inevitable

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by inevitable

  1. Har lige et par spørgsmål til jer, der har været oppe til de fysiske prøver.

    De 2400m ligger til sidst i prøven, men hvor lang tid går der ca. fra opvarmningen er slut, til man skal ud og løbe? Har man lige 5-10 min til at samle sig, eller er det direkte fra opvarmning til de forskellige styrkeøvelser og så ud og løbe? Og løber man enkeltvis eller sendes man afsted i samlet flok?

  2. Hej

    For at komme i kalorieoverskud spiser jeg en del nødder/frø. Mandler, hasselnødder, valnødder og solsikkekerner for det meste. Solsikkekerner er utrolig billige (400 gr for 8kr ca.), så dem spiser jeg en ~50 gr om dagen af. Men har hørt/læst lidt om det måske skulle være farligt at spise i for store mængder? Mit spørgsmål er så, hvad for store mængder er, for 50gr 7 dage om ugen er vel alligevel en del.

  3. Holder selvfølgelig øje med vægten, så jeg kan justere hvis det er helt hen i vejret.

    Det bliver heller ikke mere end tun 3-4x om ugen. Jeg skifter jo mellem tunen og æggehvider.

    Aftensmaden bliver med større variation i blandt andet kød, men til arbejdet er det bare lettest at stege 450g kylling, okse eller svin aftenen før, og så smide det på noget rugbrød.

  4. Sådan havde jeg tænkt mig en dag kunne se ud:

    1) Havregryn(80-100g), skummetmælk(0.75l), olivenolie, fiskeolie, multivitamin

    2) Rugbrød(2stk), kød(125g), 20-30g sesamfrø

    3) Kød(200g), grøntsager(3-400g)

    4) Rugbrød(2stk), kød(125g), 20-30g mørk chokolade

    5) Proteinpulver(40g), kakaopulver(10g), havregryn(30g)

    Træning

    6) Proteinpulver(60g), Druesukker(100g), kreatin

    7) Aftensmad (forskelligt. altid over 30g protein i måltidet og grøntsager), fiskeolie, multivitamin

    8) Rugbrød (2stk), Tun(1dåse) eller æggehvider(6 stk), 20-30g mandler

    Kød = Hakket okse-, kylling- eller svinekød på 3-7%.

  5. Er snart færdig med min diæt, og skal derfor til at bulke igen. For at få nok kalorier havde jeg tænkt mig at skrue op på fedtindtaget så ca. 1000 kalorier ud af de 4000 vil komme fra fedt.

    Jeg tænkte derfor på at spise ca. 100gram blandet mandler, mørk chokolade, sesamfrø, pinjekerner, valnødder og solsikkefrø. Ikke nødvendigvis alle de forskellige på én gang, men en blandt af 3-4 slags om dagen.

    Derudover vil jeg drikke en 20ml olivenolie og spise noget fed fisk eller fiskeolie.

    Hvordan lyder det? Er det okay, eller er der noget jeg har overset?

  6. Hvis man så i mere eller mindre grad er non-responder, ville dette så gælde både evnen til at smide muskelmasse på, og stige i styrke? Eller ville man eksempelvis godt kunne have et godt anlæg til styrke, men derimod ikke muskelmasse - og omvendt.

  7. Ja, selvfølgelig er der folk, der spiser, sover og træner forkert. Men der er jo stadig forskel på hvad to forskellige personer vil kunne opnå ved samme indsats grundet gener, ikke sandt? Og da nogle jo ligger i den meget høje ende af skalaen og bare vokser derudaf, er der vel ligeså nogle der ligger i den lave ende. Jeg tænkte så bare på, hvor lavt man kunne ligge, og hvordan man kunne finde ud af dette? Og igen, om det både gælder styrke og masse, eller om man godt kan have succes med den ene del, og ikke den anden. :)

  8. Hey

    Man hører engang imellem om begrebet "non-responder". Men i hvor stor grad kan man være "non-responder". Kan det i værste fald betyde at man overhovedet ikke kan tage noget somhelst muskelmasse på?

    Og er der nogen måde at finde ud af hvor godt man responderer på styrketræning? Man kan vel godt ligge i den lavere ende og stadig være i stand til at blive nogenlunde stor, selvom det dog vil tage en del længere tid end den gennemsnitlige motionist.

    Og til allersidst. Hvis man er "non-responder" gælder det så både muskelmasse og styrke?

  9. Altså de første 3-4 uger er da forholdsvis nemme hvis man kører 8 uger med progression. 5 og 6'eren plejer jeg også godt at kunne klare på cut, hvorimod 7 og 8'eren er rimelig hårde grundet kalorieunderskudet.

    Og det med at bulke igennem i en lang periode var jo netop det jeg helst ville undgå, da jeg gerne ville bibeholde en forholdsvis lav fedt% hele året, men stadig gerne gaine lidt muskler. Mit spørgsmål er vel egentlig så, hvilken måde det er bedst at gøre det på?

  10. Jeg har er nu næsten blevet færdig med at cutte her til sommer, og er egentlig godt tilfreds med resultatet. Selvfølgelig kunne et enkelt eller 10 kg muskler gøre det hele perfekt, og så skal man jo til at bulke. Og når man bulker ryger fedtprocenten jo op ad, og formen bliver kedeligere at se på i spejlet. Men hvad nu hvis man kørte cykluser af ca 1½måned cut og 1½ bulk. Hvis man fx kørte 1x HST og 1x smolov/sheiko/andet 3-4uger program, og startede med HST. Så kørte man de første 6 uger (ud af 8) med kalorieunderskud. De første uger er jo forholdsvis nemme og kan gennemføres uden de store problemer under cut. Hvis man så begyndte at bulke de sidste 2 uger, tog en deload/dekonditionerings uge med ligevægtsindtag og så fx en omgang smolov med bulk igen efterfulgt af deload/dekonditionering med ligevægtsindtag.

    Sådan en omgang varer 8 (hst) + 1 (deload) + 3 (smolov) + 1 (deload) = 13 uger

    og havde: 6 ugers cut, 2 ugers ligevægt og 5 ugers bulk.

    Så burde man vel komme ud af det med ca. samme fedt% som da man startede (hvis man vel og mærke har kørt samme under/overskud) og med en portion muskler oveni hatten.

    Man kører altså cut i de lette uger, og når det bliver rigtig tungt og energikrævende (sidste uger af HST og Smolov) ligger man i et overskud.

    Mit spørgsmål er så, om der er nogle ulemper ved kun at køre forholdsvis små perioder med cut og bulk ad gangen?

  11. Hej derude.

    Jeg har den sidste tid gået og ledt efter et "bryst"-program, hvor der er fokus på både masse såvel som styrke. Og ja, så tænkte jeg på om man egentlig ikke kunne køre smolov jr. med 3 uger á 4 pas efterfulgt af en 7-8 dages konditionering (og så forfra igen).

    Men får jo virkelig tæsket brystet igennem med (6x6, 5x7, 8x4 og 10x3) og dette burde vel udover styrke og give en god potion masse. Spørgsmålet er så bare om det så kan betale sig når man er nødt til at holde en pause hver 4. uge?

  12. Hej derude.

    Jeg står i en situation hvor jeg er lidt i tvivl om jeg skal cutte eller bulke. Jeg synes min form er blevet rimelig god efterhånden, dog med udtagelse af bryst, som jeg godt kunne tænke lidt mere masse på. Så derfor tænkte jeg på en approach lidt á la zigzag diæten. Jeg kører pt. med et 3 split program der køres således:

    Mandag: Bryst/tricep/skulder

    Tirsdag: Ryg/bicep

    Onsdag: Ben

    Torsdag: Som mandag

    Fredag: Som tirsdag

    Lørdag/Søndag: Løb/svøm

    Min idé er så at køre med et kalorieoverskud på 3-500 de efterfølgende 24-30 timer efter brysttræningen, og så et kalorieunderskud på det samme de andre dage.

    Vil denne approach virke efter min hensigt? Gaine muskelmasse på bryst, samt smide fedt.

  13. Halløjsa.

    Jeg har forstået at progression er uhyre vigtigt for at opnå fremgang efter man har trænet et par år. Mit problem er så, at jeg simpelthen ikke kan finde ud af at træne med så mange kilo under hvad jeg er i stand til. Jeg kan eksempelvis ikke træne 3x8 med 60, 70, 80 kilo hvis jeg ved jeg kan tage 100. Derfor ville jeg høre om man ikke kunne lave den primære progression i sættene i stedet for i belastningen.

    fx hvis ens max er 5x5 100

    uge1: 3x5 90

    uge2: 3x5 95

    uge3: 4x5 95

    uge4: 4x5 100

    uge5: 5x5 100

    uge6: 6x5 100

    uge7: 6x5 105 (hvis man kan)

    uge8: 6x5 105 -||-

    uge9: pause

    Kunne det virke?

  14. Hej, jeg står og skal til at begynde på noget boksning, og tænkte på om der var nogle der kendte nogle gode klubber i Københavnsområdet - gerne Frederiksberg.