ENGGAARD11

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ENGGAARD11

  1. Hejsa alle sammen.
    Jeg hedder Malte, og jeg er 15 år gammel. Jeg har et "problem", der irritere mig grænseløst, nemlig brede hofter. Jeg har haft brede hofter i lang tid, og som sagt irriterer det mig! Derfor spørger jeg til hjælps her inde. Jeg har i mange år fået at vide, at det nok skal gå væk når du vokser, men det gør de ikke. Jeg kan mærke at mine hofteknogler stikker langt ud, men der sidder lidt fedt, som for der til, at se voldsomt ud. Jeg er 174 og vejer 56 kilo. Jeg spiller fodbold 2-3 gange om ugen.

    Jeg ved godt, at jeg kun er 15 år gammel, og jeg har heller ikke tænkt mig at begynde på det helt sindsyge, men når nu sommerferien nærmer sig, vil jeg gerne minimere problemet, hvis det altså er muligt? Hvad kan jeg lave af øvelser, spisning mm.? Hvis i vil have et billede, så kan jeg godt tage det. Håber i kan hjælpe :)

    Malte

  2. Hej Forum.

    Jeg er helt ny her inde, og ved derfor heller ikke om det er det rette sted det her spørgsmål er, men nu skal i høre.

    Jeg er en dreng på 14 år, som er meget aktiv. Jeg går til fodbold fire gange om ugen, og bevæger mig meget.

    Mit problem er at jeg virkelig ikke er tilfreds med min krop. Jeg har meget brede hofter, og tynd overkrop, og en knap så flot mave og det ser simpelthen ikke særlig godt ud, og det er rigtig pinligt faktisk. Jeg har prøvet en masse hjemme-træning, uden resultat. Så hvad skal jeg gøre? Håber i kan hjælpe :)

    - Malte