pedro

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pedro

  1. Hej !

    Jeg har netop anskaffet mig det stativ og den bænk du taler om, og jeg er rigtig glad for det. :4thumbup:

    Inden da havde jeg bare en stang og en god del skiver - 25 mm. Det kan fint lade sig gøre at træne med det i starten.

    50 mm virker unægtelig mere 'lækkert' at træne med på een eller anden måde, men til gengæld synes jeg det er en stor fordel, at 25 mm skiverne kan benyttes til håndvægte med spinlock. Det kan man mig bekendt ikke med 50mm. :huh2:

    Så mit forslag vil være at starte med stang og en bunke skiver (og evt. en mere simpel bænk fra www.dba.dk eller lignende), og så senere købe Squat-rack/bænkpress-stativ.

    Det er selvfølgelig rigtigt at der nu i fitnessgruppen er et tilbud hvor vægtsættet er med, men min egen oplevelse er at fitnessgruppen er flinke at handle med, - så prøv at tage kontakt til dem når tiden kommer, og hør efter et tilbud der passer til dig.

    God fornøjelse !

    Mhv

    Jesper

  2. Tja...

    Jeg startede på HD-2.-del for snart en del år siden.

    Måske er jeg en langsommere læser end så mange andre men jeg brugte ihvertfald MEGET tid på studiet.

    Det blev kæresten træt af, og så sagde hun farvel... men hold KÆFT hvor var hun også grim .... :sneaky2:

    Nej seriøst.. hun kunne ikke acceptere at jeg brugte så meget tid på arbejde+studie, og det største problem var vel for mit vedkommende, at møderne i studie-gruppen tog for mange timer fra mig så jeg konstant var bagud med læsningen, og alt alt for træt.

    Da kæresten var gået begyndte jeg at styrketræne lidt, - og så lidt mere , og endnu mere. Til sidst droppede jeg studiet, da det var meget sjovere at træne !

    Ja, sørgelig udgang hvis studiet havde været strengt nødvendigt for mig, men det er nu gået fint uden. :smile:

    Måske du har mere klæbehjerne end mig, og hurtigere kan tilegne dig stoffet ?

    Eller måske er du bedre til at tale med kæresten om hvad det kommer til at betyde end jeg var. Hvis der havde været fjernstudie dengang havde jeg helt klart valgt det i stedet.

    Held og lykke !

    Jesper

  3. Men i dette tilfælde minder navnene jo ikke blot om hinanden, det er nøjagtigt det samme navn bortset fra et punktum, derfor synes jeg også at ham der startede denne tråd bør skifte navn. Det kan jo bare laves om til "Maximum Power", det ser jeg ihvertfald ingen problemer i. :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Han har sikkert allerede skiftet navn, - eller måske mistet interessen for MOL, for han har vist ikke været her siden juni 2004 :4smartass: