KKJ

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KKJ

  1. Pres Træning

    Mens mig og Nskou kørte lidt bænkpres, kom en popdreng ind med masser af voks i håret, langærmet T-shirt og cowboy bukser og var ca på str med ANTO dog med noget højere fedt %, han gik lidt rundt og lignede en der ikke rigtig vidste hvad han skulle give sig til. Han besluttede sig så på et tidspunkt for bænken og smed 100kg på og rykkede 10 nemme reps .... gik derefter på 120kg og kørte 8 reps. Derefter kiggede han lidt på skiverne og besluttede sig for 150kg og lavede en hurtig og overbevisende rep :blink: ... han holdte den faktisk lidt armene, ligesom om han overvejede at dobbelt reppe den, men undlod. Han havde simpelthen forfærdelig teknik og lå nærmest flad på bænken .... jeg havder folk med freak gener :dry:

    For sA at quote Asbjoern Riis: "Ubehaaaaaagelig type!" :w00t:

    Du glemte/undlod at svare pA mit spoergsmAl laengere oppe vedr. knaebind!? :innocent:

    Well, nu vil jeg ogsA til at traene med langaermet t-shirt, cowboybukser og masser af voks i hAret, sA jeg kan komme til at baenke 150kg :cooldance:

  2. Jeg vil stadig mene, at erfaringen viser, at diskotræning påvirker den ordentlige træning negativt!

    Bare kig pA ANTO's avatar-billede og husk, at han havde Arnold Schwarzenegger foer det. sA tror jeg nok, at erfaringen viser, at ANTO har en lille bodybuilder iboende som oensker at springe ud :cooldance: Bare vent, der gAr ikke laenge foer han pludselig er solbrun, taeller kalorier og repper 12 :devil:

  3. Undskyld min SL noob'isme, men hvorfor er det lige man bruger knaebind, er det for at beskytte knaet under tunge loeft, eller er det for at kunne loefte mere, eller er det begge dele? Hvis det mest er for at beskytte knaet, er det sA ikke noget halvfarligt noget at bygge sin styrke ud over hvad knaet kan foelge med til? Godt loeft pA 190kg ellers, jeg kan dArligt nok forestille mig bare at stA oprejst med 190kg pA nakken :blink:

  4. Meeen kigger man tilbage i din log, foresvæver det mig, at der, i de perioder, hvor du er "faldet i" mht. diskotræning, er sket ting og sager med dine rigtige løft i negativ retning.

    Så nej; armstørrelsen i sig selv betyder ikke noget, men det arbejde, der lægges i at forøge den, har tilsyneladende noget at sige.

    Egentlig startede jeg med at skrive det her for sjov, men jeg synes da egentlig, det lyder rigtigt!

    Lad nu manden bygge store formidable disco arme, hvis han vil det :cooldance: :4thumbup: Disco on, og sA spring ud som bodybuilder ANTO :w00t:

  5. Saet fokus pA dem. Soerg for at taeske dem mere end hidtil og pA andre mAder. bAde ift. antal rep og selve oevelserne.

    Til triceps plejer jeg at koere meget tungt igennem 3-4 saet i foerste oevelse, og sA have en roevfuld iso oevelser pA bagefter med hoejere rep range dvs. 8-12.

    For mig har det virket fint at bruge weighted dips eller fransk pres (smal baenk kan ogsA bruges) som den tunge hovedoevelse. Som iso oevelser kan du bruge diverse kabel pres, onearm extensions osv.

    Jeg koerer efter samme skema med Biceps. En tung oevelse i starten. Normalt Barbell curls og sA ellers en roevfuld iso oevelser efter med hoej reprange.

    OvenstAende har virket fint for mig.

    Du kan ogsA vaelge at koere et program der mest fokuserer pA Armen i en periode og sA skaere ned pA ren vedligeholdelse af resten af kroppen.

    Men hovedsagen er vel bare, at fA dem sat pA hArdere arbejde end de er vant til, sA skal de nok vokse med opgaven :cooldance:

  6. okay... de 40 og 42 kg i håndvægte, er de to lagt sammen eller hvad?? For ellers er du godt nok UTROLIG god med i disse øvelser da!! Uha... :blink:

    Men i hvert fald masser af tunge benbøj og dødløft.. Det må være det vigtigste!! :smile:

    Hehe, ja det er en syg nok seated shoulderpress med 40kgs hAndvagte. sA lige reppe 20 styks og spoerge ud i lokalet, er der nogen der ved hvordan man bliver staerk? :w00t:

  7. Fandme ved at være en beskidt frontsquat! det lugter jo af en PR inden for en overskuelig fremtid :devil:

    Pas nu pA Morten, ellers kommer du til at ligne Joachim B. Olesen og alle vil forvente, at du kaster med kugler :w00t:

  8. Lav dem så godt som Pavel gør, så er teknikken i vinkel: http://www.dragondoor.com/images/v90.rm

    Jo tak, det proevede jeg sA pA. Det blev vist til 1 ren pr. saet og sA nogle tilnaermelser. Jeg tog 3 saet og jeg tror serioest aldrig nogensinde jeg har haft sA meget doms i en muskelgruppe foer, som jeg havde i mavemusklerne i dag. Jeg kunne knapt nok komme ud af sengen :4thumbup: Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har forsoegt mig med den oevelse :w00t:

  9. Meget hurtig omgang, men imorgen skal vreden slippes løs overfor ca 1/4 ton støbejern, dvs. ME rackpulls, vel at mærke i et nu FASTSKRUET powercage :w00t:

    lol, har de foerst faet det skruet fast nu? Det har da staet der i over 2 mdr., jeg kan da huske det blev leveret noget foer jeg tog afsted :)

  10. Hej Morten :)

    Jeg oplevede ellers noget weird nede i AUS i går, da jeg trænede sammen med Søren. Der kom en fyr, jeg ikke har set før hen og spurgte ordret: "Hej. Har i kontakt til en dealer?". Søren troede selvfølgelig at han mente proteinpulver eller sådan noget. Hvortil fyren svarede "Nej, noget ulovligt". Hvortil vi bare måtte ryste på på hovedet og undre os over det lille optrin. Jeg ved ikke om han er ved at skrive en artikel eller et eller andet, men det var da yderst underligt, og første gang jeg lige har oplevet det i AUS. :blink:

  11. Yes, jeg er Lawman's faste "no-training"-programs træningsmakker, jeg er også med på den meget strenge "get big quick" bulking diæt som Mikkel har opfundet, med kun at spise McFlurry med karamel og daim. Jeg agter muligvis at supplere den med yderligere bulkning ifa. yderligere indtagelse af øl i Prag. Hvor jeg selvfølgelig kun vil træne i lyserøde cykelshorts og høre æbleplukker musik, imens jeg tæsker dødløfts-maxforsøg af i smithstativet.... Muligvis vil jeg køre cardio engang imellem, hvis ellers jeg kan finde et lokalt hunkønsvæsen, der synes jeg er sej :w00t:

  12. Jeg har lige startet en loading fase med kreatin supplementering og følger indtil videre de anbefalinger der er her http://www.bla.net/opul/crfaq.htm.

    Mit spørgsmål er så om jeg ikke lige så godt kan tage de 15 gram om dagen som jeg skal tage, de første 4 dage på en gang, altså i en portion.

    Eller er der et videnskabligt belæg for at dele det op i 2 portioner eller måske 4 over dagen?

    I vedligeholdelsesfasen er det så ikke også mest hensigtsmæssigt at tage de 4 gram i en portion lige efter træning?

    En anden ting er, at jeg synes at have læst, at man skal tage en måneds pause med kreatinen efter ca. 4 mdrs forløb, er det korrekt?