Håndboldspilleren111

Medlemmer
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Håndboldspilleren111

  1. Hej MOL.

    Jeg gennemførte sidst i Juni min første halve jernmand :D

    Nu har jeg fået smag for triathlon igen, så jeg vil gerne træne mig op til det :) Jeg har fundet mig et træningsprogram ;)
    Men det er ikke så meget det.

    Nogle uger før min jernmand skal jeg til et Bike and run stævne med nogle kammerater, hvor jeg højest sandsynligt skal løbe 5 km, men det er ikke rigtigt problemet.

    Jeg vil gerne løbe på omkring 17 minutter.

    Jeg løb ruten i år så jeg ved nogenlunde hvordan terrænet er. Den sidste 1,5 km løber man op af en bakke. (Det er bike and run stævnet i Ørslev ved Vordingborg hvis det skulle sige nogle noget)

    Jeg bor så bare et godt stykke nede på væk fra Ørslev så jeg har ikke mulighed for at træne på bakken og ruten pt.

    Men har i nogle råd eller træningsprogrammer til hvordan jeg kommer ned og løber 5 km på 17 minutter?

  2. Hej Mol.

    Jeg har for længere tid siden lavet et forum om hvor meget alkohol ødelægger kondien

    Jeg var indtil igår i hvis jeg selv skal sige det, ret god form, men i går aftes var der så puttefest på min skole. Jeg indtog omkring 8 genstande, og jeg er nu lidt i tvivl om hvor meget det har ødelagt af min form, om det over hovedet har ødelagt noget eller hvordan og hvorledes.

    Jeg googlede lidt rundt i går omkring hvor meget 8 genstande ødelag formen, jeg fandt dette inde på Iform.dk http://iform.dk/forums/kost/kost-og-traening/alkohol-og-traening

    Tjek svar nummer 1

  3. Hej!

    Er måske lidt sent ude med dette emne men what ever

    Jeg har tænkt lidt på at komme i bedre form end jeg er pt. Skulle gerne være i god form da jeg lavdede halv jernmand for 2 måneder siden!

    Jeg ville lave mig et træningsprogram!

    Ville derfor høre om i kender/kan anbefale nogle øvelser?

    Der er de klassiske som planke, pull ups, push ups, squat.

    Jeg har udover dette selv tænkt små spurter, hop op på noget højt (fx paller)

    Jeg har redskaber som et ab wheel og 2 20 kgs håndvægte.

    Udover dette har jeg også mange håndbolds liggende som muligvis kam bruges til skud øvelser for skulder. Jeg jar også en cykelslange som jeg næsten aldrig har brugt til opvarmning af skulder.U

  4. Hej.

    Jeg står og er rigtig meget interesseret i en tri cykel, jeg har fundet en brugt Planet X, stealth Pro Carbon fra 2009, som ejeren forlanger 7000 for, hvad er prisen på sådan en fra ny pt?

    Forlanger han i overkanten eller?

    Cyklen har lidt brugsridser, og har stået stille et par år.

    Udover det sidder der 105/ultegra gear på, er det Shimano eller?

  5. Hej MOL

    Jeg har et lille håb om en halv Ironman til sommer. Jeg har bare 1 problem, jeg er utrolig dårlig til at svømme. og bruger rigtig mange kræfter når jeg svømmer.

    Jeg men jeg har også et andet problem. Jeg tror selv at jeg er langt fra at kunne cykle 90 km. Jeg cyklede for 2 uger siden en 56 stykker, hvilket fra ret hårdt, da jeg heller ikke bruger cykelsko.

    Er der nogle som ligger inde med et program for en måned hvor jeg heller ikke skal træne alt for meget, da jeg også gerne vil have noget ud af det sidste af mit efterskole år!

  6. Hej.

    Jeg har en lille diskurtion med en af mine kammerater om man kan nå at træne op til 180 km og 42 km løb inden for de næste ca de næste 2 måneder

    Jeg nægter at tro på at der kan lade sig gøre! Så skal man virkelig have en god grundform

    Men han tror på at man kan nå det.

    Hvad siger i?

  7. Hej

    Jeg starter denne blog for at blive motiveret mere til styrke- og konditiontræning.

    Jeg vil gerne bruge min styrketræning til at få mere styrke og blive en bedre håndboldspiller.

    Mit nuværende trænings program lyder således

    Fullbody

    Ben:

    Squat

    Overkrop

    Bænkpress-Bryst, Triceps og skulder

    Skulderpress-Skulder, triceps

    Bent over row-Brede rygmuskel

    Dips-Triceps

    Jeg kører mellem 8-12 gentagelser, i 3 sæt.

    Sats opfølger senere på ugen

    Jeg har dog i tankerne at køre noget skadesforebyggende træning.

    Konditiontræning:

    5 km løb mellem 2-3 gange om ugen.

    Muligvis med lidt 10-20-30 løb indimellem. Dog på en 3 kilomenter.

    Vedsiden af kondi/styrke træning vil jeg gerne træne op til en kvart ironman til noget som bliver kaldt ekstremweekend på min efterskole. Det er den sidste weekend i Juni! Så der er nogle uger til endnu, men jeg skal snart til at igang med at træne til det også.

  8. Hej.

    Vi er 3 gutter på efterskole. Vi har snakket om at splejse til noget proteinpulver.

    Jeg ved bare ikke helt, da jeg ikke har sat mig voldsomt meget ind i kosttilskud! Kan det ikke være lige så godt at spise 500 g Skyr efter træning eller drikke 1 liter mælk eller noget?

  9. Hej.

    Jeg står og skal cykle til langeland i morgen. Jeg tror muligvis, at jeg ikke kan finde vej. Så jeg skal bruge noget GPS, har selv et forerunner 310 xt. Men jeg har ikke rigtig prøvet at finde vej med det. Vil jeg få brug for et Garmin Edge? Og hvilket kan anbefales som er billigt? Og kan Garmin Edge og Garmin Forerunner samarbejde?

  10. Hej.

    Jeg har for 3 måneder siden købt mig Garmin Forerunner 310XT.

    Forleden var jeg i svømmehallen med det på (det er vandtæt til 50 meter), efter jeg havde haft det på i ca 2-3 minutter slukkede det automatik. Jeg tændte det igen, men det kom ikke længere end til hvor der står Garmin...

    Nogle som har oplevet noget ligende, og ved hvordan man fikser sådanne problemer, jeg har skrevet ind til løbeshoppen.dk hvor jeg har købt det skal sendes ind, men det er mere fordi jeg skal til triatlon i morgen, så jeg ville meget gerne have det til at virke

  11. Hej.

    Jeg er en knægt på 16 år! Jeg er taget på efterskole på Bogø, den er okay sportslig! Men her D. 28 er der broløb! Jeg skal løbe 10 km! Men samtidig er jeg blevet inviteret til fest to gange i den kommende weekend, og det skræmmer lidt, når der er alkohol til! Jeg har sagt til mig selv at jeg ikke skal drikke alkohol! Men kammeraterne har sagt at jeg skal holde min kæft og drikke! Men, jeg har ikke lyst når der er broløb ugen efter...

    Vil det påvirke mig ugen efter, og vil det ødelægge form meget?