fredemann

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fredemann

  1. Ang. hvor presset jeg er i skråpres: jeg træner alene og kører derfor ikke helt ud. Jeg skal jo selv kunne løfte den sidste!. Jeg træner hårdt men ikke ekstremt. Jeg holder nu en uges pause og dropper laterals og træk til ryg, for chin-ups med variende greb. Hvad syntes i om det.

    Fredemann

  2. De øvelser jeg laver skråpres og laterals. Skråpres tager jeg 5*5 og laterals tager jeg ca. 3 sæt * 6-7 gent. og det her gør 2-3gange om ugen. Jeg kan da også godt gennemføre øvelsen med smerter, men det vil jeg selvfølgelig ikke. Har besluttet at tage en pause og droppe laterals. Går istedet i gang med chin-ups (giver godt nok ikke så meget for skulderen, men skidt).

    Fredemann

  3. Jeg træner et par gange om ugen og har de sidste uger haft lidt problemer med skulderrelaterede øvelser. Normalt mærker jeg ikke nogen problemer med skulderen (den højre), men når jeg laver en skulderøvelse i centret mærker jeg noget ubehag. Jeg laver tilstrækkelig opvarmning, men har alligevel mindre smerter ved udførelse. Bør jeg holde en længere pause eller bare ignorere smerten. Hvad gør i når kroppen brokker sig.

    Fredemann

  4. Lige et sent indlæg. Mine erfaringer er at skråpres giver utrolig meget synsmæssigt fordi du træner mere intensivt for det øverste af brystmusklen. Det får ligesom mukslen til at se mere isoleret ud. Personligt laver jeg ikke engang alm. bænkpres, men kun skråpres. Det er nok fordi jeg er lidt doven i det, men resultaterne er gode i forhold til indsatsen.

    Fredemann

  5. jeg vil foreslå at du tager en uges pause mindst hver tredje måned. Dette er kun baseret på mine egne erfaringer. Sådan en pause er guld værd, og kan give større forøgelse i muskelmasse end normalt umiddelbart efter. Det er noget med at kroppen skal overraskes, som jo er et vedholdende mantra i mange programmer. Og efter sådan en pause bliver man betydeligt mere øm end normalt. Prøv dig frem og det kan godt ske at du måske endda burde tage 14dages pause som beskrevet i ovenstående indlæg.

    Fredemann

  6. Jeg er 21 og træner 2-3 gange om ugen. Jeg træner ikke specielt tungt og sørger for at varme op inden alle mine øvelser.

    Problemet er at bl.a siger mine skuldre og knæ "knasende" lyde en gang imellem. Selve træningen går oftest uden problemer, men når jeg så om aftenen fx. sidder ved computeren kan jeg ved at bevæge skuldren fremkalde en knasende lyd (lyden er svær at beskrive). Jeg har ikke usædvanlige smerter i skuldren, men lyden er alligevel lidt foruroligende.

    Måske har i lignende problemer. Jeg vil i hvert tilfælde gerne høre jeres mening om hvad det er der siger sådan nogle lyde.

    Fredemann

  7. Du har sikkert allerede fået nogle genoptræningsøvelser af din fysioterapeut. Men der findes sådan en smart kugle specielt til formålet. Det hedder en powerball og er designet til at gøre træningen sjov. Den kan købes på gadgets.dk ved jeg.

    Bare et forslag, så må du jo prøve dig frem. God Bedring.