Miss-mo

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Miss-mo

  1. Hejsa :)

    Det går støt og roligt fremad med mit vægttab. Har smidt ca 5 kgs på lidt over en måned. Jeg er 156 cm høj, og nu ca kun 6 kgs fra at nå mit mål på bmi 20, hvilket er super dejligt! =)

    Jeg svømmer 50-60 min (ret intensivt) 4-5 gange om ugen, hvilket gør underværker for opstramning af kroppen! Udover det, har jeg et stillesiddende arbejde.

    Men.. de sidste dage er det som om at vægttabet går for langsomt. Er det bare mig, der har ringe tålmodighed, eller kan det være, at det virkelig er ved at stagnere? :(

    Jeg spiser 50 gram havregryn (lavet til havregrød) om morgenen

    1-2 skiver rugbrød med fedtfattigt pålæg til frokost, alt efter hvor sulten jeg lige er.

    1 stk rugbrød om eftermiddagen (altså, ca 2-3 stk rugbrød i ALT på en dag.)

    Om aftenen spiser jeg ca 100 g kartofler, lidt grøntsager og 150-200 gram fedtfattigt kød.

    ca 2 stk frugt om dagen.

    INTET usundt.

    sådan ser min kostplan groft set ud lige nu.

    Skal jeg skære noget væk, for at opnå et hurtigere vægttab? spiser jeg for meget brød? eller skal jeg bare væbne mig med tålmodighed? =-) synes grøntsager er lidt dyrt for mit budget lige p.t.

    Jeg får nok mellem 1400-1600 kalorier om dagen.

    på forhånd tak for svar!

    Din træning ser fin ud. Jeg ville nok bytte nogle af dine kulhydrater ud med mere fedt. Spis en lille håndfuld mandler hver dag da det hjælper med at forbrænde især mavefedtet. Istedet for at spise så meget rugbrød ville jeg måske lave en salat med noget kylling/fisk i, og udskifte din havregryn med enten en proteinrigsmoothie eller spejlæg med grønsager om morgenen :)

    Du skal også huske på at for hver 5kg vægttab man opnår skal man træne 15-20% hårdere samt i længere tid for at forbrænde kalorier. Så nu hvor du har opnået så flot et vægttab skal der mere til for at forbrænde endnu mere.

  2. Hej MOL-læsere,

    Jeg er en utrolig frisk pige på 19 som lige er hjemvendt efter en fantastisk men (fedte)fed 3 måneders tur til USA hvilket desværre har resulteret i nogle ekstra kg's. Dem skal jeg meget gerne have gjort noget ved og det kan ikke gå stærkt nok.

    DERFOR --> nyt projekt 8 kg på 8 uger (evt. 10 hvis det andet er for urealistisk)

    Jeg ved godt at man siger det ikke er godt at tabe sig så hurtigt men når man nu er ung og har god mulighed for træning hver dag, vil jeg gerne give den en esktra skalle for at opnå et hurtigere resultat.

    Har derfor brug for hjælp fra alle jer som har god viden og kan give rådgivning, evt planlægge et program sammen med mig.

    Jeg søger derfor

    - en træningspartner som har godt styr på træning af diverse kropsdele og som har mod på at "træne" mig og helst er bosat i Århusområdet.

    - evt. Personlig træner /rådgiver (dog ikke for dyr, da jeg er studerende)

    mit mål er at slanke min talje og mine ben og arme.- generelt en opstramning over det hele :-) (ved dog godt at man ikke kan punkttræne.)

    -Lidt om mig:

    - er bosat i Århus

    - vil gerne træne op til 5 gange/ugen i fitness. Derudover spiller jeg volleyball to gange om ugen.

    - har tilgang til FW, svøming og volleyball

    - er 164 cm høj og vejer desværre de 66 kg nu :(

    glæder mig til at høre svar fra jer

    - Miss-mo

  3. Hvis du husker at køre den romaskine 3-4 gange om ugen, så synes jeg kun du mangler lidt træning til din forside :-)

    Kettlebells er et super redskab til det, du kalder "trimning"... :-)

    Du kan få en god 12 kg's KB her:

    http://competitionkettlebell.dk/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=3

    Hvis du kan leve med, at den er i jern, så er der også super billige KB's på getbig:

    http://shop.getbig.dk/jern-kettlebell

    Igen, så er der også vinyl KB's... Endnu billigere:

    http://shop.getbig.dk/vinyl-kettlebell

    ALtså skal jeg køre romaskine 3-4 gange om ugen udover volley og svømning?

  4. Lyder som om du har meget godt styr på hvad der skal spises.

    Har du smartphone? Så prøv MyNetDiary app'en. Super let at bruge. Og så prøv at se hvor meget du egentligt spiser, samt hvor du kan smide lidt ind. 1200 kcal er ikke sundt.

    Desuden er jeg selv passioneret kaffedrikker og videnskaben bliver som altid ved med at finde på nye og spændende teorier om alting men se lige den her artikel http://nordjyske.dk/artikel/10/5/173/3862873/3/drik%20fem%20kopper%20kaffe%20om%20dagen%20og%20undg%E5%20brystkr%E6ft . Den holder jeg mig hvertfald til, da jeg elsker kaffe ;)

    nice app, har lige hentet den. Og sikke en fin artikel, den vil jeg bestemt holde mig til, men tror dog de mener rent sort kaffe uden mælk og sukker :)

  5. I dit tilfælde fordi jeg synes du har et fornuftigt motions niveau ville jeg forsøge at ligge på 2000 kcal dagligt. Ikke mindre men gerne lidt mere hvis du føler for det. Så er der også plads til en håndfuld slik i weekenden eller biografen :)

    Det handler om ikke at være fanatisk, men at spise sundt og dyrke motion samt tabe sig langsomt men kontinuerligt. Faste slankekure er "dumme" fordi man torturerer sin krop med energimangel men ikke ændrer sine spisevaner.

    2000 kcal er ingenting :s hvis jeg selv skal sige det, det er halvandet stort måltid. Du skal gerne have 2000 kcal ind igennem 6 måltider om dagen.

    Morgenmad - 500

    Snack - 200

    Middagsmad - 500

    Snack - 200

    Aftensmad - 500

    Snack - 200

    Snack måltiderne skal være frugt, grønsager, mælk.. ja du har vel forhåbentligt en ide om hvad der er sund mad og hvad der er usund mad :)

    Forresten hvordan i ... har du formået at leve på 1200 kcal ? hvad spiser du :o

    Morgenmad for mig kan være alt fra en proteinrig smoothie af blåbær, spinat, soyamælk, livets olie m.m , eller noget spejlæg med grønsager, groft brød med skinke og peberfrugt osv. maks 300 kcal.

    snaks i løbet af dagen er frugt, grønsager, knækbrød, nødder

    middagsmad kan være sandwich med forskelligt indhold, salater, rester fra gårdsdagens aftensmad

    og aftensmad kan være kød, salat, kartofler, ris, suppe

    Jeg føler ikke at jeg sulter mig, mit værste problem er at jeg til tider kan drikke for meget kaffe (med mælk) og har en meget sød tand.

    Jeg er ikke interesseret i at spise total fanatisk da jeg elsker at lave god mad, men samtidig vil jeg spise kontrolleret da jeg virkelig ønsker at tabe mig.

  6. Prøv lige at udregne dit basalstofskifte en gang. Det burde være første træk.

    ((vægt i kg x 42) + (højde i cm x 26,3) – (20,7 x alder i år) – 676,2) / 4,2

    Det her er bare en hurtig formel fundet på nettet, der er selvfølgelig lidt forskelle på hvor man beregner sit stofskifte.

    Nu kender jeg ikke dine tal, så jeg har valgt 65 kg, 165 cm, 25 år. Det giver et basalstofskifte på ca. 1500 kcal.

    Hvis du i værste fald sidder stille 5 dage om ugen på dit arbejde skal du gange dette tal med 1,4.

    1500 x 1,4 = ca. 2100 kcal

    Det her er hvad du forbrænder dagligt på en fuldstændig stillesiddende uge. Du forbrænder gennemsnitligt 400 kcal på en times volleyball, og 500 kcal på en times svømning. Så hvis vi nu bare antager du forbruger for 400 kcal dagligt på træning så skal du have 2500 kcal dagligt indtag.

    Ved et underskud på 500 kcal taber du dig 1/2 kilo om ugen.

    Det du risikerer ved at holde et energiindtag på 1200 !!!!!!!!!!! (læg mærke til de mange udråbstegn og mine fiktivt store udspilede øjne) er udelukkende at du vil gå og være sulten konstant, være træt, mangle energi og blive irritabel . Du risikerer altså at blive en sur kone istedet for en lækker sild :)

    Så hold maksimalt et underskud på 500 kcal, og hvis du føler for at spise mere, så bare træn mere. Det er sgu så simpelt som det lyder. Hvis du går 1 km forbruger du ca. 70 kcal. Normal gang har en hastighed på 5 km/t. Altså 350 kcal på en lille times gang, ude i det gode vejr, ude i den friske luft. Og du siger du har romaskine! Virkelig misundelig. Ind foran fjernsynet med den og pludselig bliver det sundt at se tv. Også selvom du bare holder et minimalt tempo.

    God vind.

    Du rammer næsten helt rigtigt :) vejer 65 kg og er 164 høj. Jeg sidder stille 5 gange om ugen ugen så det passer meget fint. Men siger du at jeg så skal spise for 2500 kalorier/dag?

    Det er da alt alt for meget?

  7. Hej alle,

    Jeg har sat mig et mål om at tabe 7-10 kg og få en toptrimmet krop til sommer

    Før i tiden har jeg ikke haft så meget tid til motion pga arbejde og studie men det skal der laves om på nu.

    Jeg spiller volleyball 2 timer om mandagen og 2,5 time onsdag. Derudover svømmer jeg hver tirsdag i en time.

    Derudover har jeg en romaskine derhjemme, en fitness hulahopring med vægt og en pilates bold.

    Jeg ser gerne at der kommer en ekstra motionsdag ind i kalenderen eller nogle gå/løbeture et par gange om ugen

    Jeg holder mig til maks 1200kcal/dag og holder styr på det via en online kostdagbog.

    Men jeg er i tvivl om jeg får nok motion og hvad jeg skal gøre bedre for at opnå et godt resultat

    glæder mig til at høre jeres gode råd/ideer :)

  8. Jeg vil anbefale dig at læse bogen "spis maven flad" da maden faktisk betyder 80% for om du taber dig og motionen kun står for de 20%. Vildt men sandt.

    Det handler selvfølgelig om at skære ned på mængden af kulhydrater da de nemt sætter sig, men derimod er det vigtigt at få nogle bestemte råvarer og fedtstoffer for derved at opnå en flad mave. :)

    Håber du vinder væddemålet

  9. Nyt medlem:

    Jeg støtter dig 100% i, at man ikke alene kan spise/drikke sig til en slank krop.. der skal træning til og gerne den hårde af slagsen.

    Jeg har selv en del erfaring med, at komme i form på forholdsvis kort tid. så hvis du vil, kan jeg sende dig nogle gode programmer du kan følge.

    disse indebærer muskel-udholdenhed (som giver smidige og fleksible muskler) og løb.

    :)

    ja det kunne være fantastisk - bare send til min mail: [email protected]

  10. Læs "Begynder - start her" (link) og sticky'erne og nogle af trådene i Ernæringsforaet

    Så er du godt på vej!

    Ingen (ved deres fulde fem) vil lave en kost- og træningsplan, der er særligt tilrettet dine behov uden at forlange betaling for det.

    Men mange her på MOL vil gerne hjælpe dig med at besvare konkrete spørgsmål, når bare du selv har sat dig lidt ind i tingene først :smile:

    Det har du helt ret i, vidste ikke helt hvordan jeg skulle gribe det an, men det ved jeg nu - tak for det :)

  11. Hey derude,

    Er en frisk pige som har sat mig selv et mål om at skulle træne min mave flad og gerne lidt muskuløs, ikke voldsom bare markeret. Og har derfor valgt at gå all in med kost og træning.

    Dog er mit eneste problem at jeg ikke ved hvordan jeg skal træne for at opnå sådan en mave / krop.

    Derfor leder jeg efter dig som ved en del om styrketræning og kost, måske hvis du selv har trænet din krop. Det kunne være virkelig fedt hvis du kunne komme med nogle gode råd og ideer - især hvis du er kvinde som selv har/ vedligeholder din krop sådan :)

    - glæder mig til at høre en masse fra jer, mænd som kvinder :)

  12. Herbalife, nupo, suppekure og andre damebladsslankekure er ABSOLUT no-go her på siden og som du har oplevet, så er der en del som ser rødt blot man skriver ordene.

    Det er ikke god latin her på sitet at ty til vupti-løsninger og især ikke fordi de omtalte kure:

    - giver et meget hurtigt vægttab med deraf følgende tab af muskelmasse.

    - 49 og 50 oplever at tage det hele, eller mere, på igen efter en kur

    - man lærer på ingen måde hvad kroppen har behov for for at holde den ønskede vægt. Også derfor at næsten alle tager på når kuren er slut og de spiser og drikker som før.

    Jeg er skam heller ikke interesseret i sådan en slags kur. Men alm. træning og sund varieret kost... Vidste bare ikke hvad det der herbalife er for noget.

  13. Hej,

    jeg er en frisk pige som søger en træningsmakker i Århus :) Jeg er medlem i Fitnessworld og elsker at træne men synes nogengange motivation visner når man er alene. Derfor kunne det være fedt med en som er frisk på noget træning. Jeg har prøvet de fleste hold og er glad for alt fra dans til boksning til maskinerne

    Er 165 høj og vejer ca. 65 men kunne godt tænke mig at smide 5-7 kg, så hvis der er nogen som har god erfaring med vægttab eller bare at trimme ens krop er det perfekt :)

    hvis i er friske må i meget gerne skrive herinde :)

  14. Hej. Min mor har også været overvægtig engang. Så prøvede hun noget der hed Herbalife som hendes veninde solgte. Hun trænede ikke og hun tabte sig alligevel 17 kg må 2 måneder og knap 100 cm. Hun har aldrig været så glad. Måske du skulle prøve det? Kan ihvertfald godt finde nummeret til hende hvis det er.

    Har også hørt noget godt om Herbalife, men hvad er det helt præcis og hvad går det ud på?

  15. Hej alle glade motionister :)

    Efter en lang og stresset periode med for usund mad og for lidt træning og generelt er det nu på tide at komme igang igen.

    Jeg har længe ønsket mig at tabe mig 5-8kg, da jeg synes jeg har lidt for meget på sidebenene og maven.

    Jeg vejer 66kg og er 165 høj, hvilket måske ikke virker overvægtig men er desværre lidt kraftig bygget.

    Jeg har altid en hammer god motivation i starten til at kaste alt hvad jeg har i hænderne for at få "drømme" kroppen, men mister den hurtigt efter at have kørt diverse programmer i perioder uden synlige resultater - derfor har jeg brug for noget som VIRKELIG hjælper mig til at blive trimmet :)

    Har overvejet en personlig træner da jeg tror det er meget godt at have en som presser en.

    Men samtidig skal det ikke være en træner som skal motivere mig resten af livet, så derfor vil jeg egentlig foretrække hjælp fra jer derude hvis i har nogle fantastiske ideer, råd, programmer etc. Jeg er åben for lidt af hvert ;)

    Jeg har overvejet at finde mig en træningsmakker som har lyst til at mødes og træne et par gange om ugen og måske strukturere en kommende trænings/kostforløb - men ved ikke hvor jeg skal kigge :/

    glæder mig til at høre fra jer

    (er ny herinde så håber jeg poster det rigtige sted)

  16. Hej alle glade motionister :)

    Efter en lang og stresset periode med for usund mad og for lidt træning og generelt er det nu på tide at komme igang igen.

    Jeg har længe ønsket mig at tabe mig 5-8kg, da jeg synes jeg har lidt for meget på sidebenene og maven.

    Jeg vejer 66kg og er 165 høj, hvilket måske ikke virker overvægtig men er desværre lidt kraftig bygget.

    Jeg har altid en hammer god motivation i starten til at kaste alt hvad jeg har i hænderne for at få "drømme" kroppen, men mister den hurtigt efter at have kørt diverse programmer i perioder uden synlige resultater - derfor har jeg brug for noget som VIRKELIG hjælper mig til at blive trimmet :)

    Har overvejet en personlig træner da jeg tror det er meget godt at have en som presser en.

    Men samtidig skal det ikke være en træner som skal motivere mig resten af livet, så derfor vil jeg egentlig foretrække hjælp fra jer derude hvis i har nogle fantastiske ideer, råd, programmer etc. Jeg er åben for lidt af hvert ;)

    Jeg har overvejet at finde mig en træningsmakker som har lyst til at mødes og træne et par gange om ugen og måske strukturere en kommende trænings/kostforløb - men ved ikke hvor jeg skal kigge :/

    glæder mig til at høre fra jer

    (er ny herinde så håber jeg poster det rigtige sted)