jeg skal tænke på.

    Nogen der kan se noget forkert i det jeg gør ?

  11. Det er ikke nemt! Sidder selv i samme situation .

    Jeg har simpelthen gjort det at jeg har lagt ALT hvad der hedder sukker på hylden . Dvs. ingen slik, ingen sodavand (heller ikke light) og ingen kager !

    Det har hjulpet mig meget , men kan kun sige at det kræver vilje ! Men når man så er kommet igennem de første 2 uger uden sukker , er det ikke slemt længere , så har man tværtimod slet ikke lyst til det. derudover skal der motioneres ! 30 min. om dagen , men hvis du vil tabe dig hedder det 60 min! Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål :) Held og lykke