EverLast

Medlemmer
  • Posts

    8,126
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Posts posted by EverLast

  1. Mange tak drenge! Ved ikke lige hvorfor min mentale kapacitet ikke har rækket langt nok til at bytte ud på dag 2 og 3.

    Kunne du muligvis Everlast lige omformulere, da jeg ikke forstod de mange kloge ord ? (:

    Det er første gang på MOL jeg bliver anklaget for at komme med kloge ord.

    Kort omformuleret, det gør ingenting.

  2. Triceps og biceps er små muskelgrupper så overbelastning af systemet bliver der ihvertfald ikke tale om, og det er jo ikke sådan at det er et krav man skal være fuldstændig inaktiv i muskelgrupper i restitutions-periode for at få udbytte.

    Begrænsningen i din rygtræning ligger jo ikke i din biceps, og begrænsningen af din brysttræning ligger ikke i den triceps, de vil når du er konditioneret til det, være sekundær grupper hvor effekten af træningen vil være minimal på den muskelgruppe, modsat når du tæsker dem direkte dagen efter.

    Det er detaljer som du ikke behøves at være bekymret for, det er en ganske almindelig splitkombination som du kører.

  3. :superman:

    Hej

    Jeg ville bare lige gøre opmærksom på muligheden for, at træne taekwondo i den vestlige del af Esbjerg - i Sædding-Gjesing Taekwondo Klub.

    Vi træner både sporten med fokus på kamp i turneringer og stævner, men der er også mulighed for at træne decideret selvforsvar mod angreb i gademiljøet.

    Kom frisk til 3 gratis prøvetræninger og tjek om det skulle være noget for dig! :superman:

    Taekwondo som selvforsvar mod angreb i gademiljøet - please smile.gif

    Jeg har endnu ikke set en tkd-klub i dk som har kørt realistisk selvforsvar på regulær basis, har set masser af eksempler på urealistisk selvforsvar.

    Hvis argumentet er selvforsvar så skal man finde noget andet end tkd. Ikke dermed sagt at jeg basher TKD, det er en fin og sund sportsgren men aaaalt for mange tåbelige regler i kamp, en amputeret kampsport.

  4. Meget spændende! En anden faktor er at protein mætter mere end kulhydrater (og fedt). Så jo mere protein der spises, desto mindre energi indtages der i alt! Personligt har jeg dog set utallige unge mænd bulke op på valle protein pulver, så jeg formoder at effekten aftager ved indtagelse af enorme mængder proteinpulver.

    Mvh Andreas

    Tror ikke det skal læses som om at hele kalorieregnskabet er ophævet, men istedet at en høj mængde protein har større chance for at aktivere brune fedtceller som forbrænder frem for at lagre energi. Så det er kun en mængde af de proteiner fra indtaget som forsvinder fra kcal regnskabet ?

    De unge mennesker du har set bulke skyldes næppe valleprotein men deres øvrige kost :)

  5. Hvis du vil have fuld kontrol over din diæt, så bør du tage en periode hvor du fører et stramt kalorieregnskab over hvad du indtager pr dag.

    Dette kan godt være lidt omstændigt i starten, men kan omgåes ved at spise lidt mindre varieret med fødevarer og mængder man kender det præcise kalorieantal på, og så justere din kost således at du har en fornuftig fordeling af kulhydrater, protein og fedt, almindelig anbefaling 60%,30%,10%, hvor man så kan lege lidt med at ryge over på højprotein-diæeter senere.

    Men ved at kende præcist hvad man indtager pr. dag, så er det også muligt at justere ned og op i antallet af kalorier, afhængig af hvad vægten siger,.

    Så lad os sige du starter ud med en daglig kost med 2200 kcal og får hverken mere eller mindre end dette, så vil du efter en uge få en ide om hvad du forbrænder som person, hvis du tager på, så skal du justere kalorieantallet ned i din kost, hvis du taber dig, så skal du justere op, det fortsætter du med indtil du har ramt et punkt hvor vægten er nær stabil efter 5-7 dage.

    Når du har det tal, som er dit ligevægtsindtag, altså den energi du præcis bruger med det liv du nu fører, så bliver det pludselig meget meget nemt at styre både vægttab og vægt-gain.

    Når du har ligevægtsindtaget, så er et godt råd til dig at man forsøger skabe sit underskud via motion fremfor at skære i kosten, det gør det både nemmere mentalt at komme igennem men du kommer heller ikke ud i en ond cirkel hvor du begynder at sulte dig selv og som sina er inde på, så begynder at miste for meget masse.

  6. http://www.dr.dk/sundhed/dinsundhed/Vaegttab/Artikler/2010/0310144338.htm

    Folk på kur har længe eksperimenteret med at spise flere proteiner og færre kulhydrater for at undgå at tage på. Nu afslører ny forskning fra Københavns Universitet (KU) og det norske forskningsinstitut NIFES en overraskende grund til, at sådanne slankekure virker, skriver videnskab.dk

    Proteiner aktiverer en lille mængde brune fedtceller i kroppen, som har den specielle egenskab, at de ikke lagrer energi, men brænder den af. Med andre ord: Hvis du spiser masser af proteiner, bliver kalorierne i din krop omdannet til varme i stedet for at sætte sig som fedt på sidebenene.

    Forsøgene der indtil videre er udført på mus og rotter viser, at en høj mængde protein sætter gang i forbrændingen fra det brune fedt og dermed får dyrene til at tabe sig - vel at mærke selvom de ikke samlet set spiser færre kalorier eller bevæger sig mere.

    Effekten er særligt stor med proteiner fra fisk i forhold til proteiner fra mælk. Forskerne har endnu ikke testet proteiner fra hvidt og rødt kød.

    Ifølge Lise Madsen der er lektor på Biologisk Institut på Københavns Universitet og forsker ved NIFES, skal forsøgene selvfølgelig gentages på mennesker<br style="font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 16px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">- Men der er ingen grund til at tro, at brunt fedt skulle fungere på en anden måde i mennesker, foklarer hun til videnskab.dk

    Brunt fedt er en ny opdagelse<br style="font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 16px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">Det er nyt, at forskerne overhovedet er blevet klar over, at voksne mennesker har brune fedtceller.

    Det har ganske vist længe været kendt, at babyer har dem liggende mellem skulderbladene, men først sidste år opdagede forskere, at brune fedtceller også ligger spredt rundt omkring i voksnes bryst og nakke, hvor de gemmer sig mellem de velkendte hvide fedtceller.

    - Vi er først ved at få øjnene op for, at ved at ændre komponenter i kosten, så aktiverer vi de brune fedtceller, så for nu kan vi først og fremmest bruge resultaterne til at forklare, hvorfor høj protein/lav kulhydrat-kure som Atkins virker konstaterer Lise Madsen.

  7. Jeg er jo ikke dum og tager det skam alvorligt.

    Med al ære og respekt Spock :

    .....Det tyder ikke så godt, jeg kan knapt rejse mig fra sengen og spise morgenmad. Heldigvis er der 36 timer endnu, så der er (svagt) håb...........

    .

    To døgn efter havde du så gennemført en ironmanlaugh.gif det kan godt være du ikke er dum, men du er ikke rask ( overført betydning ).

    Tillykke med det, dog lidt skræmmende læsning og håber du bliver rask hurtigt.

    hvad fik du af tider ?

  8. Den manglende evne til at ændre stil i erkendelse af, at det han lavede i ringen ikke virkede, må være det afgørende problem. Er Kessler virkelig så "one-dimensionel", som flere amerikanske medier betegner ham, at hans succes kun varede, indtil en tilstrækkeligt god bokser fandt det rigtige våben mod ham? Eller har Kessler potentialet til at udvide sit arsenal efter mere end 40 kampe i den samme stil? Jeg ved det ikke, men en af mine bekendte (med mere insiderviden om dansk boksning end de fleste) mener, at problemet ikke ligger hos Kessler, men hos hans sekundant, som ikke var i stand til at hjælpe Kessler med den "forandringsparathed", som er nødvendig, når man møder en verdensklassebokser.

    Jeg synes i høj grad Kessler er "one-dimensional". Calzaghe blotlagde en stor svaghed hos Kessler, kampen står som en ABC til hvordan man vinder over Kessler, den har mange lænet sig opad, inkl. Ward op til Ward vs. Kessler.

    Kessler har sin absolutte styrke toe-to-toe, men piller man ved den distance, så fejler Kessler fatalt, er faktisk overrasket over hvor dårligt han stadigvæk håndterer sådanne boksestile, det virker ikke som om Kessler overhovedet har noget arsenal i tasken til at kunne håndtere det.

    Jeg synes ikke der på noget tidspunkt i den kamp i Søndags er segmenter hvor man kan sige at nu har kessler styr på det, nu har han skudt sig ind på taktikken, det virker snarere som om at taktikken er fast, og hvis han ikke kan styre kampen på sine præmisser, så mister han nærmest evnen til at bokse (groft sagt).

  9. Nu har jeg fået set kampen i sin fulde længde, og jeg må sgu tilstå at jeg er lidt skuffet over Kessler og det er ikke kun pga. nederlaget - jeg synes slet slet ikke han formår at tilpasse sig Ward, den kamp går faktisk allerede fra første omgang ind på Wards præmisser og så halser Kessler ellers bare efter vognen resten af kampen.

    Og ser man lidt i bakspejlet så er spørgsmålet om vi overhovedet har set Kessler med success tilpasse sig i en kamp ? hvilket får mig til at genoverveje hvor meget en klassebokser jeg rent faktisk synes han er.

  10. De headbutts der blev uddelt gør vist også en god forskel...

    Latterlig måde at afslutte kampen på.

    Ja de var da absolut ikke pæne, men de segmenter jeg nåede at se der blev Kessler udbokset for hårdt. Så det er desværre nok den rigtige vinder.

  11. Nu skal der altså lidt googleskills igang og så må i altså igang med at poste nogle alternativer til hvor den kan ses gratis - streaming på nettet.

    Det er ikke lykkedes mig at finde et link - er der nogen her der kan ?

  12. Kan vi ikke få lov til at følge denne fremgang med et billede hver uge hvor du holder dagens udgave af Ekstrabladet, for den stil der er lagt for dagen i denne log den skriger på dokumentation :laugh: Anynonymiteten kan snildt ordnes i fotosetuppet, tag du bare et foto af en enkelt muskelgruppe ad gangen med et EB hængende ved siden af.

  13. Tak for svarene.

    Jeg er også kommet frem til skiundertøjet, og det virker ret godt med en t-shirt og en windbreaker - herhjemme ihvertfald. Har også købt et par trekkingbukser (fjällräven vidda) og låner en jakke af en af dem jeg skal gå med.

    Kirchen:

    EDIT: Så lige det var 4 x 50 km. Hvis du klarer den tur uden at kny, så giver jeg sgu en fadøl til næste MOL-træft. Peronligt ville jeg aldrig gå over 20 km flere dage i træk med oppakning med mindre Chuck Norris var efter mig.

    Eneste opbakning er heldigvis kun vand og mad imellem pkt A og B, men ruten er blevet korrigeret, jeg kommer aldrig igennem dag 1 i det terræn - det er en Nijmegen i grus og sten jo - så jeg har lige sat mig på 4*25 istedet for, og det er nok desværre hårdt nok.