Kaspertg

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kaspertg

  1. Hej folkens

    Jeg har efterhånden gået til spinning i et længere stykke, men har først for nyligt fået erhvervet mig et pulsur.

    Før jeg fik mit pulsur synes jeg, at jeg havde en rimelig god fornemmelse af, hvornår jeg ramte mit maksimale potentiale. Efter jeg har fået mit pulsur, er der åbenbart plads til forbedring - eller hvad?

    Sagen er.. Jeg har 'kun' fået få presset den op på 186, og står ikke mål med, hvad jeg har læst om maks. (220 minus alder (23)). Dog synes jeg ofte, at enten kan mine lunger ikke mere, eller også er det mine ben der giver op. Er det mig der pylrer, og skal jeg bare presse mig endnu mere? - eller passer tallene meget godt?

  2. Hej

    Mange af jer kender måske følelsen. Jeg synes jeg ved præcis, hvad jeg skal gøre og hvordan det skal gøres. Men jeg ser ikke de resultater jeg gerne vil. Måske fordi jeg ikke gør det nok. Så nu skal det være, nu vil jeg gå all in med både kost og træning. Indtil videre vil jeg prøve et 3 mdr. forløb, for at se, hvordan det går.

    Jeg har været i FitnessWorld i et stykke tid og er blevet bidt af deres spinninghold samt deres KettleCross hold, så dem vil jeg gerne inkludere i min træning. Burde det ikke være muligt? Slut resultatet skulle gerne være "some lean muscle" - i mangel på bedre udtryk.

    Som jeg ser det, er det en slags 2split program med en aktiv pause i form af spinning, hvor de muskelgrupper jo netop ikke bruges så meget. Dette er også grunden til at ben som sådan ikke er at finde.

    Jeg har forestillet mig noget ala det her: (jeg tager forebehold for at jeg ik lige har et navn på alle øvelserne)

    Mandag: Bryst (bænkpres, incline DB press), triceps (Fransk pres, rope pull down)

    Tirsdag Skulder (Military press), biceps (EZ Curl og regulære DB), ryg (dødløft, lat pull down)

    Onsdag: Spinning

    Torsdag: Bryst, triceps

    Fredag: Skulder, biceps, ryg

    Lørdag Spinning

    Søndag: KettleCross

    Som I kan se, så kunne jeg måske godt bruge lidt flere øvelser ved alle muskelgrupperne (jeg plejer at sige 3 pr. muskelgruppe?) og også lidt input omkring gentagelser? Sædvanligvis kører jeg 3x8 eller 3x12.

    Håber I kan hjælpe en frustreret ung mand! :)