KarinaThomsen

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KarinaThomsen

  1. Hej alle :-)

    Jeg overvejer kraftigt at købe en træningsbænk til brug hjemme til bl.a. bænkpres, og nu har jeg efterhånden kigget overalt på nettet, men synes kun jeg kan finde sådan nogle "smarte" nogle, hvor alt kan justeres og jeg ved ikke hvad. Men jeg vil bare gerne have sådan en rigtig enkel en, der bare er en bænk, som jeg kan ligge på, og ikke alt det andet gøjl..

    Findes der ikke sådan nogle simple træningsbænke, og i så fald hvor??? :-)

    På forhånd tak :-)

  2. Har lagt syg siden d. 1. december, så desværre har min træning været sat på stand-by så min krop i stedet kunne bruge alle kræfter på at bekæmpe influenzaen.

    Men i dag følte jeg mig endelig frisk nok til at tage til crossfit igen, og nøj hvor var det dejligt at få brugt noget energi igen.

    Vi startede ud med opvarmning som bestod af en let og kort WOD. Derefter stod den på Power Snatch. Det er en øvelse jeg kun har lavet én gang før, så jeg puttede ikke særlig mange kilo på stangen og brugte i stedet tiden på at få indarbejdet en god teknik, og da vi et kvarter senere var færdige havde min teknik da også forbedret sig en del. :smile:

    Til sidst kom vi endelig til dagens WOD som var:

    8 runder:

    - 3 push pres 60/40

    - 5 back squats

    - 10 sit-ups.

    Min tid blev 6.52. Jeg havde dog kun 18 kg på, da jeg stadig ikke er helt på toppen endnu, så jeg var lidt usikker på, hvor meget min krop kunne klare - ville helst ikke ende med at besvime som jeg gjorde i sidste måned, da jeg efter en omgang sygdom havde troet at jeg var frisk nok til træning igen men åbenbart ikke var det... Det viste sig dog at være alt alt for let og jeg kunne sagtens have haft mange flere kilo på, men heller safe than sorry! :smile:

  3. Det er ganske fint, at I bliver ved med at påstå, at det er et teknisk problem, og der er da ingen tvivl om, at min teknik selvfølgelig sagtens kunne forbedres. Og jeg vil helt sikkert arbejde med min teknik i fremtiden, da jeg da helt sikkert tror på, at det kunne gøre en lille forskel. Men når det er sagt så holder jeg altså også på, at jeg slet ikke er i tvivl om, at størstedelen af mit problem ligger i mangel på smidighed. Hvis I så mig med min elendige smidighed ville I heller ikke være i tvivl...

    Desuden må jeg da også lige gøre det klart, at jeg jo godt lige kan squatte et 'godkendt' squat sådan lige akkurat, men jeg kommer bare slet ikke så dybt ned som de fleste andre gør.. Det er kun mine overhead squats der er helt umulige - men der har mine skuldre vel også lidt at sige...

    Men pyt skidt nu med det - det var jo slet ikke mig og mine squats det skulle handle om :bigsmile:

    Jydedynamit - Jeg er ganske enig med dig i forhold til mange træneres mangel på ordentlig uddannelse, ingen tvivl om det. Og jeg stoler da heller ikke blindt på enhver instruktør jeg møder på min vej - men jeg ved dog, at i hvert fald to af mine instruktører har den nødvendige viden i forhold til crossfit så dem tror jeg fuldstændig på :smile:

  4. RuneB - nu ved jeg ikke om den kommentar var til mig eller trådstarter. Men jeg ved i hvert fald at f.eks. med hensyn til squats, at det i mit tilfælde, ikke er mangel på kræfter, men derimod blot det faktum at jeg, pga. min manglende smidighed i hofte og ankler, simpelthen ikke kan få min røv ordentligt ned mellem benene.

  5. Jeg har selv et problem med manglende smidighed når jeg træner crossfit og skal lave de forskellige øvelser og løft.

    Derfor har jeg været på biblioteket og lånt de to følgende bøger, og dem vil jeg klart anbefale dig også at overveje at tage et kig i:

    "Strækøvelser" af Bob Anderson

    "Superstretch" af Jacqueline Lysycia

    De er begge fyldt med gode strækøvelser til de forskellige steder på kroppen du ønsker at gøre mere smidige. Så er du fri for yoga og hvad ellers du gerne vil undgå, men kan i stedet træne din smidighed derhjemme eller i centeret når du har lyst.

    Held og lykke med smidigheden :bigsmile:

  6. Hej med jer :-)

    Mit navn er Karina. Jeg har en kontrakt som værnepligtig i Holstebro fra august 2013. Jeg har altid drømt om en god og lang karriere i Forsvaret og jeg glæder mig så meget til at komme i uniformen!

    Jeg elsker at træne! Den lykkefølelse samt den stolthed man oplever efter en god omgang træning, er det bedste jeg ved! Og det er nok den vigtigste grund til at jeg træner. Men jeg træner også fordi at jeg jo som sagt skal i militæret efter sommerferien, og jeg vil bare så gerne være den bedste! Jeg bliver desværre alt for tit mødt af mennesker, der ikke mener at jeg som kvinde vil kunne klare mig lige så godt i Forsvaret som mændene, og det er mit mål at modbevise dette åndssvage udsagn.

    Jeg har altid elsket sport og motion - især løb og svømning har jeg været fan af hele livet. For fem måneder siden fik jeg dog øjnene op for styrketræning og crossfit, og siden da har jeg ikke kunnet undvære det. Alle de fremskridt jeg hele oplever giver mig bare så meget motivation!

    Hvor meget og hvad jeg træner om dagen og om ugen er meget forskelligt. Nogen mener måske, at det er dumt, at jeg ikke har nogen fastlagt plan for min træning - men for mig virker det simpelthen bedst, når jeg bare kan beslutte mig fra dag til dag om hvilken træning jeg føler for på selve dagen, det gør det nemmest for mig at holde motivationen i top og få det optimale ud af min træning!


    Glæder mig til at komme igang med det her online logbogs-noget, er spændt på at se om jeg husker det...


  7. Tusind tak for alle jeres svar, det var dejligt at høre alle jeres meninger! Og Q-base - mange tak for linket, det var meget nyttigt! :-)

    Jeg har valgt, at jeg i dag vil tage ind i Bodyman og købe mig noget proteinpulver til brug efter træning. Så kan jeg jo give det en chance i nogle måneder, og finde ud af hvorvidt jeg selv finder det gavnligt.

  8. Hejsa :bigsmile:

    Nu er jeg simpelthen nødt til at spørge; Helt præcist, hvornår har man brug for at supplere med proteinpulver?

    Ja, jeg er altså helt blank når det kommer til proteinpulver, og er simpelthen ikke med på, hvad det går ud på... og Google har desværre vist sig ikke at være min ven i dette tilfælde.

    Kort og godt:

    Jeg er en pige på 18 år, 165 cm. høj og 54 kg.

    Jeg dyrker crossfit 3-4 gange om ugen, løber 2 gange om ugen og styrketræner ca. 2 gange om ugen (alt efter behov).

    Ville jeg have gavn af at forsøge mig med proteinpulver?

    Eller kommer det også an på min kost?

    Jeg spiser forholdsvist sundt, men uden at have styr på hverken mængden af kalorier eller protein osv.

    På forhånd tak for svar :bigsmile:

    Mvh.

    Karina

    - som burde sætte sig ordentligt ind i hele ernærings-halløjet en dag.....