Gorey

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gorey

  1. @hulck - Mange tak, det lyder rigtig fornuftigt det der. Jeg er lidt på udkig efter en pull up bar, men ved ikke helt om dem til dørkarmen er gode nok? Jeg er lige knap to meter og forestiller mig det er svært at få hængt den højt nok oppe. Men så finder jeg en der kan hænge ud fra væggen eller andet, det er ikke det store problem.

    @Riegels - jeg er slet ikke i tvivl om at det er et godt program og hvis jeg havde tiden - og pengene - gik jeg gerne igang med det, men det har jeg ikke. Derudover gider jeg ikke skulle følge en bestemt diæt. Kettlebells har jeg også haft i tankerne, har en kammerat der bruger den og er ret glad for den.

  2. @Blackmoore - har en helt oldschool træribbe vi skal have sat op, det er nok det nærmeste vi kommer.

    @Mik - kender mig selv godt nok til at vide jeg ikke kommer afsted. Tiden er simpelthen for knap. Omvendt ved jeg at hvis jeg har et fast program og kan klare det hjemme, så bliver der til noget. Har tidligere løbetrænet og det fungerede netop fordi jeg havde et godt program.

    @vastus - takker. Kender ikke mange af øvelserne, men det kan jeg vel google mig frem til :)

    @Solitude - Lyder interessant, det prøver jeg at tjekke ud.

  3. Som overskriften siger, så er jeg på jagt efter at få lavet et godt styrketræningsprogram som ikke kræver maskiner af nogen art og kan laves hjemme på stuegulvet.

    Jeg er 31, 194 cm høj og vejer her efter julen 73,6 kilo. Fedt er der ikke meget af og musklerne gemmer sig også godt. Det er jeg træt af, så nu skal der gøres lidt ved det. En stor motivationsfaktor er også af min søn efterhånden nærmer sig de 2 år og bliver tungere og tungere af slæbe rundt på og samtidigt vil jeg gerne bare have lidt mere styrke med i bagagen.

    For lidt tid siden gik jeg igang med mavebøjninger, armbøjninger og lidt rygøvelser tre gange om ugen og kunne godt mærke at det hjalp lidt. Især maven og brystmusklerne, men jeg vil bare gerne være sikker på at jeg træner rigtigt så jeg ikke skader mig selv eller spilder tiden, så hvis der er nogen der gider hjælpe med at sammensætte et program ville det være super fedt.

    Det eneste jeg har adgang til er 2 x 1 kg vægte og 2 x 2 kg vægte(tror der er 2 kg, bliver i tvivl lige nu, men et kan tjekkes.).

    Jeg vil gerne styrke hele kroppen. Meget gerne arme, bryst og mave, men min ryg er også rigtig vigtig. Det hele er jo vigtigt, jeg er bare 100% nybegynder og har virkelig svært ved at finde rundt i alle de programmer og guides og hvad ved jeg man kan google sig til, så derfor er jeg her.

    Håber der er nogen der gider bruge lidt tid på at hjælpe :)