Kasperroed

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kasperroed

  1. Jeg har et spørgdsmål, som jeg håber, I vil hjælpe mig med :-) På trods af, at emnet har været oppe 40 millioner gange. :-) Undskyld for det på forhånd - jeg håber, I er overbærende.

    Jeg har fra nytår til og med ultimo februar tabt 4 kilo og har siden da holdt denne vægt. Jeg har spist godt og nærende - og har 100% styr på kosten.

    Nu er jeg bare kommet dertil, at jeg gerne vil have min mave mere markeret. Jeg har naturligvis læst alt om det på nettet - og kender godt principperne bag det. Men jeg kunne godt tænke mig at høre jeres råd.

    Kort og præcist: Skal jeg smide mere fedt, før jeg begynder at bygge muskler op? Hvilke øvelser kan I bedst anbefale? Træning af de store, fundamentale muskelgrupper? Eller er coretræning 'nok'?

    Jeg vejer 51 kg - så det er jo begrænset, hvor meget længere ned, jeg skal i vægt, som jeg ser det.

    Det skal siges, at jeg cykler 12-15 timer om ugen og dyrker coretræning 2-3 gange om ugen. Men en flot overkrop ville heller ikke være dårligt. :-)

    Jeg har vedhæftet et billede - det kan måske hjælpe med at give de relevante råd?

    Du skal for alt i verden ikke tabe mere! Bare i gang med at træne nogle hårde maveøvelser, samt spise noget mere! :-)

    3 sæt af 12-15 gentagelser skulle kunne gøre det :-)

  2. Ja, så har jeg som så mange andre også lavet mig en kostplan med henblik på noget muskelforøgelse. Jeg er en ung knægt på 16 år, jeg er 181 cm høj og så vejer jeg ca. 57 kg.

    Som i nok kan gætte ud fra mine stats har jeg ikke mange gram muskler på kroppen, og det kunne jeg godt tænke mig at ændre på. Jeg har sammensat et fullbody program som jeg har tænkt mig at gennemføre 3 gange om ugen. Programmet inkludere ca. 15 øvelser og jeg regner med at bruge lidt over 1½ time per træningssession. Udover at jeg styrketræner løber jeg også lidt i min fritid.

    Nu til sagen. Er dette kostprogram fint for at jeg kan få noget muskelvægst? er min fordeling af carbs, proteiner og fedt i orden? hvad syntes i overordnet om min plan?

    Håber meget at i vil tage jer tid til at kommentere dette indlæg, da jeg er ret ny på dette område.

    Kærlig hilsen Kasper

    post-56492-0-69721000-1357981631_thumb.p

  3. Hej alle sammen

    Jeg er en dreng på 16 år. Jeg er 181 cm høj og jeg vejer 57 kg. Jeg har fået den strålende idé at jeg vil have s0en veltrænet krop, og helst inden sommer. Derfor har jeg lavet et træningsprogram og en kostplan, da jeg har hørt at det er meget vigtigt. Lige nu styrketræner jeg 3 dage om ugen samtidig med at jeg også løber 2 gange om ugen. Mit træningsprogram ser ud som følger:

    Mandag - fri (volleyball træning 1 time)

    Tirsdag - styrketræning (ca. 60 min.)

    Onsdag - fri

    Torsdag - styrketræning (ca. 60 min.)

    Fredag - løb (ca. 12 km)

    Lørdag - styrketræning (ca. 60 min.)

    Søndag - løb (ca. 12 km.)

    Efter hver træning (løb og styrke) indtager jeg en proteinshake bestående af 300 ml. Mælk og 30 gram 100 Whey Protein. Derfor når jeg samlet set op på ca. 2200 kcal om dagen)2

    Nu har i fået mit kostprogram at se. Hvad syntes i om det? Er det tilstrækkeligt når mit mål er øget muskelmasse?

    Obs: har fået at vide at jeg ikke skal løbe, men det bliver jeg nødt til indtil marts hvor jeg skal øbe halvmarathon.

  4. Hej alle sammen

    Jeg er en dreng på 16 år. Jeg er 181 høj og vejer 57 kg. Jeg spiser meget sundt, massere af grønsager og fuldkornsprodukter! Jeg kunne ufattelig godt tænke mig at komme af med mit spinkle udseende, og dermed få en flot krop inden sommer. Jeg er meget i tvivl om hvilke øvelser jeg skal lave, og hvor meget mad jeg skal spise dagligt?

    Jeg har lige lavet et kostprogram, hvor jeg skal indtage 2200 kcal om dagen (incl. Proteindrik) jeg har tænkt mig at styketræne tirsdag, torsdag og lørdag/søndag. Derudover løber jeg 10-12 km mandag, onsdag og fredag. Efter hver af disse træninger indtager jeg en proteinsmoothie på i alt 350 kcal.

    Jeg syntes selv at jeg er tynd nok, mit eneste problem er det mavefedt som jeg har i bunden af maven. Når jeg strammer mine mavemuskler er de 4 øverste "packs" ret tydelige, mens de nederste er fuldsstændig væk i lidt hvalpefedt. Det er super træls!

    Mit spørgsmål lyder som følger: hvilke træningsøvelser er bedst hvis jeg vil have en flot krop (full body) og lyder de ting jeg har skrevet fornuftige i mit mål om at få en flottere krop?