Camilla Krogsgaard

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Camilla Krogsgaard reacted to MigMedM in TRÆNINGSMAKKER - FRB/VALBY/VESTERBRO   
    Hej :-)
    Jeg mangler en, at træne styrketræning med 3 - 4 gange om ugen. Jeg har tidligere trænet i mange år - men de sidste 4 år har jeg været årets gæst... Jeg mangler en, der kan være med til at trække mig ud, og omvendt.., en der kan lide, og går op i, styrketræning.
    Jeg vil gerne træne en 3 eller 4-dages split.
    Om du er kvinde eller mand betyder intet - bare du er glad for styrketræning og ikke snakker det meste af tiden og træner mindst - men en passende blanding. Det handler jo om at komme i form :-)
    Jeg træner i Fitnessdk pt - men med en stabil træningsmakker ville jeg være frisk på at skifte til Fitnessworld.
    Jeg er 47 år og træner bedst mandage, onsdage og fredage efter kl 17 og en af weekenddagene enten kl 8 (!) morgen, eller efter kl 15.
  2. Like
    Camilla Krogsgaard reacted to Stinelykke in Baller og baglår af stål   
    Jeg vil bare gerne vide, hvad Birgitte Nymann har gjort?
    Altså udover at henvende sig til en anden målgruppe end jer (selv om jeg godt kan se, at det er en slem slem forbrydelse at mene noget andet end MOL's selvbestaltede elite )
  3. Like
    Camilla Krogsgaard got a reaction from Sofie Sørensen in Baller og baglår af stål   
    I skal have lov til at kommed med jeres meninger.. Dette forum giver adgang til at folk, som mangler motivation, hjalp og vejledning til deres traning kan stille sporgsmal og komme igang med at trane, holde sig i form mv. ... Fitness har mange vinkler, metoder mv. alt afhangig af hvad malet er! Sofie sogte nogle bestemte ovelser og det gav jeg hende... at i ikke er enige i at kropsvagt ovelser er vejen frem er helt fint! Det er min traningsmetode og har virkert for mig og samtlige andre jeg har tranet med. Jeg kan ikke se at en eneste af jer har givet Sofie nogle brugbare ovelser hun kan bruge, da hun ikke har adgang til et fitness center eller redskaber... I skal da vare mere end velkommen til at komme med bedre ovelser til Sofie...Tror jeg da hun vil satte pris paa!
    Ps. beklager de manglende bogstaver.. sidder med en computer uden dansk tastatur!!!
  4. Like
    Camilla Krogsgaard got a reaction from Sofie Sørensen in Baller og baglår af stål   
    Hold op hvor synes jeg det er argeligt, nar folk begynder at kritiserer udfra deres egen holdning til traning!!!! Jeg har et koncept, hvor jeg salger et produkt som er baseret pa kropsvagt traning og hvis du havde last videre, skriver jegf OGSA!!! At det ikke er vejen frem for alle!!! At du er til hardcore styrketraning mv. er fint!!! Det gar jeg jo ikke ind og kritiserer eller hakker ned paa! Sa tag lige og tag din attitude et andet sted hen! Jeg hjalper, motiverer og guider folk og faktum er at ALLE mine kunder har opnaet de resultater de onskede!