Lasse B

Medlemmer
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lasse B

  1. UFC 113 - any comments?

    Jeg er helt vild med Kimbo, han er en skæg type og sådan, men slap lige af, hvor er han ringe. Jeg fatter ikke, de kan blive med at tale så rosende om hans udvikling i mma, for ligeså snart han ryger til jorden, er han fuldstændig hjælpeløs. Mitrone gjorde tilgengæld et glimrende stykke arbejde med at massakrere Kimbo's i forvejen dårlige knæ.

    Koscheck vs. Daley havde jeg forventet mig en del af (de har bare trashtalket hinanden), og så bliver det sådan en cirkusforestilling. Som jeg forstod det, så blev Daley losset ud af UFC for good som følge af hans usle suckerpunch. Men så får Koscheck da en chance mod GSP på et tidspunkt.

    Machida vs. Shogun: Så fik Shogun endelig cementeret, det de fleste også konkluderede efter deres første kamp - at han er Machida langt overlegen. En kamp mellem Shogun og A. Silva kunne være rigtig fed IMO.

    Kimbo er god for forretningssiden, og sælger billetter pga. sin personlighed og youtube-baggrund, men i længden er han ikke interessant som kæmper. Han er ikke dygtig nok, hverken stående eller på gulvet, og han er efter sigende ikke disciplineret nok til at blive det. Det var bl.a. derfor, Bas Rutten ikke gad at træne ham længere.... Men han ryger sikkert videre til Strikeforce, så der skal nok være rig mulighed for at se ham få tæv igen.

    Koscheck vs. Daley var ret ensidig og ensformig - ikke den mest spændende kamp - men jeg kan også godt lide at se dominerende gulvkæmpere, der mestrer nedtagninger og positionering. Og det gør Koscheck jo. Han var dog ikke i nærheden af at true St. Pierre i deres første kamp. Den eneste forskel, jeg umiddelbart ser i Koschecks game siden da, er hans forbedrede boksning. Jeg tror, en rematch bliver en gentagelse af den første kamp.

    Machida vs. Shogun 2: Jeg synes ikke, man på baggrund af så kort en kamp, hvor Machida også havde træffere og to take downs, kan konkludere, at Shogun er Machida "langt overlegen". Selvom Shogun vandt første kamp, var den tæt. Der er dog ingen tvivl hos mig om, at Shogun pt. er den bedste LH i verden. Shogun vs. Evans/Rampage bliver mega fee'!

  2. Nogen, der så sidste Strikeforce stævne? Der var et par gode kampe, men desværre endte det i et kæmpe brawl (med bl.a. Nate Diaz efter kampen) live på TV. Rigtig dårlig reklame for sporten nonono.gif

    http://www.youtube.c...h?v=vau4RSvV834

    Idioter! Nick Diaz er en af mine favoritkæmpere, men som person er han et fjols. Hvis han kunne styre sit temperament, var han stadig i UFC og tjente en del mere, end han gør nu. Ellers var det et fedt stævne med masser af overraskelser. Især i de sidste kampe.

  3. Hvad er der galt, siden du får hovedpine?

    Kontorarbejde kombineret med et længerevarende lavt fysisk aktivitetsniveau. Jeg er dog ved at lave om på det sidste. Første gang jeg gik til kiropraktor, fjernede han to års kronisk hovedpine (4-5 gange om ugen) og lændesmerter på 10 min. Jeg har siden udviklet et semi-religiøst forhold til kiropraktik.

  4. Min dygtige kiropraktor Niklas vil gerne sponsorere/hjælpe mig frem mod EM. superman.gif Derfor var han i dag ude at kigge på min teknik i squat og dødløft samt behandle mig lidt i forbindelse med træningen. Nice! 4thumbup.gif

    Er det svensker-Niklas?

  5. Hej 8MHS

    Tak for tippet. Fandt en artikel på iForm.dk om personlig træner. Men jeg skulle helst snakke med nogen, der har erfaringer med en personlig træner, så læserne kan få en førstehåndsberetning fra nogen, der har prøvet det på egen krop.

    Men tak alligevel! smile.gif

    Mette

    Hej Mette

    Jeg mener, ptpoul har benyttet sig af en fjern-coach. Du kan sende ham en PM. Han har for resten selv klienter.

  6. Smerter på forsiden af højre skulder i forbindelse med rygøvelser som rows (barbell, kabeltræk etc.) samt ved dødløft. Ellers mærker jeg ikke noget til det. Nogen bud på hvad det kunne være samt hvordan man kommer det til livs?

    Hej Lasse

    Jeg har samme problem, dog kun ved BOR. Prøv dig frem med grebsbredde og se om det kan hjælpe. Det hjælper for mig. Ved Yates Rows har jeg ingen smerter. Måske er det noget afknibning?

    /Lasse

  7. Blot et lille indspark. Jeg gik til kiropraktor med sindssyge strålesmerter fra lænden og op gennem ryggen, når jeg rejste mig. Det føltes, som om mit muskelkorset fik strøm ført gennem sig. Jeg har også haft lændesmerter i flere år i højre side af lænden. Første behandling, strålesmerter pist væk. Derudover blev min gennem snart tre år kroniske hovedpine kureret, og jeg har ikke haft den siden.

    Til gengæld gik jeg i første fase tre gange om ugen i seks uger, og går nu én gang om ugen for vedligehold i yderligere seks uger. Jeg har svært ved at gennemskue, om det er (for) meget, men jeg er i hvert fald blevet et bedre menneske på mange fronter efter den behandling.

    /Lasse

  8. Denne tråd er inficeret med jantelov!

    At forme sin krop og at vide hvordan man har gjort det til perfektion; det er mit mål.

    Dysp, jeg synes, det er et flot mål, du har sat dig. Jeg er sikker på, at du nok skal realisere det, og jeg glæder mig til at følge med i din log.

    God vind :smile:

  9. Det har intet med smagsdommeri at gøre. Det handler om at behandle nye medlemmer bare med et minimum af anstændighed. Hvis du mener han er galt på den, så sig det, frem for at sende links til stavgangs programmer. Det er ikke offtopic

    Jeg omformulerer mig lige: Moralens vogter.

  10. Så er det heller ikke sjovere.

    Smagsdommer.

    Dysp, hvis du gerne vil køre dobbeltsplit, kan du evt. prøve dette program, der tidligere har været postet her på MOL. Det er et af Arnold Schwarzeneggers dobbeltsplits. Du kan evt. google Arnold og double splits, så burde der dukke nogle programmer op.

    God træningslyst :smile:

  11. tjek din log Yetti :smile:

    Du har jo kan vi nu erfare 2 aktive brugerprofiler på dette forum (yetti og pjevsen).

    Yetti er din normale bruger hvor du skriver konfronterende indlæg. Pjevsen er din back up bruger til når du behøver MOLs guldkorn til fx at bryde den klassiske 70kg barriere i bænkpres.

    Du glemte desværre at logge ud da du skrev din sidste træning.

    Jeg henviser folk til Yettis log, så kan de selv se bummerten.

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=44100

    Hvor ydmygende og samtidigt morsomt!