virtual

Medlemmer
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by virtual

  1. 2) Svømmeprøven.... Jeg kan godt svømme de 200 meter på 5.30. Mit spørgsmål går på om man må holde de pauser man vil bare man kommer under 5.30. jeg svømmer lige nu 100 meter på 2.10 og holder 20 sek pause og tager derefter de sidste 100 på 2.30. Kan man gøre det sådan? ( jeg ved at der har været en eller to som har været igennem disse prøver, så dette spørgsmål er til jer )  :smile:

    Du må ikke holde pauser undervejs - det skal jo sammenlignes lidt med at svømme i havet eller andre steder, hvor du skal ud at redde en person - dér er der heller ikke pitstop-muligheder :4police:

    Bortset fra det kunne det godt lyde som om, du skulle vente lidt med at gå op til prøven, når der ikke er mere overskud end tilfældet er på nuværende tidspunkt.

    Som en anden har nævnt, er opvarmningen relativ hård og overrasker mange - derfor er det godt, at have en del at give af i det enkelte øvelser og ikke blot lige præcis kunne tage 6 kropshævninger.

    Min personlige holdning er, at det er pinligt at dumpe den fysiske prøve. Man ved helt præcis, hvad kravene er og kan man ikke honorere dem til prøven, er det simpelthen for ringe. Der er ingen undskyldninger for ikke at bestå (bortset fra skader).

  2. Det kommer tilsyneladende så an på hvilken lærer man har haft.....

    Det har nok også lidt at sige.

    Det er stadig for mig at se utroligt vigtigt, at forbedre sig og jeg vil stadig ikke mene, at man kan "nøjes" med de ting du nævner..... Uanset om det gælder bedømmelse, eksamen eller test for den sags skyld.

    Det bliver vi så nok ikke enige om B)

    Men hvorom alting er.... Så er der vist ikke så meget mere at diskuttere omkring dette.....

    Næh - det har du ret i...

    Men vi kan vel blive enige om, at hvis man i den første test tager eks. 15 i bænkpres og i den næste test kun tager 12 så har man ikke formået, at forbedre sin træningstilstand????

    Naturligvis.

    Med mine erfaringer er det ihvertfald tilfældet, at lærerne tager en snak med eleven...

    Det er ikke min erfaring, så længe man har et rimeligt niveau.

    Der var heller ingen snak med undertegnede, da jeg gik fra 19 til 17 i kropshævninger og 62 til 56-57 i bænkpres :)

    Tak for en god debat...

    I lige måde.

  3. Det er klart man ikke får en handleplan såfremt man kan klare de generelle optagelseskrav, men men men....... man skal nok så heller ikke regne med at få de bedste karaktere hverken til bedømmelserne eller til eksamen......

    Det er jeg helt med på, men vi har aldrig snakket om karakterer eller bedømmelser...

    Og du skrev:

    DERFOR er det ikke nok kun at lave 6.....du skal helst lave flere eller ihvertfald være trænbar og i den næste test have forbedret dine gentagelser..... Ellers kan du risikere, at få en handleplan, som skal følges ellers er det ud af vagten....
    Hvis man klarer 6 kropshævninger og 10 rep. i bænkpres er der ingen fare for handleplan. Og hvis man ellers er på et rimeligt niveau, er der ingen problemer, hvis man er dårligere i test 2 i forhold til test 1 - eksempelvis går fra 19 til 17 kropshævninger.
    Det er ikke korrekt, at de ikke forventer man forbedrer sig på PGII.

    Det er jeg så ikke enig i. De forventer, at man er status quo på PGIII i forhold til afslutningen på PGI, men ved godt, at de fleste har forringet deres form, hvilket de accepterer inden for rimelighedens grænser.

    Med den nye PGII uddannelse vil der på nogle stationer fra uddannelseslederens side være opstillet 4-6 test i løbet af de 18 måneder, som PGII varer.

    Ja, og det er en god idé.

    DERFOR er det ikke nok kun at kunne opfylde de krav, som er til optagelsen. :tongue:

    Jo, det er.

  4. Så min træning bliver mest konditionstræning med 3xløb, 3xcykling, 3xsvømning.(Plus gåture)

    Det ser godt ud - så skal du nok få gode resultater, både hvad angår konditionen og vægttabet, hvis ellers du spiser fornuftigt :4eat:.

    Dog ser jeg da én ulempe ved at bibeholde min masse, og det er at jeg kommer til at veje lidt mere i form af bibeholdning af lidt muskler, som jeg jo så også skal løfte i mine kropshævninger.

    Jeg tror ikke, du skal være så bekymret for at bibeholde din muskelmasse - den vil komme dig tilgode senere hen. Og hvis du følger "chinup-programmet" bliver der med garanti ingen problemer med tage de 6 kropshævninger. Jeg tror faktisk, at du ret hurtigt vil se stor fremgang, så bare klø på :pumpin:

    Men det er altså ikke fordi, at jeg vil træne meget styrketræning i denne "chinup-tid". Smider lige mit styrkeprogramher:

    Jeg synes, det ser fornuftigt ud - måske lidt triceps ikke ville skade.

    Hvornår forventer du at søge ind?

    Du ønskes i hvert fald held og lykke herfra :cheer:

    :4police:

  5. VIRTUAL:

    Det jeg skrev var som sagt det, som man laver på politiskolen.....og på politiskolen vil jeg godt garantere dig for, at hvis du kun kan klare optagelseskravet, så kommer du gevaldigt på hårdt arbejde....

    Hvis man kan klare 6 kropshævninger på skolen, så har man ingen grund til bekymringer.

    Det er rigtigt, at du kun skal tage 6 kropshævninger til optagelsesprøven, men til de test du skal igennem på skolen (HVIS DU KOMMER IND) skal du lave så mange du kan...... DERFOR er det ikke nok kun at lave 6.....du skal helst lave flere eller ihvertfald være trænbar og i den næste test have forbedret dine gentagelser..... Ellers kan du risikere, at få en handleplan, som skal følges ellers er det ud af vagten....

    Det er klart, at det er bedre at lave flere end 6, men laver man 6 er det godkendt og man får ingen handleplan.

    De forventer under hele din uddannelse, at din formkurve stiger og stiger... Særligt på PG I og også under PG II....... Derfor er det ikke nok kun at kunne klare optagelseskravet........

    Der er ingen, der forventer, at formkurven stiger under PGII - hvis man holder formen ved lige under PGII er det flot og hvis den går lidt ned, er det intet problem.

  6. Som han jo skriver så er han ansat hos politiet og de ting han nævner er hvad de laver på politiskolen. Det har ikke noget med optagelsesprøven at gøre.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jo, det har noget med optagelsesprøven at gøre. På skolen forventer de nemlig, at man hele tiden er i stand til at klare de krav, der var til optagelsesprøven. Det vil sige 10 rep. med 50 kg i bænkpres og 6 kropshævninger.

  7. prøv lige at undersøge sagen før du kommer med sådan en påstand. er sikker på jeg ikk er den eneste der har den opfattelse og dips og bænkpres træner stort set de samme muskler, den ene rammer bare lidt anderledes end den anden. Så tror det er dig der er HELT galt på den B)

    Hvad mener du med at undersøge sagen?

    Dips er en udmærket øvelse, specielt for triceps, men den kommer ikke i nærheden af bænkpres, når det gælder påvirkning af brystet. Kan du fremvise EMG-målinger, der viser det modsatte, ser jeg dem gerne.

  8. Enig

    Godt så B)

    men det straffer man altså ikke - kun hvis du har stofferne på dig og ikke i dig.  :)

    Hensigten med loven er selvfølgelig, at man vil forhindre folk i at bruge AS - det sker så ved at forbyde besiddelse, da politiet ikke vil kunne bevise anvendelse.

    I øvrigt er der nu eksempler på at, man er blevet straffet for at have stoffer i sig. Folk, der har slugt små poser med f.eks. heroin eller kommet ditto op i :bootyshake: har fået en passende straf :lol:

  9. Selve brugen er ikke kriminaliseret i dopingloven - "besiddelse" dækker over at du har stoffet PÅ dig ikke I dig når du bliver taget.

    I idrættens system er der opstillet retningslinjer og "straf" for brugen, men det har ikke noget med den civile lovgivning at gøre.

    :)

    Tilføjelse: I lov om euforiserende stoffer er det heller ikke brugen der er kriminaliseret, men besiddelse og lignende...

    :)

    Vi er helt enige, men du må også give mig ret i, at man ikke kan bruge stofferne uden på et eller andet tidspunkt at have besiddet dem?

  10. Man kan ikke bruge stofferne uden at besidde dem...

    Det kan man da sagtens. Hvis de ikke ligger hjemme hos dig selv, men et andet sted, så bliver det rimelig svært at bevise besiddelse. Du kan ikke blive dømt for at du helt sikkert må have besiddet noget på et eller andet tidspunkt, fordi du tester positiv. Rent juridisk holder det ikke. Hvis det var din bevisførelse, ville du blive grinet hele vejen ud af retslokalet ;)

    Vi snakker ikke om bevisførelse - vi snakker om det er ulovligt eller lovligt at anvende AS. Og der er ikke så meget at diskuttere. Det er ulovligt at anvende AS!

  11. Der står vel ikke rigtig noget om at man ikke må bruge det? :unsure:
    § 3. De i §§ 1 og 2 omhandlede dopingmidler må ikke fremstilles, indføres, udføres, forhandles, udleveres, fordeles eller besiddes, medmindre der er tale om anvendelse til sygdomsforebyggelse eller -behandling eller til videnskabelige formål.

    Man kan ikke bruge stofferne uden at besidde dem...

  12. Det mener du også, lægen/hospitalerne skal sige til dem, når de henvender sig med lever-/nyre-/hjertesygdomme?

    Ja, ligesom man gør det med dem som pådrager sig sygdomme pga. rygning, alkoholisme og fed mad.

    :blink: Mener du, at man afviser rygere og alkoholikere?

    Som det er idag står det folk frit at ødelægge deres helbred, og der skal ikke forskelbehandles på det område, fordi folk gør noget som er ulovligt. Det er ikke noget som kommer sunhedsvæsenet ved. Det er et politi-anlæggende. Hvis folk skal have lov at blive behandlet når de smadre deres helbred med smøger, spiritus og fed mad, hvorfor skal folk der tager AS så ikke ??

    Jeg tror ikke du fangede budskabet i mit indlæg.

    Det er jo netop ikke folks eget problem, når de fylder sig med AS. Det er et samfundsproblem, fordi sundhedsvæsenet naturligvis også skal behandle dem, som er blevet syge af at tage AS.

  13. Mig bekendt er det ikke decideret ulovligt at bruge AS, men kun at sælge lortet. Med det in mente kan man ikke ransage folks hjem. Det holder bare ikke, uanset at man er imod at folk bruger AS.

    Det er ulovligt at bruge AS!

    Fra "Lov om forbud mod visse dopingmidler":

    § 1. Loven finder anvendelse på følgende grupper af dopingmidler:

    1) Anabole steroider.

    2) Testosteron og derivater heraf samt tilsvarende stoffer med androgen virkning.

    3) Væksthormon.

    4) Erytropoietin og midler, som har lignende virkning ved at øge mængden af røde blodlegemer i blodet til over normale værdier for alder og køn.

    5) Midler, som øger produktion og frigørelse af

    a) væksthormon,

    b ) testosteron og derivater heraf eller af tilsvarende stoffer med androgen virkning eller

    c) naturligt erytropoietin.

    § 2. Sundhedsministeren bemyndiges til at fastsætte, hvilke andre grupper af dopingmidler denne lov gælder for.

    § 3. De i §§ 1 og 2 omhandlede dopingmidler må ikke fremstilles, indføres, udføres, forhandles, udleveres, fordeles eller besiddes, medmindre der er tale om anvendelse til sygdomsforebyggelse eller -behandling eller til videnskabelige formål.

    Stk. 2. Den i stk. 1 omhandlede anvendelse til sygdomsforebyggelse eller -behandling skal, for så vidt angår privatpersoner, være lægeordineret.

    Stk.3. Sundhedsministeren kan meddele dispensation fra bestemmelsen i stk. 1. Ministeren kan fastsætte nærmere vilkår for dispensationen.

    § 4. Overtrædelse af § 3, stk. 1, eller vilkår som nævnt i § 3, stk. 3, 2. pkt., straffes med bøde, hæfte eller fængsel i indtil 2 år.