soren312

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by soren312

  1. Hej folkens

    wheight gainer er hvad jeg kan forstå til for folk som mangler kalorie overskud, hvor der både er proteiner og kulhydrater i=der er mangle kalorier pr 100gram

    Protein pulver er for folk som har mangler protein (sjovt nok) og som kan få det ekstra boost af det hurtigt optagende div. ikke så mange kalorier pr 100gram

    Men har funder både wheight gainer og protein pulver på bodylaps hjemmeside, hvor der i begge dele skulle være præcis lige mange kalorier i begge dele, altså 400 kan det passe at der er lige så mange kalorier i wheight gainer som i protein pulver?

  2. hej motion-online

    overvejer at sætte dips ind som en triceps øvelse i mit program, men spørgsmåler er så, hvor langt skal man gå ned i øvelsen? stoppe ved vandret, eller altid så langt ned man kan?

  3. Man er slet ikke færdig udviklet, som 14 årig, men kroppen er begyndt at producere mere testosteron (mandligt kønshormon) man prøv med noget lidt tungere træning, end som lige 100mavebøjninger hjemme på stuegulvet, for det forandre din krop sig ikke det store af.

    hvis du ikke vil starte i et center, som jeg har fuld forståelse for, så prøv at google nogle gode øvelser, du kan lave derhjemme, hvor kan få lidt belastning på.

  4. Har tit tænkt over, hvorfor nogle laver statisk øvelser, og om de overhovedet er gode? dynamiske løft, hvor musklerne trækker sig sammen, så muskel fibrene bliver revet over, og der sker derefter en superkompensation, men det samme sker vel ikke ved statisk arbejde, så hvorfor træne statisk arbejde?

    takker på forhånd