Kenneth Jay, RKC

Medlemmer
  • Posts

    216
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kenneth Jay, RKC

  1. jeg bruger ikke kortet, jeg sætter den ikke engang bestemt i hånden med den anden hånd, jeg tar den bare med 1 hånd og klemmer, min kammi mangler ca 5mm for at lukke den, han har aldrig trænet, men han er nedriver til dagligt.

    jeg kender slet ikke de navne som at du nævner, er det stærkmænd? det er ihvertfald stærkmænd som har langt de bedste greb.

    jeg tror at personer som savikas som tar 460kg i dødsløft uden mixed grips og uden straps,nemt kan tage nr4.

    men bare ikke gider

    hmmm måske... men bare fordi ens Dl er godt er det ikke ensbetydende med at man er godt til COC grippers.

    Jeg vil nu hellere se en video af dig der lukker #3eren sammen- det burde jo ikke være noget problem. :smile:

    /KJ

  2. jeg kan lukke nr3

    hvis at der er nogen som er med på en udfordring så kig her:

    http://www.bodyhouse.dk/idealbb/view.asp?t...pageNo=1#372251

    jeg kunne lukke nr 3 stortset da jeg fik den, men jeg har osse trænet længe

    hmm godt klaret... den er dog ikke i nærhenden af at være lukket på de billeder der, men hvis du selv tager billedet så er det forståeligt nok. :smile:

    dog lyde rdet lidt vildt hvis du kunne lukke #3 da du lige fik den. ikke engang Richard Sorin eller John Brookfield kunne dette. heller ikke Nathan Holle eller nogle af de andre Holle brødre for den sags skyld. man fair nok... Jeg kunne dog godt tænke mig at se et videoklip hvor du laver et rigtigt creditcard set og lukker den helt.

    Efter credit card settet blev indført har der været overraskende få som er blevet certificeret på 3'eren og INGEN er blevet certificeret på 4'eren og det sker højst sandsynligt heller ikke i mange år- det er mit bud... Personer som relativt nemt kan lukke 3'eren med et dybt set kommer til kor når creditcard settet prøves... Brett Jones (certificeret RED nail Bender) kan relativt nemt med et dybt set men er langt fra når creditcard settet bruges....

    /KJ

  3. hvordan vil du komme fra stående til liggende og tilbage til stående uden at flexe i hoften?

    hele diskussionen går på dynamisk/statisk arbejde i rectus ab. ikke om hoftebøjernes arbejdsmåde. det er rimelig tydeligt hvis ma læser tråden....

    /KJ

  4. I hverken dragonflags eller roll outs (stående/knælende) bør der foregå noget dynamisk arbejde under udførelsen. I begge øvelser bør man holde en 2hollow" position som kendt fra gymnastikken. Gør man ikke det laver man dem forkert!

    /KJ

  5. Sign me up! :-) :4thumbup:

    iøvrigt godt initiativ Dennis...

    er det ikke lidt kedeligt at det kun er rygstyrke der testes? Hvad med noget springstyrke eller måske noget styrkeudholdenhed i pressemomenter?

    Og hvad betragtes som godt? Hvor mange snatches på 5 minutter er godt?

    Hvis der skal åbnes op for andre end kettbebellere kunne man måske også overveje at laves snatches med en håndvægt, da det ville fjerne lidt af kettlebell specificiteten men stadig teste styrkeudholdenhed i ryggen og anaerob kapacitet... Det er jo sikkert slet ikke til diskussion da jeg kan forstå at det er rimeligt veldefineret hvad TSC er, men det var bare lidt tankeprutter herfra...

    TSC er som den er- så kan man jo deltage eller lade være, men prøv ikke at lave den om bare fordi man ikke er enig i valg af discipliner. Man laver jo heller ikke om på fx evolution race fordi man lige synes det burde være anderledes. Hvis man vil lave andre øvelser fint, men så er det ikke en TSC. :smile:

    100 snatches på 5 min. med en 32kg er generelt betragtet som godt, men "godt" i den aktuelle TSC bliver vel bestemt af niveauet af deltagerne.

    /KJ

  6. RKC-Certificering 2007

    Har lige assisteret til kettlebell certificeringen arrangeret af Grizzlyen og Tommy.

    Blandt prominente krigere var der Pavel :devil: og Brett Jones + nogle andre der var knap så kendte.

    Fantasisk at være i selvskab med Pavel. Han er en usædvanlig sej og samtidig høflig mand, der øser ud af sin viden.

    Dennis og jeg assisterede Brett Jones, som er en af de få mænd i verden der kan bøje et "red nail". Udover at bøje det røde søm, flåede han et sæt spillekort i 4-dele :w00t: -Rimelig sygt. Derudover var der en gut med, som Bent-pressede Andrea Ducane ( ca. 50 kg). Køligt nok.

    Vores gruppe bestod af 14 Krav Maga udøvere fra Ungarn, hvor kun 3 forstod engelsk, så var en god udfordring i at lære dem kuglekasteriet. Hjalp lidt på det at de havde en tolk med.

    Nå, men fik da også lavet lidt undervejs i pauserne:

    Fredag

    Startede med at blive recertificeret med snatch test (64 rep med ét håndskift)

    OAPU: 10/10 x 5 sæt = 100 ialt på 20 min.

    Lørdag

    Turkish Getup med The Beast (48 kg) Ingen problemer. PR

    Dobbelt Turkish Getup med 2 x 32 kg. Grrrrrrrrr PR

    Søndag

    Dobbelt Bottom Up Turkish Getup med 2 x 16 kg PR

    Giver lige lidt ekstra dynamit i armene når Pavel står og kigger på.

    Alt i alt nogle fantastiske dage, godt arrangeret af Grizzlyen og Tommy :4thumbup:

    //G

    Hey man, fedt som altid at have dig ombord!!! Meget positivt blev der sagt om dig til debriefing med Pavel og de andre seniorer instruktørere!!! Og du er jo blevet sindsyg stærk (ikke fordi du ikke var det i forvejen!!! :4thumbup: ) Når du nu ikke selv vil fortælle det i din log så gør jeg det: Du er jo blevet for syg stærk i armlægning! HULK her træk mig ned 2 ud af 4 gange (var det vist) i højre arm!!! Damn det der rebklatring er bare vejen frem!!! du kan jo blive dødbringende med lidt mere teknik!!!

    lad os snart snakkes ved!!!

    /KJ

  7. I går:

    10km sølvmærkeløb i Gribsskov: Bestod løbet med 1 time 39min, men igen var løbet mere gearet til de hurtige løbere med lange delstræk på stier... Personlig er jeg bedre i svært kuperet terræn med svær orientering.... Jeg må over sundet og løbe nogle svenske løb!!!

    I dag:

    Bent Press + yielding press:

    Singles (H+V): 2 x 32kg, 8 x 40kg, 1 x 44kg (32+12 i én hånd) PR :superman:

    Havde endvidere et par forsøg på et 2hands anyhow med 40kg og 32kg men 32 er simpelthen for tung at curle... Grrrrrr... Progression os the name of the game!!!!

    Pistols (H+V): 3x12kg, 3x16kg, 2x32kg, 1x40kg

    32kg 10min snatch test: 115 reps PR 63 på 5 min.... MOL rekorden er inden for rækkevidde...

    NICE!!!!!! :4thumbup: :superman: :4thumbup: :4thumbup: :smile:

    /KJ

  8. Jeg har lært det på statscirkusskolen i Rusland. Det er så cirkus-teknikken, jeg kan, og ikke gymnastik-teknikken, men hey, cirkusartisterne kan de vildeste tricks...

    Jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan du gør, men nu har jeg undervist en del i det, og hvis du laver de samme fejl som alle andre, så kommer der her et lyn-kursus:

    Først kroppens position - de fleste begyndere svajer alt for meget. Ideelt skal man være helt lige. Det kan øves ved f.eks. at stå op af en væg med brystet ind imod væggen. Sæt hænderne helt tæt på væggen og forsøg at få både bryst, mave og ben til at røre væggen. Skub så meget op i skuldrene, du kan, og slap af i hovedet, mens du kigger ned mellem hænderne.

    På den måde kommer man tættere på den rigtige position. Mange øver sig ved at stå med ryggen mod væggen, men med mindre man har en god position i forvejen, kommer man nemt til at indøve dårlige vaner.

    hænder, arme, skuldre - hænderne skal være i skulder-bredde, fingrene let spredt og pegefingrene lige fremad, armene strakte og skuldrene "skubbet så langt op" som muligt. Begyndere synker tit lidt ned i skuldrene, og det gør det hårdere at holde og sværere at balancere. For at få den rigtige skulderposition, skal man have ret smidige skuldre, har man ikke det, vil det blive svært at stå lige, så det kan godt betale sig at strække sine skuldre ud!

    balancen - man holder balancen med fingrene, albueleddet kan hjælpe en lille smule til. Man balancerer under ingen omstændigheder med benene, i hofteleddet eller ved at køre skuldrene op og ned. Det er det aller vigtigste, altså at holde skuldrene helt stille. Få evt. en person til at tjekke, om du kører op og ned i skuldrene, hvis man er ok stærk, kan man nemlig gøre det næsten uden at mærke det.

    Man kan kun øve sig i at balancere, hvis man lader være med at tage et par skridt, når man taber balancen. Så øver man sig i at gå på hænder, og det er noget helt andet (og meget lettere...). Gå hellere ned og op igen. Eller allerbedst, få en til at spotte.

    Vægten skal ligge på et punkt lige mellem pegefinger og langefinger knoerne, tættest på pegefinger-knoen. Lige præcis der... Fingrene styrer, at man holder vægten der. Skuldrene skal så selvfølgelig være lige over det punkt. Det gælder også, hvis man skal øve én arm senere, der skal skulderen stadig være lige over det punkt på den arm, man står på.

    Hjælp, der er alt for mange ting at sige, ha ha... Jeg vender tilbage... Kig på Dmitri her i mellemtiden - det er godt nok en klam koreografi, men han kan nogle tricks:

    Jeg fik sgu helt lyst til at arbejde med håndstand efter den omgang!!! :4thumbup: :4thumbup:

    /KJ

  9. Div. BP og DL 5 gange om ugen?, i starten af bogen nævner han jo 10-20 set med 4-6 reps, og at reducere vægten efter hver sæt. eller er det mig der har misforstået et eksempel?

    1. du spurgte til power to the people programmet- ikke Bear routinen.

    2. Pavel nævner ikke noget videre om bænkpres, men derimod side press. (Floor press nævnes dog)

    hvis det er bear-programmet du er interesseret i og tilsynladende spørger til, så er det Dl 2-3 gange pr. uge og så mange sæt som kan udføreres i god form. det kan være 10, 20 eller 30+. progressionen er stadig linær og starter med 80% af 5RM i første sæt. i 2. sæt reduceres vægten med 10%. I 3. sæt reduceres der yderligere med 10%. denne vægt beholdes så resten af træningspasset. progressionen er 2,5 - 5 kg pr. pas afhængig af hvor stærk (1RM) du er.

    /KJ

  10. Jeg sidder og læser pavel's 'power to the people, men er godt nok kommet i tvivl om hvad pavel mener.

    Mener han 2x5 i en given øvelse, eller flere sæt?

    2 sæt á 5 reps i Dl og Pres.

    Linær periodisering: start ved 80% af 5RM og øg 2,5kg hver træning. træn 4-5 gange pr uge.

    /KJ

  11. Nummer 4. (rimelig optimistisk)

    Nummer 3.

    2 reps med højre - KJ

    1 rep med venstre - KJ

    Nummer 2.

    36 reps - KJ (har desuden lukket en Beefbuilder ELITE gripper som svarer til CoC#2,8)

    22 reps - Lauritsen

    3 reps - HenrikJ

    1 rep - p1kz0r

    1 rep - KlausJensen

    Nummer 1.

    55 reps - lauritsen

    35: Blackmoore

    30 Reps - Keler

    20 reps - S.K

    11 reps StorPipfugl

    11 reps larsbo

    10 reps Blitz

    8 rep - prehn

    4 rep - no6bach

    Trainer.

    34 reps - S.K

  12. Dagens træning:

    Brazilian Jiu Jitsu: 2 timer.

    - Diverse benlåse samt forsvar mod dem. Afsluttede med lidt fri rul. Bryder mig ik' rigtig om benlåse, så det var måske grunden til en lidt svag indsats. Fik dog rullet lidt med Kenneth Jay, hvilket altid er fedt, da man næppe finder en stærkere modstander at teste sin teknik mod! :superman:

    Los: Det siger nok lidt om min manglende teknik. Jeg flår bare igennem! :laugh:

    Jhax: Så er det godt, at mine opvarmningsrutiner IKKE er blødsødne! :devil:

    Hey Dan hyggeligt at rulle lidt med dig idag... du har godt nok rykket dig rent teknisk synes jeg.... og et minut mere så tror jeg sgu du have haft mig (det var jo tæt på i en armbar :tongue::smile: hygge og god weekend!

    /KJ

  13. Nej, det fandt jeg så også selv ud af. Jeg tænkte bare, at når nu sådan én som Georg Olesen skal føre sig frem på den måde, han gør, så kunne det godt være, at han havde leget med en 4´er. Men det er ikke sikkert, at han har cojones til det! (selv om han kan trække en bil i... ja, netop sine cojones) :laugh:

    Han er sgu ikke i nærhenden af det!! Iøvrigt tror jeg ikke vi skal regne med at se flere bliver certificeret på CoC#4 i mange mange år efter de har ændret reglerne....

    /KJ

  14. Så vidt jeg husker ligger normalværdierne for Hgb vist mellem 7 og 10 (Hgb = hæmoglobin i mmol/l tror jeg nok - i dagligt tale kaldet "blodprocenten").

    ja de fleste fysiologibøger siger Hb 7-7,5, så 8,8 er sgu da fint! :4thumbup: :smile::cool:(sidder og læser til human fysiologi II eksamen)

    hej Tina- god træning du får fyret af... keep it up!

    /KJ

  15. Jeg har endnu ikke mødt nogen der ikke er blevet overrasket over hvor anderledes en kettlebell føles i forhold til en håndvægt. Jeg vil klart anbefale dig at anskaffe dig en 24kgs kettlebell hvis du tilmelder dig seminaret med Pavel i Maj. Jeg har flere gange set personer dukke op på RKC certificerinen i USA og aldrig have haft en kettlebell i hånden- de har det svært og da det jo er et instruktør seminar hvor man vurderes og evalueres hele tiden er det absolut en fordel at kunne håndterer en 24kg kettlebell i langt de fleste øvelser (windmill, bent-press, TGU undtaget).

    /Kenneth Jay

  16. kører du egentlig dine pull-ups med eller uden kip??
    Jeg kører altid uden kip- det er ikke rigtig muligt med extra vægt hængende i et bælte... :smile:
    Der er godt nok lidt koldt for tiden

    koldt???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? don´t follow.. jeg trænede ude hele sidste vinter også i sne til knæene i pivende storm... så vejret er lige nu er luksus!!! :smile::laugh: :4thumbup: :devil:

    /KJ