Camish

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Camish

  1. Hmmm, jeg har lige prøvet at kigge lidt, og det ser ud til at det er trapezius, der trækker skulderen tilbage, så det har jeg misforstået, og så er mit eksempel ikke et bevis for at statisk træning kan give muskelvækst. (Det betyder samtidig, at jeg måske skal genoverveje mine rowing øvelser)

    Hej

    Trapezius har som sådan ikke noget med "vingerne" at gøre, men korrekt at den kan bevæge skulderbladet i forskellige retninger alt efter hvilken del af den du aktiverer.

    Det er primært Latissimus dorsi der skal trænes, hvis du gerne vil have størrer vinger - og den er fint med i rowing (check selv udspring og fæste, så ser du hvorfor :-))

    mvh Camish

  2. Hej

    Hvad spiller du i håndbold, angreb eller forsvar ? Det er ikke ligegyldigt, da det vil være afgørende for hvilken styrketræningsform du skal gå efter (der findes rigtig mange, så forstår du er forvirret)

    Lad høre, så skal jeg vende tilbage til dig

  3. Hej

    Ved godt dette emne er vendt rigtig mange gange, men jeg søger hjælp et program - gerne split - som primært kan stramme mine balder (gluteus maximus) op. Har ikke overvægt eller lign., men som mor til to er det som og røven er blevet banket flad med en ladeport og tyngdekraften trækker kraftigt ned i den..

    Så gerne størrer, runde og strammere balder. Kender til squat, lunges, benpres, og bent leg raise. Gluteus medius og minimus kender jeg én øvelse til.

    MEN er der flere øvelser ? og er der nogle der kan hjælpe mig med at lave et split program, hvor primær fokus er på balderne.

    Har et træningscenter med alt i udstyr til rådighed og ingen skader :-)

    Ser frem til at høre fra jer / Camish