Camilla Krogsgaard

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Camilla Krogsgaard

  1. Hjemmelavet knækbrød som snack!!! Tager max. 25 min!!!

    Opskrift:

    1 dl grofthakkede græskarkerner

    1 dl grofthakkede solsikkefrø

    1 dl hørfrø

    1 dl havregryn

    2 dl rugmel eller grahamsmel og rugkerner

    2 tsk bagepulver

    4 ske (Store) protein pulver

    ½ tsk salt

    1½ dl olie

    Ca. 2 dl vand

    Hvis du gerne vil have det lidt sodere, sa tilfor f.eks. rosin, gojibær, tranebær eller lign. i dejen... Kun fantasien sætter grænser...

    Fremgangsmåde

    Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt vand og olie og rør dejen sammen til en klistret masse.

    Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir ad to omgange. HUSK at skære dejen i passende stykker, glemte jeg selv!!

    Bag knækbrødene ved 200 grader i 15-20 minutter.

    ENJOY!!!!

  2. Fordi jeg synes det er dybt uinteressant at svare paa hvorledes jeg var øm i baller og hvilken muskel jeg var øm i!!!! Og jeg synes det er aldeles ubehageligt, hvor meget folk de vælger at hakke paa hinanden, fremfor at komme med brugbare ovelser, som Sofie kan gore brug af, nar nu hun ikke har adgang til et fitness center.

  3. Sofie skriver senere i et indlag.. Situationen er nu den at jeg er i bangladesh for at arbejde de næste tre mdr, og derfor ikke rigtig har håndvægte ved hånden. Vil forsøge mig med nogle opfyldte sodavandsflasker. Men har du evt nogle øvelser hvor jeg ikke behøver andre rekvisitter end sig selv, eller f.eks. stol, bord, trappe osv.

    Derfor valgte jeg at give hende nogle ovelser til forskellige muskelomrader og ikke kun baller og baglar, men som er baseret paa at hun kan udfore dem hvor og nar som helst!

  4. I skal have lov til at kommed med jeres meninger.. Dette forum giver adgang til at folk, som mangler motivation, hjalp og vejledning til deres traning kan stille sporgsmal og komme igang med at trane, holde sig i form mv. ... Fitness har mange vinkler, metoder mv. alt afhangig af hvad malet er! Sofie sogte nogle bestemte ovelser og det gav jeg hende... at i ikke er enige i at kropsvagt ovelser er vejen frem er helt fint! Det er min traningsmetode og har virkert for mig og samtlige andre jeg har tranet med. Jeg kan ikke se at en eneste af jer har givet Sofie nogle brugbare ovelser hun kan bruge, da hun ikke har adgang til et fitness center eller redskaber... I skal da vare mere end velkommen til at komme med bedre ovelser til Sofie...Tror jeg da hun vil satte pris paa!

    Ps. beklager de manglende bogstaver.. sidder med en computer uden dansk tastatur!!!

  5. Hej,

    Godt initiativ og udgangspunkt.. Da din krop ikke er vant til meget træning, vil du hurtigt kunne se og mærke resultater med træning 3 til 4 gange om ugen! Hvis du gerne vil have en fladere mave og tonet arme, så foreslår jeg du begynder at løbe 1 gang om ugen, mellem din styrketræning og ind imellem det, også fokuserer på at træne, med ren kropsvægt!!! Her mener jeg du skal lave push ups, pulls ups, Squat, Lunges mv. Hvis du er i tvivl om hvordan man laver øvelser med egen kropsvægt, så tag og søg på YouTube... der finder du mange videoer, som kan give dig inspiration til øvelser!

    God træning! Camilla

  6. Du svarer jo ikke på spørgsmålet.

    Jeg har kigget lidt på din hjemmeside CaMilla (er du egentlig døbt CaMilla, eller er stavemåden en kunstnernavn?), og den bærer præg af det samme som dine indlæg. Ævl og pladder og Birgitte Nymann. Kropsvægtstræning er et fint værktøj, men det er ikke en hel værktøjskasse. Ikke hvis man vil have mere end bare en lille bitte smule muskelmasse.

    Det handler ikke om at "mærke" noget som helst igennem ømhed. Det handler om kvantificerbare resultater.

    Hold op hvor synes jeg det er argeligt, nar folk begynder at kritiserer udfra deres egen holdning til traning!!!! Jeg har et koncept, hvor jeg salger et produkt som er baseret pa kropsvagt traning og hvis du havde last videre, skriver jegf OGSA!!! At det ikke er vejen frem for alle!!! At du er til hardcore styrketraning mv. er fint!!! Det gar jeg jo ikke ind og kritiserer eller hakker ned paa! Sa tag lige og tag din attitude et andet sted hen! Jeg hjalper, motiverer og guider folk og faktum er at ALLE mine kunder har opnaet de resultater de onskede!

  7. Hej Sofie,

    Sikke spændende det lyder mht. job!

    Hvis du ikke har adgang til håndvægte, vægtskiver mv. så er det virkelig ikke noget problem! Jeg træner selv KUN med egen kropsvægt, da jeg synes det giver de resultater jeg ønsker og det er sjovere fordi jeg kan gøre det HVOR og NAR som helst! F.eks. på et hotelværelse eller lign.

    Jeg er i gang med at lave flere træningsvideoer på min egen blog og i gang med en samarbejde med en ny hjemmeside, vis fundament er træningsvideoer til hjemmebrug!!! Så hold dig opdateret på min blog mv. og i løbet af det næste måned, skulle de første videoer komme!!

    Men her får du lige nogle øvelser, som er super til hele kroppen! Som du skriver har du styr på de alm. øvelser, så det bygger jeg videre på i nedstående øvelser!


    1. Alm. lunge position, hvor du står med det ene ben fremme! Udfør denne, hvor du bliver nede i 90 grader, på det samme ben og hop op og ned i 90 grader!

    2. Stå i squat position, 90 grader og for det ene ben op til siden helt strakt!!! Husk at holde din overkrop ret, således at du tænker det er din BALLE, som lofter benet op! Skift højre og venstre!

    3. Alm planke position! Find en sten eller lign og placer den ca. 30 cm ud fra din højre hand. Tag stenen med din venstre hånd, mens du stadig holder planken! Dette aktiverer hele dit CORE og en super øvelse til Tricep og core!

    4. Push ups! Hvis du kan lave en push up på alle 4, så kan du lave alverdens variationer af den!
      Push up, hvor du hopper ind og ud med ben, mens du gar ned i armene
      plus 100vis andre, men kan vare svart at beskrive på tekst! Du far flere at se i mine videoer!! smil..

    5. Push up på 1 ben

    6. Push up, ven dig pa siden, sa du star i en side planke og gør det samme omvendt side

    7. Stå op og hop ned og ud i en planke, lag kroppen helt ned til gulvet, tag hænder af gulvet, så du aktiverer skulderblade og derfra op at stå igen! Lav en challenge som hedder: Udfør 50 reps på TID??? Det er en KANON øvelse, som du hurtigt vil forbedre dig i mht. tid! Gør det 1 gang om ugen og track din tid!

  8. Selvfølgelig skal du have stramme baller, når du bruger så meget energi og tid på din træning.

    Jeg vil anbefale følgende øvelser:

    1. Et bens dødløft – helt fantastisk til baglår! Mindre kilo og koncentrer dig om balance..

    2. Squat jumps – Stå med 2 vægte i hver din hand ca. 8 kg i hver og hop ca. 10 gange af 4 runder. Lavede dem den anden dag og jeg bliver normalt ALDRIG øm, men danmm mine baglår gjorde ondt..hehe..

    1. Et bens lunge
    2. Et bens walking plank – Stå på et ben, ga ud i en planke og tilbage op at stå på samme ben. Udfør ca. 10 gange på hver ben af 3 omgange... Gar i lår, baller og Core!!! Fantastisk øvelse til balance også.

    Hvis du vil have flere øvelser, skriver du bare..

    CaMilla

  9. Hej Camilla

    Tak for dit indlæg. Jeg har kigget lidt på hvad HIIT er. Jeg har ikke plads til det derhjemme desværre. Udenfor i park eller lignende får jeg ikke motiveret mig til - er jeg ude, så er det sjovere at løbe ;-)

    mvh Peter

    Hmmm synes jeg lyder markeligt, da du skriver du har haft lidt udstyr og normalt laver push ups mv. For nogle ar siden boede jeg pa 15 kvm og det var nok til at udfore HIIT!!! Sa tror bare du skal vide lidt mere om HIIT og ikke afskrakkes af nogle af de ovelser jeg evt. laver i min video, paa min hjemmeside..

  10. FAKTUM!!! er, det var ikke det du skrev i dit sidste indlæg :smile:

    Tilvænning til styrketræning og indlæring af korrekt teknik har ingenting med alderen at gøre.

    Wow der er en der offensiv i den anden ende!!!! Synes du skulle lase hele teksten i stedet for at skyde skarpt paa et enkelt ord!!!! For jeg prover egentlig bare at fokusere paa at man som ung, skal fa et godt forhold til fitness, kost og traning.. Tilvænning til styrketræning og indlæring af korrekt teknik tager aar og erfaring og det jeg prover at fortalle Nicolai er at skal tanke sig om og komme godt fra start!!! God traning Nicolai og glem indslag hvor folk ikke kan gore andet end at hakke ned pa hinanden..

  11. Faktum er at det aldrig er blevet bevist, og nuværende forskning tyder på selv meget hård træning ikke påvirker unge/børns vækst.

    Det er muligt, men FAKTUM er at en 15 arig ikke ved meget om styrketraning mv. og netop derfor er det vigtigt at starte roligt ud, sa kroppen kan blive vant til styrketraning og daglig motion!!!!

  12. Spiser også massere af grøntsager hver dag, og en del rugbrød. Det eneste protein, jeg sådan får på dagen er fra aftensmaden, da det generelt kun er kød, jeg spiser der. Overvejer også, at starte i et fitnesscenter, da jeg gerne vil have større muskler. Synes, at jeg ligner en lille tynd splejs nu, hvor jeg har tabt mig alle de kilo, men hellere være tynd end tyk! Hvad skal man egentligt gøre for, at man får større muskler? Har hørt, at man skal indtage flere kalorier end, man forbrænder? :)

    Hej Nicolai...

    Hmmmm det virker til at du vil det hele paa en og sammen gang!!! Tror du skal droppe al den fokus paa slankekur og som du skriver evt. starte i et fitnesscenter og holde dig selv fast i at styrketrane 2 gange om ugen og evt. lobe, cykle eller svomme 2 gange om ugen... spis fornuftigt, STOP med at sulte dig selv, undga for meget sukker og kulhydrater (Evt. bedst at spise lige inden din traning) og dyrk motion med omtanke... Plus giv dig selv lidt lov til at vare dig, men tank paa at lave nogle vaner som bliver en livsstil du selv kan vare i... fremfor at gore det hele til regler, tal mv. 1 skridt ad gangen og jeg er sikker paa du vil faa flotte resultater og marke meget mere overskud og energi i kroppen...

    CaMilla, Personlig træner

  13. Hej Peter,

    Jeg er personlig træner og er lige kommet hjem fra Mexico City, hvor jeg har haft mit firma de sidste 6 måneder.. Jeg havde en del kunder, som havde præcis samme målsætning som dig og jeg kan sige at den bedste vej frem er at køre HIIT - High intensity interval training under din styrketræning... dette vil forbedre din råstyrke mht. at kunne tage flere push ups, altså øvelser, hvor du arbejder med ren kropsvægt, hurtigere og mere udholden, som vil forbedre din løbetid, du får en bedre balance og din energi vil eksplodere mht. at have lyst til at dyrke mere HIIT! Du vil altsaa opleve du bliver betydelig mere fit, men ikke større!!!

    Håber du kan bruge disse råd og skriv endelig, hvis du har flere spørgsmål!!!

  14. Hej Nicolai,

    Hvis jeg maa give dig et rad med din alder, saa er det vigtigste at du spiser de RIGTIGE ting, som stotter din træning og din krop, da du stadig vokser og udvikler dig. Jeg tror det bedste du kan gore for dig selv er at lare nogle ting omkring kost mht. protein, kulhydrater, hvor tit du skal spise og hvad du skal holde dig fra... At begynde paa kalorietælling synes jeg er en voldsom beslutning, da jeg med sikkerhed kan sige at du vil tabe dig, hvis du ændrer nogle basale ting og dyrker noget mere motion.. Faktum er samtidig at hvis du dyrker mere motion, begynder at styrketræne mv. saa vil mange samtidig opleve at de ikke taber sig saa meget.. ganske enkelt fordi muskler vejer mere end fedt!!! Saa fokuser paa at fa en balanceret kost af protein, lidt kulhydrater og en masse grontsager og max. 2 frugt om dagen... Drik en masse vand og se dette som at du er igang med at ændre din livsstil og ikke som en kur!!!!

    Med venlig hilsen

    CaMilla

  15. Mange mennesker tror at kernen til en flad mave er at lave mave øvelser HVER DAG! Dog er disse øvelser i sig selv ikke vejen til at få en flad mave!!! Nej det er mindst lige så vigtigt at træne dine ben, da disse store muskelgrupper helt automatisk aktiverer dine vigtigste mavemuskler i en kombination af mave og ryg!!! Yderligere er det endnu vigtigere at dyrke mere cardio træning, hvor du sætter din forbrænding op og supplerer denne med en velbalanceret kost!!!! Drop sukker og for mange kulhydrater!!! BONUS er hvis du forstår at have konstant variation i din træning... Variation presser kroppen, da den ikke er forberedt paa hvad du byder den og dermed når den aldrig at tilpasse sig... hvilket betydetr du vil få det optimale ud af din træning HVER GANG!!

    God træning... CaMilla