Hare45

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hare45

  1. Jeg tror at du skal træne og ikke tænke alt for meget over om du cutter eller bulker.

    selvfølgelig træner jeg. Er bare kommet til det punkt, hvor jeg ikke ved, hvad det rigtige er. :)

    Jeg har overvejet at cutte ned til 77 kg, men da jeg næsten er 190, er jeg i tvivl, om det bliver for meget.

  2. Efter at jeg mange år har været aktiv med både fodbold, basketball og badminton, stoppede jeg med al form for sport i en alder af 15 år. Jeg er idag 18 år gammel, er 189 cm høj og vejer 86 kg. De 3 år, hvor jeg absolut intet har lavet, har haft konsekvenser, jeg vil på ingen måde karakteriserer mig som tyk, men jeg har fået lidt fedt på maven, som hovedsageligt er placeret centalt på min mave.

    Jeg har derfor valgt, at melde mig ind i et fitnesscenter. mit primære mål er, at få opbygget en flot figur og få fedtet væk på maven, Jeg er dog i tvivl om, hvordan jeg skal gribe situatioen an, da mit konditon også er elendig, den vil jeg også gerne rette op på. Jeg har tænkt på, at kombinerer min træning med først lidt cardio træning og derefter styrketræne, men som sagt er jeg grøn på området, og er i tvivl, om det er den rigtige måde, at gribe situationen an?

    På forhånd tak. :)

  3. Jeg har søgt, søgt og atter søgt på nettet, men har dog ikke kunne finde noget i forhold til min vægt.

    Sagen er, at jeg er netop har meldt mig ind i et fitness center for at få lidt muskler.

    Jeg er 16 år, men dog stor i forhold til min alder, da jeg vejer 91 kg og er 192 cm, jeg har lidt "fedt" på maven, men ikke meget. Jeg er derfor kommet i tvivl om, jeg direkte skal begynde på styktræningen eller tabe mig lidt? :)