Olalla

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Compartment syndrom

  4 dage! Har du ikke haft mange smerter? Jeg valgte at tage til HLR-kursus en uge efter på en masse morfin, så ved heller ikke om jeg har overanstrengt mig der. Jeg har prøvet at bide smerterne i mig i dag, men det har været for voldsomt og er endt i sengen med benene oppe igen. (Vi får vel nok en fed juleaften ;)) Jeg fik at vide at jeg kunne være ude af sengen 4-5 dage senere og løbe igen 4 uger efter (!) Jeg skulle bare mærke efter og bevæge mig til smertegrænsen. Synes også det er forvirrende, for ved ikke om det er bedst at holde det i ro, eller at få gang i benene..
 2. Compartment syndrom

  Tak for dit svar Glasben90! Jeg vil rigtig gerne sammenligne vores forløb, for jeg er blevet opereret dagen inden dig så. Jeg har forsat rigtig mange smerter, og kan ikke støtte på benene uden krykker stadig! Indtil videre har jeg for det meste ligget i sengen med benene oppe fordi når jeg går rundt med krykkerne føles det som om at der bliver hevet og revet inde i benene, og det er smertefuldt på den måde at det føles forlert. Skal jeg mon bare bide det i mig? (jeg er ved at gå til af ikke at kunne foretage mig noget!) Hvor langt er du kommet?
 3. Compartment syndrom

  Eller andre der har gode tip selvfølgelig!! :-)
 4. Compartment syndrom

  Hej! Jeg er nysgerrig for at høre hvordan det er gået Madsta efterfølgende? Jeg er selv blevet opereret for compartment syndrom i begge ben i onsdags (fire dage siden) og i går synes jeg allerede det gik lidt bedre og støttede derfor ikke så meget på krykkerne. I dag er det ene ben meget hævet i fht det andet og grønligt og jeg er bange for det måske skyldes overanstrengelse? Nogen tip til hvordan jeg skal gebærde mig? Har fået af vide af fys og læge at jeg måtte bevæge mig til smertegrænsen, og det var ellers det jeg synes jeg gjorde i går...