Milliondollar baby

Banned
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Milliondollar baby

  1. Milliondollar Baby: Jeg synes virkeligt at du skal overveje om du vil have en fremtid herinde. Det kan godt blive et meget kort ophold.

    Jamen der er så mange fjolser herinde, så kan fint leve med at mit ophold slutter NU :withstupid: :puke2:

  2. [slettet af Admin]

    Nu er det jo ikke energi vi snakker om men protein, og hvis han spiser kl 18 og træner kl 22, så har han gavn af at få protein efterfølgende, da det ikke kan lageres.

    [slettet af Admin]

    Vil anbefale dig et bruge em protein der er langsom optagelig(kassien) mener jeg det hedder. da du på den måde vil have den længere i kroppen natten over.

    Held og lykke med projektet :boobs:

  3. Nu spiser personen jo ikke efter træning, da trådstarter jo går iseng, og først får mad 8-9 timer efter, så selvfølgelig betyder det noget at få det pulver, når der ikke bliver spist mad.

    Sikke dog en svar at give Vena, det siger squ sig selv..

    Hvis man har en tom motor der kan have 40 liter i tanken, og man så kun fylder 10 liter på, så mener du altså de 10 liter ikke kan bruges, fordi der kan komme 40 L på om 9 timer :4nope:

  4. Ja syntes klart du skal drikke 30-35 gram proteinpulver inden du går iseng, jeg gør det selv, selv om jeg ikke træner inden sengetid :4thumbup:

    Og når man sover, så bruger kroppen jo tid på at reparere de skader der er på muskelvævet, og der indgår protein som vigtigt byggesten.

    Men kan du godt sove efter at have pumpet ?? det ville jeg personligt ikke kunne, og jeg ville slet ikke have overskud til at træne på det tidspunkt.

    Nogen grund til du ikke bare bruge 20 min til træning inden aftensmaden ??

  5. Med den form du er i, så kunne du nemt træne dig op til en PR på marathon, du har jo løbet mange km siden, og der er da god fut i bentøjet :4drunk:

    Halvmarathon er nu også en fornuftig distance, har selv løbet nogen stykker i 2012, men vil helst snuppe et marathon næste år..

    Fedt nok med løbebånd, jeg gider hellere ikke skøjte rundt uden for når det bliver rigtig glat, det er jeg squ blevet for magelig til..

  6. Det er nu ikke raket videnskab, det er jo sådan set bare at tage Max puls, og så efter den beregne hvor mange % af den det er muligt at arbejde på henholdsvis 5-10-21-42 km på.

    Selvfølgelig tager det tid at få kroppen til at kunne arbejde lige under syregrænsen, men ved at man presser sig selv, ved enten intervalløb, eller hurtige 5-10 km løb, er det muligt at tilvende kroppen til at kunne arbejde med højere puls.

    Det vil sige at hvis man bare forsætter altid i at løbe mellem 60-75% af ens max, så bliver man hellere ikke bedre, man skal op at spytte blod end imellem for at rykke sine grænser, altså mellem 85-95% af ens max.

    Efter at have gennemlæst et par sider i din log, kan jeg se du allerede har fat i den lange ende Gadegaard :beer:

  7. Det her ligner da mere et trollet person angreb end et forsøg på konstruktiv træningsfeedback og desuden i en tone der slet ikke er i tråd med MOLs vanlige standard. Jeg tvivler på, at jeg er den eneste der finder den tone ubehagelig, upassende og uønsket på boardet, hvilket vist også beskrives ret tydeligt i Morten z's retningslinier.

    Tror mere det handler om at vise personer herinde ikke kan tåle kritik, og konstruktiv ?? har nævnt at jeg mener han skal øge intensiteten, og skærer ned på mængde.

    Arcus svarer jeg skal have en mere grundlæggende viden om hans træning for at udtale mig ?? det Behøver jeg så have for at se at hans udbytte ikke står mål med den tid( træningsmængde) han bruger.

  8. Dit signatur nævner du jo tider du har løbet på, men hvis du bare har oprettet en logbog for at høre dig selv, og ikke lytte til råd & vejlidning, så kan jeg kun :4nope:

    Iøvrigt Skal jeg ikke have grundlæggende viden for at se at du ikke træner hårdt nok :roflmao:

    Men rolig du skal nok få din logbog for dig selv, når du bare vil forsætte med det middelmådige niveau.

    Det eneste rigtige man kan sige om din log, er at den med fulde lever op til sit navn.

  9. Så 1 times crosstrainer ved den puls burde svare til 10-11 km løb. jeg kan ikke aflæse afstanden på den cross trainer der er i HSS da den er i stykker.

    Det betyder nu heller ikke så meget når jeg bruger mit garmin, og det er tiden under puls der er vigtig her.

    Hvis du løber en 10-11 km tur med den gennemsnitpuls(137), så kan jeg da bedre forstå der ikke er mere fart i dine stænger :4whistling:

    Med din vægt kontra aldre, skulle du nemt kunne løbe en 10 km på 36-37min med en gennemsnit puls på mindst

    168-172 :heartpump:

    Så hvis jeg var i dine løbesko, ville jeg arbejde med intensitet, istedet for mængde træning, også selv om det er vintersæson.

  10. :please:

    39 årig bygge masse.

    50-60 kilometer ugentligt, når jeg ikke deloader eller laver alternativ Cardio.

    Nej det vil du så ikke gøre :bottom:

    Du skal hvis ikke være bange for at bygge masse med de Km mængde om ugen, som tidligere nævnt, så er din aldre jo der, hvor det kun går den anden vej på netop det område, er godt klarer over at mange der er spinkle, eller har svært ved at bygge masse netop nævner de ikke vil have store guns eller masse, for det forsvarer jo at udbyttet af deres tidligere træning ikke har båret frugt.

    Held og lykke med træningen :eatchicken:

    Ps. Nej har ikke læst dine 21 sider i din log, der ting der er mere spændende i livet :boobs:

  11. Siden du laver en tråd om at du har spist for "meget", så skulle du jo bare snuppe 20 min på kondicyklen ekstra, hvis din samvittighed virkelig er så dårlig på grund af 200 kalorie.

    Når jeg taber mig, så spiser jeg på dage 2000-3000 mere end dagligt, og det holder mig nu ikke om vågnen om natten.

  12. ikke så meget handler om at få store muskeler og kæmpe guns. Men om den samlede oplevelse. jeg kan godt lide at løfte nogle kilo,

    Nu er du 39 år, så tror ikke lige du skal være så bange for at få store muskler :4signme: og hvis du både gas med løbet, samt med at rykke i stængerne, ville dine løbetider også hurtigt komme derned af( selv om jeg ikke har set din løbestil) .

    Når man gør noget halvt, så bliver resultatet også derefter.

    Så du skal bare lægge nogen flere kræfter i din træning, du er jo ikke på vej i graven endnu :dumbbell_lift: og store guns får du squ alligevel ikke med alt den cardio.

  13. Seriøs 12 år :poking:

    Nyd din ungdom og fortsæt med at dyrke sport, så kan du om 8-9 år begynde at overveje det igen ...

    Godt at have ambitioner , men blev lige komfrimeret først :4whistling: