Rassep

Medlemmer
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rassep

 1. Kan det virkelig passe?!

  Kære Motion-online <3 Lige lidt historie; Jeg har det seneste halve år taget 8-10 kilo på. Jeg stoppede med at ryge for 4 måneder siden og der gik det virkelig stærkt med at tage kiloene på, og derudover fik jeg slet ikke motioneret og jeg spiste også alt for meget for jeg ikke fik mine cigaretter - så der er skam intet mærkeligt i vægtøgningen, men jeg vil rigtig gerne tilbage til at have en flot trænet krop og smide de kilo jeg har taget på. Var i flot form inden jeg tog alle de kilo på. GRR!!!! Jeg er en kvinde på 23. Jeg vejer nu 71 kilo, og jeg er ca 1.75 høj. Jeg synes nu egentlig at jeg ved rigeligt om kost og motion; at man skal ligge i et kalorieunderskud for at tabe sig, og at man ikke både kan bygge muskler og tabe sig samtidig, og at man som kvinde ikke bliver stor at se på fordi man styrketræner (så det gør jeg rigeligt) MEN; jeg har ligget i et kalorieunderskud nu, i 25 dage. Jeg har spist mellem 12-1500 kcal om dagen, det vil sige at jeg burde have tabt mig i hvert fald 2-3 kilo, ik? Og det er sunde gode fedtfattige råvarer, laver al mad selv, og holder mig langt fra forarbejdet mad, og jeg har styrketrænet 3-5 gange ugenligt de sidste 11 uger. Jeg har ikke tabt et eneste gram. WHY!???? KAN det virkelig være, at jeg bytter lidt fedt ud med lidt muskelmasse? Og derfor fastholder vægten selvom jeg er i kalorieunderskud? Eller er det bare total drømmetænkning? Jeg har svært ved at vurdere det i spejlet må jeg nok indrømme. Jeg tænker at begynde at måle mig i stedet. Men stadig?? Ikke et eneste gram? Er der nogen der kan hjælpe mig lidt her? Hilsen Rassep
 2. Kan det virkelig passe?!

  Jeg har præcis været ude og købe et målebånd! Håber at kunne se lidt resultat den vej i stedet.
 3. Kan det virkelig passe?!

  Ja... det lyder klogt. Og jeg tror du har ret ift musvle memory, for jeg kan se muskler i spejlet i dag som jeg ikke kunne se for en måned siden - (altså når jeg er nede og træne) ellers kan jeg kun se fedt :-D Jeg væbner mig med tålmod. Mit sind er i hvert fald blevet lettere af at træne og spise sundt. Det er vidst det vigtigste <333 Tak for svar Gregers.
 4. Kan det virkelig passe?!

  Spiser meget lidt? Jeg ligger 5-700 kcal i underskud, er det ikke meget godt? :-/ Jeg kan se i mit ansigt at jeg har tabt mig lidt.... det skete de første par dage. Ansigt og bryst. Det her er mit trænings program 10 min opvarmning crosstræner Squat 4x6 Benpress 4x6 Legcurls 4x6 Lægpress 3x10 Bænkpress 4x6 Lat Pulldown 3x10 Triceps pressdown 4x6 Rumænsk Dødløft 4x6 Bent over Barbell Rows 4x6 Skal jeg spise mere?
 5. Kan det virkelig passe?!

  Nej det har jeg haft gang i siden ... ja i en 5 års tid, men så med en pause hele det sidste år, fordi jeg af en eller anden årsag pludselig blev doven :-(
 6. Stenalderkost med rugbrød

  Hej! Jeg er en pige på 20, 173 høj svinger imellem 60-63 kg. Jeg vil gerne ned i vægt - eller nærmere, trimmes og tabe fedtet på lårene og mavedellen. (Alt i alt, bare ha en slankere krop) NÅ - men jeg tæller kalorier, og indtager mellem 1500-1800 kcal dagligt hvilket ikke indtil videre har gjort mig tilfreds, og har faktisk snydespist den sidste måned pga skuffende resultater. Jeg har overvejet at starte på noget ala stenalderkost ved siden af at tælle kalorier for at få de overflødige kg væk inden sommer. Jeg cutter ris, pasta, hvidt brød, sukker og mælk, hvilket ikke er særlig svært for mig. Men jeg har en balast i rugbrød... Først og fremmest er det billigt og nemt, og derudover har jeg ikke tiden til at stå og kokkerere hver aften. Mit spørgsmål er: Må jeg spise rugbrød i min diæt, eller ødelægger det for meget ifht at tabe mig relativt hurtigt? Og er der noget alternativ der er billigt, og nemt? Mvh Rassep
 7. Hej! Jeg er en pige på 20 år. Jeg er 174 høj, og vejer omkring 60 kg. Jeg styrketræner 3-5 gange om ugen og laver ikke synderligt meget cardio - Cardio bruger jeg mest som opvarmning, eller hvis jeg har kørt MEGET hårdt på med styrketræning og må holde en hviledag fra det. Træningen har jeg sådan set styr på. Jeg løfter tungt, og vil max kunne tage 8 gentagelser. MAX. Mit "problem" er at jeg har svært ved at spise mere end jeg forbrænder i løbet af en dag, hvilket er det jeg hører man skal, hvis man gerne vil opnå gode resultater. Faktisk kommer jeg ikke langt over 1300 kalorier på en dag... Jeg mister appetitten ved træning, og får halsbrand af at spise - medmindre jeg tyr til junk. Jeg spiser kylling, og masser af grøntsager. Æg, lidt rugbrød og flere grøntsager. At jeg ikke kan få meget mere ned, gør også at jeg mister energien og egentlig ikke får rørt mig meget mere end ved træningen. Har I oplevet noget lignende? Hvordan skal jeg spise for at komme op på flere kalorier når der næsten ingen kalorier er i det sunde? Og hvor mange kalorier ville I mene at jeg skulle indtage i løbet af en dag med styrketræning? Håber mine spørgsmål står nogle lunde klart, og at I vil komme med et par gode råd :)
 8. Kalorieindtag ved styrketræning - HJÆLP!

  Okay! Super fedt - og tak for svar! :) Jeg vil følge jeres råd!! Sæt igang!
 9. Kalorieindtag ved styrketræning - HJÆLP!

  hov - og et andet spørgsmål. De dage hvor jeg ikke træner, der behøves jeg ikke at være i kalorieoverskud?
 10. Kalorieindtag ved styrketræning - HJÆLP!

  Det med at spise mere end jeg forbrænder lyder bare så vildt. Jeg forbrænder omkring 2600 kcal om dagen - jeg har svært ved at forestille mig at jeg kan spise mere end det uden røven og maven fedter til - men nu har jeg hørt det gentagende gange! så jeg må simpelthen forstå at tage det til mig :-)
 11. Kalorieindtag ved styrketræning - HJÆLP!

  Tak for svar! Jeg har fulgt nogle af jeres råd idag! Har spist avokado, hummus, nødder og mælk - samt masser kylling og grøntsager... de produkter har jeg haft nemmere ved at få ned og ligger helt rigtigt på 1900 kcal idag! Fedt! Og jeg havde super god energi i fitness. Jeg kunne forstå på indlæggene at jeg ikke skal være bange for de sunde fedtstoffer (selvom jeg er indforstået med at 1 kcal = 1 kcal. ) så det har jeg jo så lagt ind som de resterende kalorier! Glæder mig til at spise igen imorgen ;-) og så prøver jeg at adde lidt kulhydrater også!
 12. Kalorieindtag ved styrketræning - HJÆLP!

  Vil lige indskyde at mit mål ikke er at tabe mig - men at omdanne fedtet til muskler så at sige. At blive langt mere tonet end jeg er :-)
 13. Det sidste stykke....

  Hej allesammen! Jeg er en pige på 20 år - Jeg har kæmpet, og til tider fumlet med at nå den figur jeg drømmer om. Jeg har tabt 10 kilo indtil videre, og tror ikke umiddelbart at jeg skal tabe mig meget mere... 20 år 174 cm 60 kg (ca) fedtprocent på 20 .. Jeg har en kostplan på 1500-1700 kcal om dagen, nogle gange lidt mere i weekenderne. Og jeg træner 3-4 gange om ugen, blandet styrke og cardio. Mit mål er at få tydeligere muskler.. Mave, ben, arme ryg.. etc. Hvor skal jeg tage fat for at nå det sidste stykke?? Cardio? Kost? HÅÅÅRD styrketræning? ... Hilsen Mathilde
 14. Kroppens kalorieforbrug-hvor lidt kan man spise?

  Hejsa! 600 kcal... aaaalt for lidt :-)) Men det ved du også godt. Når jeg skal tabe mig ligger jeg imellem 1200-1500 kcal om dagen, og træner jævnligt. Jeg sørger for at spise varieret, fisk, magert kød, masser af grønt, bønner, avocado og alt det gode. Jeg tabte mig personligt 10 kg på den måde over 8 måneder. Det vil sige at jeg idag, kan spise op til 2500 kcal uden at tage på, fordi jeg ikke sultede mig selv på noget tidspunkt og får alle mulige slags madvare. Så - en varieret kost af 12-1500 kcal og jævn motion. :-)) Er mit råd.
 15. Nu vil jeg fanme være lækker!

  Hej allesammen! Som overskriften lyder, så vil jeg gerne træne og spise mig til en lækker og fit krop. MEENNN... det synes jeg også jeg gør - det er bare som om min krop ikke helt følger med! Kvinde, 174, 60-62 kg (svinger) fedt% 22-23 (svinger) Min kost hedder 1350-1500 kcal om dagen, træning 3-5 gange om ugen. blanding af cardio og styrke. Min kost består primært af grøntsager og kylling, magert kød.. rugbrød til frokost, med makrel eller magert pålæg. Æg, skyr, bær, rugbrød til morgenmad. og MASSER af vand. I hvert fald 2-3 liter om dagen. hvad.... gør jeg forkert/hvor kan jeg gøre noget anderledes. Det skal siges at jeg nyder en bytur i ny og næ.. Håber I kan hjælpe mig..
 16. Nu vil jeg fanme være lækker!

  Jeg skriver ned hver gang hvor høj en belastning der har været på - og så prøver jeg så vidt muligt at komme mere og mere vægt på, så mine muskler bliver udfordret fra gang til gang.
 17. Nu vil jeg fanme være lækker!

  Hej alle Jeg har været igang on and off siden august 2012, men har givet op flere gange undervejs, fordi jeg manglede ordenlige resultater (dumt, i know) vil ikke ske den her gang! Jeg træner med høj belastning - så høj at jeg max kan tage 6-7 gentagelser pr. sæt, og starter altid ud med 40-50 minutters cardio hvor jeg forbrænder en 3-400 kcal. Mit mål er 56 kg, og en reduceret fedtprocent, og at blive tonet... og se pæn ud nøgen.. Jeg har de sidste par uger spist 2000 - 2500 kcal om dagen, og det har jeg taget på af.. så nu er jeg gået tilbage til de få kalorier... ihhhh!!!
 18. Nu vil jeg fanme være lækker!

  Jeg har før gået i byen på den måde... og det har jeg nu lavet 100% om, da det nok i virkeligheden var min største last. Jeg drikker rom/colalight, og prøver at komme udenom for mange af de kcal fyldte drikke. Men godt at høre - så skal jeg bare klø på! :-)
 19. Hvilken træning

  En god blanding af styketræning og konditionstræning er altid godt - især til at speede din primære forbrænding! Mit program ser fx. sådan her ud 20 min løb af 10km/t styrketræning af ben med så meget vægt du kan klare, du skal kun kunne tage 3 sæt af 4-5 rep. 20 min af noget andet kondi, som du synes er sjovt, evt sjip som Miehan nævner. styrketræning af overkrop, hovedsageligt ryg og arme, igen så hårdt du kan :-) Og så slut af med en go' omgang roning. 3-4 gange om ugen af det og jeg tror du vil se gode resultater.
 20. Vægttab og råd om træning og kost?

  Det er også en hjemmeside på computeren ;) Gratis og godt!
 21. Vægttab og råd om træning og kost?

  Download Shape Up Club appen til iPhone, der kan du tælle præcis hvor mange kcal du indager i løbet af en dag :-)) Har selv brugt den, og har smidt 11 kg, ved hjælp af den.
 22. Styrketræning ifht. Vægttab

  Der har måske været debatter om dette emne før, men jeg er stadig misledt.. Jeg HADER cardio træning, men har måtte acceptere at den er nødvendig hvis jeg gerne vil tabe det overskydende fedt, og stramme lårene op.. MEN - så læser jeg goddæwlme det her, blandt mange andre artikler på nettet http://www.fitnews.dk/artikler/hoj-fedtforbraending-ved-styrketraening/ ....-Der skriver at styrketræning istedet for cardio faktisk er et fantastisk grundlag for at tabe sig.... Hmm... Hvad siger I? Hvad er jeres erfaringer. Det skal siges at jeg er en pige på 20, 59kg og 174 høj, så jeg er ikke under-og eller overvægtig, men trænger så sandelig til en opstrammer inden sommerens kickstart!
 23. Styrketræning ifht. Vægttab

  Hvordan ser dit program ud? :-))
 24. Styrketræning ifht. Vægttab

  Og JA - i know. Men mit mål er jo ikke at ha' en ganske normal pigekrop. Mit mål er at ha' en kickass mega stram pigekrop.. ;-) Lidt ligesom nå mænderne træner derudaf for at få større muller.
 25. Styrketræning ifht. Vægttab

  Mit mål er - på trods af at mine tal faktisk ser rimlig fine ud, at få en tonet, flot og slank krop inden sommeren starter. Jeg er blevet pumpet med informationer fra alle sider, og er derfor begyndt at blive en del forvirret omkring det projekt jeg startede.. Jeg er, som tidligere skrevet, blevet tyndfed, og skal derfor rette min krop i form af træning og kostplan.