JohnJohnJohnjohn

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JohnJohnJohnjohn

  1. Jeg er begyndt at holde mig fra ALT junkfood osv, og jeg prøver spise rugbrød istedet for hvidt brød, jeg drikker intet sodavand og jeg sørger for at få en masse grøntsager. det har jeg gjort i et par måneder, hvis jeg bare bliver ved med at træne, og evt starter med at løbe og så bare holder den, er det så nok?

  2. Jeg begyndte at træne for ca. 2-3 måneder siden, jeg styrketræner hver anden dag (1 dag til at kroppen kan restituere) og jeg kan godt mærke at jeg har fået langt flere muskler og er blevet en del stærkere. Men jeg har en del fedt på kroppen som jeg godt kunne tænke mig at komme af med, men skal jeg så stoppe med at styrketræne og fokusere kun på at fx løbe? eller kan jeg godt bare løbe mellem de dage jeg ikke træner?

    er det overhovedet muligt at opbygge muskler mens man gerne vil tabe fedt?

    Jeg er 14, næsten 15 år gammel, 180 høj og jeg vejer omkring 74-78 kilo (har ikke lige nogen vægt lige nu)

  3. Jeg begyndte at træne for ca. 2-3 måneder siden, jeg styrketræner hver anden dag (1 dag til at kroppen kan restituere) og jeg kan godt mærke at jeg har fået langt flere muskler og er blevet en del stærkere. Men jeg har en del fedt på kroppen som jeg godt kunne tænke mig at komme af med, men skal jeg så stoppe med at styrketræne og fokusere kun på at fx løbe? eller kan jeg godt bare løbe mellem de dage jeg ikke træner?

    Jeg er 14, næsten 15 år gammel, 180 høj og jeg vejer omkring 74-78 kilo (har ikke lige nogen vægt lige nu)

  4. Hej, jeg er en dreng der lige er fyldt 14 år. jeg er omkring 175 høj og vejer ca. 65 kilo. jeg vil gerne tabe mig. Jeg er begyndt at løbe og styrketræne vær dag i ca 1 time, er lige startet på det her projekt så jeg vil træne mere henaf vejen. jeg spiser sundere, ingen kage, ingen slik osv.. Men det jeg tænkte på, hver gang efter træning er jeg aldrig særlig sulten og jeg har læst mig til at det er godt med proteiner efter træning derfor tænkte jeg om jeg skulle prøve at bruge protein pulver?

    har i nogen idéer til hvad jeg skal gøre/ikke skal gøre. både angående protein og træning.

    har tænkt mig at træne vær dag intil slutningen af sommerferien (d 15. august) er det muligt at forvente resultater til den tid? vil selfølgelig blive ved efter det :)