MadMathias

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MadMathias

  1. Hej alle sammen :-))

    Jeg har styrketrænet i over er nu, og på det sidste er jeg blevet rigtig glad for henholdsvise løb og ben træning. Jeg går til boksning 1-3 gange ugentligt, og styrketræner 3-5 gange ugentligt. Jeg kører et såkaldt 2-splits program, hvor jeg den ene dag træner ben og skulder, og den anden dag resten af kroppen. Jeg opvarmer altid med 15 minutters intervalløb inden jeg rammer vægtene. Ben dagen er min yndlings dag.

    Mine spørgsmål lyder således:

    1. Kan man godt træne sine ben 3 måske 4 gange om ugen?

    2. Hvis man kan, skal det så være 3-5 reps den ene dag, 6-12 reps den anden, og 13-20 den sidste dag?

    3. Kan man dele sin bentræning op, så man træner fx normal squat den ene dag, og front squat den anden?

    4. Har løbetræning en negativ effekt på bentræningen?

    På forhånd tak :)

  2. Hej jeg er en elite kajakroer, og her om sommeren styrketræner vi kun ca. 2-3 gange om ugen. Men vi har et motto nede i klubben der hedder "musklerne vokser om vinteren", og dvs. at om vinteren styrketræner vi 5-6 gange om ugen. Der til kommer mit spørgsmål. Jeg vil jo gerne give den hele arme, så jeg kan få noget størrelse over vinteren. Ville det så være for meget med denne her plan?

    Inden træning: en shake med carbs fra bodylab.

    Efter træning: Proteinpulver og kreatin fra bodylab.

    Inden sengetid: Kasein pulver fra bodylab?

  3. Hej jeg er en elite kajakroer, og her om sommeren styrketræner vi kun ca. 2-3 gange om ugen. Men vi har et motto nede i klubben der hedder "musklerne vokser om vinteren", og dvs. at om vinteren styrketræner vi 5-6 gange om ugen. Der til kommer mit spørgsmål. Jeg vil jo gerne give den hele arme, så jeg kan få noget størrelse over vinteren. Ville det så være for meget med denne her plan?

    Inden træning: en shake med carbs fra bodylab.

    Efter træning: Proteinpulver og kreatin fra bodylab.

    Inden sengetid: Kasein pulver fra bodylab?

  4. Jeg går og tænker på at købe sådan et pulsur, man kan have med ud på vandet, hvor man kan se det. Og hvad mener du med at de almindelige retningslinier ikke gælder længere?

    Jo jeg har da nogle trænere, men jeg tror ikke de ved så meget om det. Vi har en overtræner, som laver programmene og giver til min træner, og så gør de bare som der står der på. Det virker ikke til, at de ved så meget om vægttab.

  5. Hej alle sammen.

    For 2 måneder siden blev jeg udtaget til talentholdet i kajak, og siden da har jeg tabt mig 14 kg. (vejede den gang 112 kg og nu 98) I mine øjne er det gået ret stærkt. Min fedtprocent er nede på 12-14 stykker, og ønsker sådan at komme ned på 8 %.

    Mit uge program ser således ud:

    Mandag: roning og styrketræning.

    Tirsdag: roning og intervalløb.

    Onsdag: 3 x roning.

    Torsdag: roning og styrketræning.

    Fredag: roning.

    Lørdag: 2 x roning, styrketræning og intervalløb.

    Søndag: fri.

    Om blot få uger begynder jeg på en ny skole, og inden vi kommer for langt ind i året, skulle jeg gerne have nået mit mål. Mit spørgsmål er derfor: hvor hurtigt tror i det vil gå?

  6. Hej alle sammen.

    Lige siden de små klasser har jeg altid været den overvægtige dreng i klassen. Og som tiden gik tog jeg mere og mere på. For et års tid siden fik jeg målt mig til at bestå af 31 kg fedt, og det ville jeg sætte en stopper for. Så jeg begyndte at styrketræne meget intenst for et års tid siden (starten af 9. Klasse), og har nu fået opbygget mig en masse muskelmasse. Mens det blev gjort, fik jeg på en eller anden måde også smidt 19 kg fedt, så jeg nu kun ligger på 12 kg (ca. 12 procent, da jeg vejer ca. 98 kg, hvor meget er muskel). Min store drøm er at komme ned på 8 procent fedt, så jeg ikke skal være bange for at smide trøjen, når jeg starter på min nye skole om 4 uger. For ca. 2 måneder siden begyndte jeg så at gå til kajak, og det er gået utrolig fint. Det tog 1,5 måneder at overstå instruktionsholdet. Efter det kom jeg på et konkurrence hold i 2 uger, hvor efter jeg rykkede op på talentholdet, og nu rotræner ca. 8-9 gange om ugen (+ styrketræning og en enkelt løbetur). Jeg spiser selvfølgelig en god og sund kost, og har ikke rørt alkohol det sidste år (droppede fester med klassen, for ikke at tage mere på).

    Så nu er spørgsmålet. Vil jeg være i stand til at komme ned på 8 procent fedt på bare 4 uger? Eller skal der lidt mere til?

    På forhånd tak.

  7. Hej.

    Jeg er en dreng, som i 8. klasse vejede jeg 107 kg. med en fedt procent på 31. Jeg er nu snart færdig med 9. klasse og vejer nu 101 kg. med en fedt procent på 14. Lige siden, at jeg startede i 9. klasse har jeg styrketrænet 6 gange i ugen, og spis sundt hele tiden. Men jeg føler, at jeg er ved at få et tilbagefald, og har derfor meldt mig til kajak. Jeg har regnet mig frem til, at gennem et træningspas (kajak) ville jeg forbrænde 2184 kcal. Er det ikke et alt for højt underskud, hvis jeg gerne vil beholde alt den muskelmasse jeg har fået opbygget? Jeg har selvfølgelig stadig tænkt mig at styrketræne.

    Ps. jeg skal ro 2 gange ugentligt.

  8. Hej. Jeg er en 16 årig dreng, der efterhånden har fået opbygget en omgang muskelmasse, som jeg er bange for at miste under cut, da jeg har et lille lag fedt omkring min krop (mest på maven selvfølgelig). Jeg styrketræner 6 gange i ugen, og er kommet til at løfte nogle mange gode kilo, på de forskellige vægtmaskiner. Men det jeg er bange for, er om, at jeg ville sakke bagud med træningen, hvis jeg begynder på cut? Eller kan jeg bare fortsætte styrketræningen, hvorimod at den bare står stille? På forhånd tak.

  9. Hej jeg har stykretrænet i 15 måneder, og vil nu kombinere det med lidt løb. Så jeg vil høre, om det her er et godt program.

    Mandag:

    Triceps, bryst og skulder.

    ca. 1 time.

    Tirsdag:

    Biceps, ryg.

    Ca. 1 time.

    løb i skov med bakker.

    Ca. 1 time.

    Onsdag:

    Mave, læn.

    Ca. 1 time.

    Torsdag:

    Triceps, bryst og skulder.

    ca. 1 time.

    løb i skov med bakker.

    Ca. 1 time.

    Fredag:

    Biceps ryg.

    Ca. 1 time.

    Lørdag/søndag:

    Mave, læn.

    Ca. 1 time.

    løb i skov med bakker.

    Ca. 1 time.

    Har været vant til at køre et 3-splitsprogram i ca. 6 måneder nu, og synes, at jeg mangler lidt konditionstræning.

  10. Hej.

    Jeg er 16 år gammel, og lige for tiden styrketræner jeg 6 gange om ugen (3-split) i det lokale fitnesscenter. Samtidigt løber jeg også 1-3 gange ugentligt udenfor. Det har jeg gjort i snart 1½ år. Jeg står også og skal til at begynde til kajak, hvor jeg regner med at ro 3-4 gange ugentligt. Kan det være sundt, eller er det for meget et overkill?

    - Mathias