Burger-Fluen

Medlemmer
  • Posts

    221
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Burger-Fluen

  1. Der er kun få pauser når en anden er igang med en øvelse. Du kan godt regne med at være kold igen når i skal ud at løbe, så hele tiden hold dig selv klar. I løber i samlet flok, det gjorde vi hvertfald.

    www.beredskabsforum.dk er en god side hvis du har flere spørgsmål

  2. Nu ved jeg ikke hvad temperaturen siger, men jeg ville gå efter en god windbreaker hvis vejret er godt og så bare have en god regnjakke øverst i rygsækken (lån en af mili drengene). Inderst ville jeg foretrække undertøj fra Helly Hansen og hvis det skal være varmere så noget fra Termo. Jeg ved Warmpeace laver en rigtig god windbreaker med strech, den kan købes på spejdersport.dk.

  3. Hjemmeværnet har deres egne patruljeenheder hvor sjovt det end lyder, men de sku nu være ret skarpe. Ellers ville det også være en god ide at starte på bornholm ved spejderne, man siger at de fleste af dem er "aspiranter" til jægerkorpset. Jo Patruljekurset er obligatorisk, mente blot at han kunne tage det og så stoppe hvis han nu sys det var noget lort.

  4. Hvis du ikke engang har gennemført din hubba så synes jeg lige du skal klappe hesten, du har ingen anelse om hvad det er man går indtil før du har prøvet, tag et skridt ad gangen ellers bliver man blot skuffet hvis det ikke lever op til ens forventninger. Jeg er selv halvejs med min HRU kontrakt og vi har da haft et relativt stort frafald fordi folk ikke rigtigt har vidst hvad de gik indtil. Men tag du din HBU og sørg for at lave et godt indtryk der og så søg ind på sergent skolen. Derefter burde du nok tage patrujlekurset så er springet til jæger ikke så vanvittigt stort som hvis man blot kommer som almindelig værnepligtig.

  5. Jeg glæder mig ekstremt meget til at se om basso køre alle de andre ned under asfalten som han jo er blevet proklameret til at gøre. Desuden bliver det også sjovt at se enkelstarterne nu da CSC for engangs skyld sidder med gode kort i form af Basso og Fabian.

  6. Problemet er sansynligvis at der kommer for meget blod til musklen og det presser på fashcien (stave), det kan gradvist trænes op. Du bør blot stoppe når det bliver alt for uuholdeligt. Men hvis du har smertetærskel som en jægersoldat bør du nok passe lidt på, læste det sagtens kunne koste achillen hvis man var så syg at kunne ignorere det.

  7. 3. Fedt.. har læst artiklen og lad mig høre om jeg har forstået det korrekt: Jeg skal ikke se på fedt som ondskaben selv, men se det som energi.. der er ekstremt mange kcal. i fedt i forhold til protein og kulhydrat, og derfor godt at indtage hvis du vil være større. Så jeg kan altså rent faktisk i teorien gå på Mcdonalds og æde alt det junkfood jeg vil, og alligevel få en flot fysik, hvis jeg bare får nok protein ved siden af? Jeg ser naturligvis bort fra sundheden her.. jeg spørger kun om jeg kan blive "stor på den rigtige måde" gennem junkfood..

    Du kan bruge mcd mad for at opfylde det ekstra energibehov du måtte have ved vægttræning. Det ville dog være dumt at æde alt det junkfood du nu kan, da det bare vil resultere i ekstra fedt hvis du da er i energioverskud. Desuden ville jeg aldrig æde mcd mad for at opfylde mit energibehov.

  8. Syntes at have læst en gang at den sol man tager i et solarie og alm sol, ikke er ens, dvs det har ingen effekt umidelbart at tage sol hjemmefra....

    Har ingen kilder eller lign, syntes bare jeg mindes dette..

    Har heller ingen kilder men er 100% på at det er rigtigt.