holmdrengen

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by holmdrengen

  1. Råd ønskes til at styrke og tone ryg.

    Har en god nakkemuskel, men er som om jeg ikke formår at få hele ryggen med.. Vil gerne have en god markeret ryg:)

    Gode basisøvelser, såsom: dødløft og dumbell row ville jeg anbefale

  2. Det kan umiddelbart skyldes 2 ting.

    1. Muskler vejer mere end fedt, så i starten kan man ikke se på vægten at fedt% falder, men det gør den så bare klø på

    2. Dit kalorie indtag er stadig for højt trods kostomlægning, man forbrænder ikke så mange kcal ved ren styrketræning, så det er løbebåndet, kondicyklen, crosstraineren eller romaskinen du skal have fokus på. Og gerne intervaltræning

    /Martin

  3. Hej

    Mit navn er Anne og jeg må ikke dyrke motion som belaster benene da jeg lider af hoftedysplasi men jeg vil gerne tabe mig da jeg er en smugle overvægtig er der nogen som kender et trænings program som ikke belaster benene ?

    på forhånd tak

    Anne

    Hej Anne

    Jeg vil også foreslå svømning, evt. med en flyder under benene, og så brystsvømning eller crawl.

    Derudover er det jo vigtigt at kigge på kosten. Alene ved en kostomlægning kan du smide rigtig mange kilo.

    /Martin

  4. Hej

    Jeg er ikke den store tilhænger af tilskud af den ene og den anden slag. Så jeg ville høre, om jeg kan øge mit kreatinniveau ved at øge indtagelsen af proteinholdig mad?

    Du får ca. 2 g kreatin ind med kosten, (primært kød) på en hel dag, og du forbruger også 2 g, så uden at tilføje noget konsentreret kreatin får du ikke nogen effekt.

    Normalt loader man jo i en uge med ca. 20 g om dagen, som er umuligt at få via kosten.

    Så det er enten eller

    /Martin

  5. Hej Kasper

    Jeg vil personligt mene at styrketræning 6 gange om ugen, er for meget. Dine muskler og specielt dine sener når ikke at restituere ordentligt, med mindre du arbejder med meget isolerede øvelser.

    Hvis jeg var dig, ville jeg bytte to styrketræningsdage ud med to dage hvor du løbetrænede. Alternativt så kunne du bruge løbebåndet til at varme op på før styrketræningen, da forskning viser at man som minimum bør opvarme 10-15 min, for at sikre at musklerne bliver varme.

    Når jeg træner tung styrketræning, så starter jeg 10-15 min i romaskinen, eller på løbebåndet, og igen til slut 10-12 minutters nedvarmning.

    Jo bedre kondition du er i, jo bedre bliver dine muskler iltet - så en kombination at cardio og styrketræning vil alle dage være en god kombination.

    /Martin

  6. Der er jo stor forskel på om den primært skal bruges til at køre til/fra arbejde (5-15 km) Eller den skal bruges til at træne på. Personligt ville jeg ikke ønske at køre 100 km på en citybike. Så for at kunne hjælpe lidt mere konkret, må du skrive lidt mere info omkring brugen af den.

    Martin,

  7. Hej Motion-online

    Jeg har i noget tid gået med tanken om at starte op som selvstændig Personlig Træner. I den forbindelse har jeg undersøgt hvad der er af muligheder pt (altså Personlig trænere på markedet allerede) Jeg synes rigtig mange ligner hinanden. Har samme baggrund, tager 500 kr/t og laver pakkeløsninger.

    Men jeg tænker, er det virkelig det der dækker danskerne som søger en personlig træners behov? Jeg kunne godt tænke mig at ramme en rigtig bred målgruppe, og ikke kun dem der allerede kommer i et fitness center, og ser et lamineret papir hængende med et tilbud om Personlig træning.

    Så hvis du kunne hjælpe mig med at beskrive hvad lige netop DU ville søge efter hos en personlig træner, ville det være til stor hjælp. Selv hvis du ikke har brug for det, ville jeg være taknemmelig for at høre din mening/holdning til det.

    På forhånd mange tak !

    Martin,