EpicAwi

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by EpicAwi

  1. Ja det er også derfor jeg satsede mest på statisk, men jeg vil ikke fuldstændig udelukke de øvelser fra forsvaret app så tænke jeg kunne køre dem søndag :) Med hensyn til de dynamiske øvelser har jeg også dragon flags med sammen med pull ups og back extensions, jeg er dog igang med at træne op sådan jeg kan tage dragon flags ordenligt for hold da kæft de er satme onde ;)

  2. Tidsperspektivet er egentlig ligemeget men de øvelser der er tale om er fx sådan nogle som planken og sidebro :) Jeg er nemlig i tvivl vil gerne op og holde 1 min i begge øvelser men om jeg skal træne det statisk eller dynamisk det ved jeg ikke :)

  3. Hey tak for svar i to.. Men nu er der jo en masse øvelser inde i dere træning app så det er lige med at finde dem der passer til en..

    Jeg fik en kammerat til at foreslå sådan her:

    Lunges – 15x3

    Pull ups 5x5

    Chin ups 5x5

    Sidebro 30x3 hver arm

    Rygbro 60x3 hver ben

    Push ups 10x3

    Dips 10x3

    Planken 50x3

    Hvordan synes i det ser ud?

  4. Efter mit første besøg herinde idag lagde jeg mærke til der var nogle emner om core og forsvaret så hvorfor ikke lave et til? :-)

    Spøg til side, der er 10 måneder til jeg skal ind til forsvaret og jeg vil sikkert ligesom alle de andre gerne ligge i toppen og skabe en karriere derinde så hvorfor ikke begynde og træne allerede nu? Personlige mål er niveau 4-5 i core øvelserne. MEN nu har jeg set en masse programmer hvor man laver fx sidebro i 30 sekunder af 3 gange med hver arm og når jeg kigger på forsvarets app der gør de ikke sådan men tager hoften op og ned 15x3 gange. Hvad er det mest optimale at gøre for jeg havde i tankerne at starte med 30x3 og måske efter et stykke tid 40x3 og 50x3 på hver arm.. Eller er det forsvarets gør bedre eller skulle man skifte hvis man træner det 4 gange om ugen med 2 af dagene 30x3 og 2 af de andre 15x3? og ville høre om der eventuelt var nogle der havde et core program man kunne følge som henvendte sig til forsvaret? Og nu går jeg heller ikke efter muskelmasse men styrke er det så lige meget hvad angår kalorieroverskud/underskud hvis jeg vil se fremgang :o)?

    Mvh

    Christian