martin_petersen

Medlemmer
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by martin_petersen

  1. Hvis du virkelig er opsat på at tabe dig og følge et kostprogram - så få lavet det præcist med præcis energi forbug - så tror jeg også at det de andre nævner med ekstra måltider vil stå klart for dig. Der findes flere gode gratis steder på nettet hvor du nemt kan udregne og udarbejde dette skema.

  2. Som de andre, så mangler det reelle spørgsmål. Men alt efter spørgsmålet så er energiunderskud / balance/overskud! Det er som regel svært at både tabe sig, og øge muskelmasse (derved ikke sagt at er umuligt). De fleste benytter sig af en løbende process med cut og bulk, for ikke at miste for meget. MEn igen,. hvor der er vilje, der er en vej.

  3. Har hørt myterne før - og er ret sikker på at det kun er en myte, når vi snakke træning i 3-4 gange om ugen. Det bedste for dig er at finde et full body program, og så komme igang. Så efter 1 års træning kan du begynde at tænke på andet, mere specialiseret træning.

  4. Hvad har du af vægtstænger og håndvægte? - med fransk pres & isoleret biceps + diverse - kan du komme langt med muskelmasse vækst. Der ligger et godt program til isoleret træning af arme i 12 uger på bodybuilding (.dk) - det giver resultater (du kan finde det her). Hvis du ikke ligger inde med vægtende så kan de anskaffe billigt og smide i rummet, tjek f.eks. disse håndvægte, ved ikke om det er de billigste på markedet, men har selv oplevet god service der.

  5. Tænke om nogle havde nogle erfaringer omkring brugen af dette produkt?

    Jeg har styr på både træningsprogrammet og kostplanen - men tanken om at få lidt mindre fedtprocent hurtigere vha. dette produkt er fristende?

    Så vidt jeg kan se er det EU godkendt, ved ikke hvad det kræver at blive det, men ved at ikke særlige mange produkter bliver dette.

  6. Jeg har efter træning uden smerter i 3-4 år nu fået pludseligt fået smerter i lænden efter simple lænd træning (back extensions) både på maskine og på gulvet.

    Nogle anbefalinger til at slippe af med disse igen?

    Mere info: smerterne kommer ikke ved andre typer af træning. HAr holdt 1 uges pause for at se om det gik væk, hvilket det ikke gjorde.

  7. Som Mariadl siger, har de opbygget et helt system med at "tælle brikker", hvor alle typer mad er blevet tildelt en brikværdi, og så må du max spise X antal brikker alt efter hvor meget Nupo du får.

    Både min kæreste og svigermor har haft stor glæde af det, men primært fordi de fik en nem måde at holde øje med kalorieindtaget, så hvis du vil forsøge dig med Nupo, vil jeg klart anbefale, at du læser noget mere om det system, det knytter sig til.

  8. Yes vi er helt med Cloud.

    Til Peter vil jeg bare sige at jeg har tænkt nogen lunde de samme tanker. For jeg var også ret nervøs for at jeg ville få alt for store ben og især lår, hvis jeg begyndte at cykle meget. Dog har jeg oplevet at det er værst på en spinningcykel og ikke nær så galt på en klassisk motionscykel.

    Så mit bedste råd vil være at anskaffe en motions. eller kondicykel, what ever :), og på den måde undgå alt for store lår. (Kommer naturligvis an på hvor meget man bruger den :) )

    Jeg har selv en cykel fra Abilica, som jeg har været super glad for.

    (http://www.abilicaonline.dk/kategori/motionscykler/)

    Håber du kan bruge det til noget. Ellers held og lykke