Dkklaus

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dkklaus

  1. Hej Mol-læsere! :-)

    Jeg kom i tank om en lille ting efter jeg havde trænet bryst i mit lokale fitnesscenter idag. Jeg tager normalt cirka 100 armbøjninger, både morgen og aften, men kom i tvivl om, hvorvidt det faktisk var en god idé at tage dem, samme aften som jeg også har trænet bryst. Alt i alt lyder mit spørgsmål som følgende: Vil det have nogen (negativ) effekt på min restitutionen af min muskel, hvis jeg flere timer efter, jeg er færdig med bryst træning tager f.eks. armbøjning og dermed træner bryst igen?

    Håber på et svar, da dette tit undrer mig.

    Fortsat god december!

    Mvh :-)

  2. Tak for svarene, og nej jeg er ikke fedtforskrækket. Dog kunne jeg godt tænke mig at blive mere markeret og derfor har jeg læst mig frem til at det er vigtigt at have et dagligt underskud af kalorier og prøve så vidt muligt at undgå fedt.

    Jeg vil prøve mig frem med noget "stenalderkost", da jeg, efter at have læst på det, synes at have forstået princippet. :-)

  3. Hej alle!

    Jeg er en dreng på 16år, som styrketærner og går til sport min fritid. Dette og det faktum at jeg stadig er i voksealderen, gør naturligvis at jeg spiser en del og tit spiser. Jeg begyndte for nyligt at kigge på min kost og indså rimelig hurtigt at jeg spiser rimeligt meget brød, måske endda for meget! Brød er jo meget kalorierigt ( Dog skal det siges at det er hjemme-bag uden noget som helst form for fedt og at det er grov-brød). Derfor ville jeg hørere om der er nogen der har råd til noget andet man kan spise i stedet for, gerne noget man kan spise meget af!

    Brødet jeg spiser er ikke ligeså groft som rugbrød, men tæt på ;)

    Her er min typiske madrutine i løbet af en helt normal dag i ugen:

    Morgenmad(07:00 - 08:00) : Stor potion 50/50 havre- og ruggryn og en stor banan ved siden af, suppleret med 1 liter vand.

    Snack(10:00) : Et æble

    Frokerst(11:30 - 12:00) : 3 store grovboller ( eller grovbrød-madder) med lowfat cream cheese, roastbeef eller kylling.

    Eftermiddagsmad( Når jeg kommer hjem fra skole 14:00 eller 15:30) : 2 grovboller ( igen med roastbeef eller kylling) og evt. noget yogurt (0,1%) med havregryn som topping.

    Eftermiddagssnack(15:00 - 17:00 ) Gullerrøder og evt. æble

    Aftensmad ( 18:00/ 20:30 ): Ikke fast måltid, dog altid med enten Pasta, Bulgur, ris eller karfogtler + salat eller gullerodssalat til siden.

    Aftensnack ( 21:00 - 23:00 ) : Sker ikke tit, men engang imellem alt efter træning og aftensmad, tager jeg en lille skål yoghurt med havregryn.

    Tak på forhånd :-)

    Mvh.

  4. Hej Mol!

    Tidligere i dag kom jeg i tvivl om, hvorvidt for meget frugt kan gå hen og være usundt. Det er jo anbefaltet at spise cirka 6stk. om dagen ( 600g ? )

    Derfor besluttede jeg mig for at beregne det antal frugt jeg cirka spiser om dagen. Resultatet blev at jeg spiser 3 - 4 æbler, 2 - 3 pærer, 2 bananer og en bunke vindruer som cirka svare til et stykke frugt. Hvilket jo giver 8-10 stykker frugt.

    Ps: Jeg er 16år, rimeligt høj og styrketræner flere gange om ugen, hvis dette gøre noget.

    Mvh. :laugh: