dapar

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dapar

  1. Ja okay den tager jeg på min kappe. :)

    Men helt klart at du så skal til at køre tungere, men er helt super med squat, bænk og dødløft.

    Og så bare husk at den eneste måde du bliver stærkere på er ved at blive ved med at øge den vægt du løfter. Skulle gerne kunne øge med 1-2 kg hver uge eller hveranden.

    jaJa jeg træner bestemt for at få mere styrke. ser ud som om min eneste mulighed er en vægtstang, men de koster sgu i 1000-klassen :(
  2. Okay.. I øvelser som squat og bænkpres (det tror jeg du laver) skal du i hvert fald have mere vægt på end 15 kg - det kan du helt sikkert godt. Det er svært at sige, hvor meget vægt du skal have på, men det er i hvert fald helt sikkert, at hvis du ikke gradvist får mere vægt på, bliver du ikke stærkere. :) Kloge hoveder herinde kan fortælle dig meget mere om dette - mon ikke de blander sig her på et tidspunkt. :) I mellemtiden kan du prøve at undersøge hvad de øvelser hedder, som du ikke lige kan navnene på - så bliver det lettere at hjælpe dig. Prøv fx at se, om de ikke er at finde her: http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_oevelser/oevelsesbibliotek_-_funktionel_oversigt/

    Ja fandt dem: biceps curl, siddende flyers, liggende flyers, og bænkpræs.

    Kan godt se hvad du mener. Bænkpres kan jeg lave mange mere end 9 af, de er faktisk de letteste, squat bliver jeg bare forpustet, men musklerne klarer det uden problemer, jeg er også i dårlig form, skal se om jeg kan skaffe en vægtstang til bænkpres og squat, så kan jeg også lave dødløft :D

  3. Hvilke øvelser laver du med vægtene? Hvor mange sæt og hvor mange gentagelser?

    9 reps 5 sæt 5 dage om ugen af:

    dem jeg kan navnene på: Squats,lunges, kickbacks armrow.

    og så dem jeg ikke kan huske navnene på: alm. vægtløft med arme, og vægtløft strakte arme op til hoved, og så liggende vægtløft og liggende vægtløft med strakte arme, og så 20 mave bøjninger oven i det hele

  4. tak for svar.

    Hvorfor er 7.5 kg's vægte ikke nok? Det føles da rimeligt hårdt, det er 15 kg i alt, og jeg vejer kun 65 kg, med ~5kgs fedt, så du skal tænke på jeg er ret svag... og træner jo også 5 gange om ugen.

    det er også de der vægte hvor man kan sætte skiver på, så meget ville jeg skulle adde?

    Og der ligger et træningscenter 1 metrostation fra min skole, men så kan jeg kun træne efter skoletiden, og ikke når jeg er hjemme i f.eks. weekender og her når ferien kommer, fordi der er 2 timer fra mit hjem, så jeg ville stadig fortrække at træne hjemme.

  5. Hej.

    Jeg har siden sommerferien 2012 trænet med 2x håndvægte.

    Da jeg første gang startede med at træne for ca 9 måneder siden var jeg sammentidigt på seriøs slankekur, og er først lige begyndt at spise normalt (efter at have gået fra 82kg til 63kg)for ca 2 måneder siden.

    Jeg startede med at løfte meget let, men nu træner jeg med 2x 7.5kg håndvægte.

    Jeg træner (5 dage om ugen) 9 reps, 5 sæt 11 øvelser af triceps, biceps, ben, ryg, skulder. altså 11 øvelser af enten de 5 muskelgrupper.

    Jeg føler ikke at jeg bliver stærkere, løfter jeg for let? Har ikke rigtig mulighed for at gå i træningscenter, fordi jeg bor på landet, og har travlt med skole, så jeg kan kun benytte mig af håndvægte, som jeg kan bruge derhjemme.

    Kan også kun tage max 15 armbøjninger som det står.

    66kg 177cm 18år

    Som sagt kom jeg helt ned på 63kg, så jeg har taget 3 kg på. Ved ikke om det er fedt eller muskler, eftersom jeg har trænet ret hæftigt på det sidste.

    Håber jeg kan få lidt hjælp på om jeg gør noget forkert, tak.

  6. Tak for alle svarene :)

    MichaelPl Okay jeg vil begynde løbetræningen fra næste uge af

    Damme Det er lige før 2x 3 kg's håndvægte er for tunge (ja jeg er svag) kan ikke lave 15x strakte arm fra siden og over hovedet med dem, men alle de andre øvelser kan jeg lige lave 10-15 med

    lightmaze Skal jeg bruge dit program, i stedet for at bruge håndvægte? er håndvægte ikke mere udfordrene, end bare at lave krops-øvelser? Og ja jeg er meget positivt indstillet. :) Har hørt at det bliver meget hårdt men jeg glæder mig også meget til det hele.

  7. Hej brugere, jeg skal d. 1. aug 2013 starte som værnepligtig, og vil gerne høre hvad jeg kan gøre for at blive klar, fysisk og mentalt.

    Jeg har altid haft en drøm om at starte inde for forsvaret, og når jeg er færdig med 3.g skal jeg så derind.

    Jeg har været oppe og blevet kendt egnet, men jeg fik at vide jeg var overvægtig, så jeg har siden hen tabt mig 12 kg (82kg-70kg). (177cm)

    Jeg burde være normavægtig nu, og fokuserer nu på styrketræning. Lige i starten af styrketræningen kunne jeg ikke en gang tage en enkelt armbøjning,

    men nu er jeg nået op på ca 8-10 stykker. Jeg træner med 2x3kg håndvægte og træner 3 sæt af hver muskelgruppe (skulder, ryg, biceps, tricpeps, ben)

    Mit spørgsmål er hvad mit mål skal være, hvis jeg skal være klar til værnepligten, men samtidigt også skal have overskud, så jeg kan få A1 (hvilket er mit primære mål)

    Core 2 testen er da ikke god nok, hvis man skal kunne få en god karakter?

    Satster på at begynde løbetræning, så jeg kan opbygge min kondi, omkring 5 måneder før jeg skal derind. Lige nu tror jeg ikke jeg kan løbe i mere end 2 minutter før jeg dør.

    Håber i kan give mig noget indsigt. TAK :)