FrkArmy

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FrkArmy

  1. Hej alle!

    Dette emne henvender sig til jer dejlige drenge, men bestemt også de skønne tøser herinde!

    Jeg er som pige lige begyndt at styrketræne seriøst, og er stødt på et (hvad jeg finder alvorligt) problem. De store grumme drenge i styrketræningsafdelingen i mit fitnesscenter. Hvordan ser i drenge på, når jeg skal pille 50+ kg af stangen til bænkpress for at kunne løfte mine sølle 25kg 3x12 gange? Jeg er aldrig nogensinde løft mig dummere når jeg ligger på bænken og laver flyers med sølle 5kg når gutten ved siden af mig tager mere end jeg kan regne til.. ;)

    Sådan helt seriøst, er der nogen grund til at være genert, og burde jeg bare tage 3 timer før fri fra arbejde så jeg kan træne sammen med det ældre publikum? :)

    Ville også være rart hvis der var andre piger som har erfaringer med at føle sig liiidt malplaceret i den del af centeret :)

    På forhånd tak..

  2. Tusind tak for dit svar, det var præcist sådan noget jeg efterlyser.. :)

    Jeg har styrketrænet 3xugentligt i 4-5mdr, men lidt uden mål, hvilket jeg godt ved er skidt. Jeg har før løbet ca. 3km 4xugentligt, men nu kan jeg slet ikke løbe pga. smerterne. Kan sagtens cykle, svømme, crosstraine og gå uden de store smerter.

    Jeg er 23år, 169cm lav og vejer 72kg

    Nej, jeg har desværre ingen adgang til kettlebells, men jeg kan da anskaffe dem - hvis det er en nødvendighed? :) er som sagt villig til at sætte alt ind for at nå mit mål!

  3. Hej drenge og piger!

    Jeg har været så heldig at få lov til at komme ind og aftjene min værnepligt i februar 2012. Meeeen..

    Jeg havde først forventet at komme ind februar 2013, så nu er jeg lidt bagud med træningen. Udover det har jeg pådraget mig en yndig skinnebensbetændelse; jeg går dog både til fysio, spiser bio-sportkuren, laver udstrækningsøvelser og alt det andet som kan hjælpe.

    Jeg har brug for rigtigt gode råd til træning, både kondition, styrke og hvad jeg ellers kunne drage effektiv nytte af derinde, for målet er at komme i HRU'en eller GSU'en.

    Der skal siges jeg ikke har den store overkropsstyrke, og har især brug for øvelser dertil. Jeg har adgang til fitness, svømmehal og har træningsbænk og håndvægte hjemme.

    Har nogen af jer erfaring med vægttab, og ved i om det vil være muligt og skrue træningen intenst i vejret og stadig tabe mellem 10-12 kg inden første februar næste år?

    Der skal siges jeg er viljestærk og har 2-3 timer til at træne hver dag hvis det bliver nødvendigt..

    På forhånd tusind tak for hjælpen :)