Sofie Sørensen

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sofie Sørensen

  1. Camilla K; Det vil jeg helt sikkert prøve af !! - og det skulle også gerne virke på det sted hvor lår og balle mødes? (så jeg ikke får hænge baller ;) )

    Situationen er nu den at jeg er i bangladesh for at arbejde de næste tre mdr, og derfor ikke rigtig har håndvægte ved hånden. Vil forsøge mig med nogle opfyldte sodavandsflasker. Men har du evt nogle øvelser hvor jeg ikke behøver andre rekvisitter end sig selv, eller f.eks. stol, bord, trappe osv. Har luret på din blog, og det ser ud som om du har styr på det :)

  2. Her kommer spørgsmålet, som er blevet stillet tusinde gange, men som jeg nu tillader mig at stille igen. Please hjælp!

    Nogle der har flere gode øvelser, eller et styrketræningsprogram til hvordan man får balle af stål, og faste baglår. Jeg har styr på træning til det meste af kroppen, men dette volder mig stadig en smule bekymringer.

    Det drejer sig om musklerne fra knæhase til lænd (dvs. bl.a. hasemusklen og sædemusklen), og specielt - og især overgang fra baglår til balle er mig stadig en gåde. Synes overhovedet ikke at der sker noget på det punkt. Er det for meget at forlange en fast stram bagdel, når man nu alligevel bruger meget tid på træning, (ca. hver anden dag) og det gælder både cardiotræning og styrketræning.

    Please hjælp.. alle råd, tips, ideer og spørgsmål er kærkommen.

    P.S. Det jeg er interesseret i, er øvelser som laves uden maskiner, og alle helst nogle man kan lave hvor som helst og når som helst. Squat og Lunges er de velkendte som jeg selv kender til.