Retchen

Medlemmer
 • Content count

  780
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Retchen last won the day on March 13 2014

Retchen had the most liked content!

About Retchen

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 10/29/1987

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Århus

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke, flot strandkrop ;)

Recent Profile Visitors

2,454 profile views
 1. jeg taber mig ikke

  Hvor længe har du fulgt denne plan, og hvor meget har du taget på på den tid? Hvad siger spejlet?
 2. Vægten står stille

  Hvor gammel er du?
 3. Generelle spørgsmål om kostomlægning.

  Wow, det overrasker mig.. Så må det være nogle store/kalorietætte grovboller og en stor portion aftensmad. Men siden du får de kcal, du skal bruge, drejer det sig jo om at flytte rundt på dem. Det er svært at komme med et konkret svar uden at vide mere om det mad, du indtager, men det er jo ikke meningen, du skal gå og være sulten..
 4. Generelle spørgsmål om kostomlægning.

  Som UI C er inde på, kan du ikke bruge madens vægt til noget. Det er jo fx ikke ligegyldigt, om du spiser 500 g gulerødder eller 500 g chokoladekage. Du kan ved at taste din mad ind på fx madital.dk eller lignende se, hvor mange kcal du indtager i løbet af en dag, samt fordelingen på fedt, protein og kulhydrat. Mit bud er, at du rammer et sted mellem 1000 og 1500 kcal (svært at bedømme uden at kende størrelsen på aftenmåltiden), hvilket er alt for lidt for en mand, der i øvrigt ikke vil tabe sig. Igen ikke noget at sige til, at du er uoplagt - din krop mangler simpelthen energi. Du kunne sandsynligvis komme langt med en ordentlig morgenmad - æg, græsk yoghurt, kød er nogle af de ting, du kunne indarbejde for at lægge en solid bund. Du bliver ikke "usund" af at spise mere, end du gør nu, så længe det er nogle fornuftige ting, du tilføjer.
 5. Generelle spørgsmål om kostomlægning.

  Er du overvægtig? Det er godt nok ikke meget mad, du får ind i løbet af en dag, så det undrer mig ikke, at du er sulten og træt. Så jeg tænker blot, om du forsøger at tabe dig (på en uhensigtsmæssig måde) eller om du tænker, at sund og mindre sukker = ingen mad.
 6. Vægttab på nettet

  Hej Søren Hvis din kone Mie har brug for reklame for sin sikkert ellers udmærkede side, synes jeg, hun skal betale for den lige som alle andre. :)
 7. Meget undervægtig?

  Du kan sagtens føle, at du spiser meget, uden overhovedet at være i nærheden. Det tyder din vægt desværre på..
 8. Hjælp en nybegynder! :)

  Så er back to basics perfekt for dig.
 9. Proteinbarer kan det betale sig?

  Det giver ikke særlig meget mening at sammenligne en proteinbar med en mars-bar, medmindre mars-baren er det reelle alternativ. Hvis dét er tilfældet, er der andre ting, man nok skal tage fat i, før man begynder på proteinbarerne..
 10. Hvad skal jeg spise ? (skal smide 20kg)

  Du kan finde læssevis af lækre, sunde opskrifter rundt omkring på nettet. Men det behøver ikke være kompliceret - masser af grøntsager og kød, fx kylling - gå uden om langt det meste af det usunde, som du med garanti godt ved, hvad er. Hvis der er mulighed for mere motion, så smid det ind i planen - en god gåtur eller cykeltur er også motion. Hvorfor blot let styrketræning? Hvis du vil have mest muligt ud af den tid, du bruger på det, er tung styrketræning vejen frem. :) En færdig kostplan får du næppe nogen til at skrue sammen til dig, men læs en masse om vægttab og kost både her på siden og i forummet, og andre steder - og prøv så selv at sammensætte din mad. Du kan evt. bruge sider som madital.dk eller myfitnesspal.dk til at få overblik over, hvad du egentlig indtager og bør indtage.
 11. Vægttab på nettet

  Eller myfitnesspal.com :)
 12. 17 år, og kroppen vokser ikke...

  Hehe, nu skriver du, at du "skovler ind" til aftensmaden, men det siger jo ikke ret meget om, hvor meget du reelt spiser. Du kan sagtens synes, du spiser kæmpestore portioner uden rent faktisk at gøre det. Taler vi tre kartofler eller 30? 1 stykke kød eller 4? You get my point :) Uanset hvad, så må du jo spise for lidt, siden du ikke tager på. Så der er kun én vej frem: Indtag mere. Du kunne jo tilføje en liter sødmælk/kakaomælk om dagen, en masse nødder/mandler, eller andre mere kalorietætte ting, der måske ikke mætter vildt meget.
 13. 17 år, og kroppen vokser ikke...

  Prøv at skrive, hvad du spiser på en gennemsnitlig dag - inkl. mængder
 14. 17 år, og kroppen vokser ikke...

  Har du prøvet at tage en snak med din far/onkler/fætre/brødre om, hvornår de "skød i vejret"? Den slags ligger vel ofte til familien. Du skriver også, at dine forældre er små - måske har du bare nået den højde, du skal, selv om jeg godt ved, det ikke er det du allerhelst vil høre :) Hvad med hårvækst og skæg? Igen noget der ligger til familien - har du lang vej endnu til hvad end niveau din far ligger på der?
 15. Vurdering af udgangspunkt

  Well, det kan du jo i praksis også godt, men nu beder du jo om en vurdering af dit udgangspunkt, og den er svær at give dig uden info. Men du kan jo se, hvordan det går - om du taber dig eller tager på, eller ingen af delene, og ud fra det kan du jo så vurdere, om du spiser i henhold til dine mål.