Madridista

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Madridista

  1. Det er nemlig lige det jeg ikke hvad jeg skal spise, derfor jeg prøver med en plan. Måske kommer jeg ikke til at holde den 100 %, med små sidesving som at drikke cola engang i mellem eller pizza. Men som den er nu, er den fin og passer den til mine mål?

  2. Når jo sorry. Jeg er rimelig slank som i vel kan regne ud, og skal derfor have masser af kalorier for min krop kan vokse. Mit mål er at øge øge min vægt med cirka 10-15 kg og have en flot og veltrænet krop, store arme, bryst, ben osv. (Kommer til at køre et fullbodyprogram), ved ikke hvilket, men kom endelig med forslag. Det skal være et program med fokus på muskelvækst, kom bare med det bedste i kender. Helst skal der være nemme og ikke for avancerede øvelser, da jeg ikke helt har styr på det endnu, og er ny til emnet :) Tak for hjælpen

  3. Hvad synes i om denne kostplan? Mit energiforbrænding ligger på omkring 2700 kalorier, og skal køre et fullbodyprogram 3 dage om ugen, og hvor jeg så spiller fodbold 2-3 gange om ugen (1 time og 30 min) . Så hviler jeg en 1-2 dage om ugen. Jeg er 172 cm høj cirka, 52 kg, 16 år. Tror i det er for overbelstandende med kun en hviledag eller 2? Når man her er kostplanen:

    Morgenmad kl. 7:

    Ota solgryn 100 g

    Sødmælk 200 g

    En banan cirka 100 g

    30 g mandler

    Frokost kl. 12

    Kyllingebryst 200 g

    En gulerod cirka 100 g

    3 skiver sandwich rugbrød - med 50 g kalkunskive pålæg

    Middag kl. 16:30

    Brune ris 100 g/ pasta 100 gram

    Natural arla yoghurt 100 gram

    Peberfrugt cirka 100 g

    Ribeye steak 200 g/ tunsalat 200 gram med skiver rugbrød/toast

    Her kommer jeg til at variere mellem ris og pasta/Spaghetti. Og mellem kød og tunsalat eller dobbelt op med ris (200 gram). Fx dag 1 og 4 og 7: 100 gram brune ris, yoghurt, peberfrugt, og Ribeye

    dag 2. og 5 : tunsalat, rugbød/toast, peberfrugt, pasta med ketchup

    dag 3 og 6 200 gram ris, yoghurt, peberfrugt.

    Efter træning kl. 20:30

    30 g whey protein uden smag sammen med 200 gram sødmælk

    50 g rosiner

    en banan 100 gram cirka

    Natmad kl 22, cirka 1 time før jeg sover

    3 skiver sandwich rugbrød

    50 g arla cheasy osteskiver

    Hvad synes i om den. Jeg kommer til at spise det samme, udover middagen hver dag. Middagen er i øvrigt cirka en halvanden time før træning, er det godt? Når det gælder kylhydrater proteiner til træningen osv.

    Håber i kan hjælpe, tak på forhånd :)

  4. Mange tak for svarene :) Men kan jeg så godt opdele det i 2? Altså løbe 2 gange om ugen hvor jeg løber 5-6 km indtil jeg når de 10 km, på løbebåndet fx. Og så den sidste gå ud og lave noget sprint? Eller skal jeg opdele det anderledes, kom endelig med forslag :) Jeg ved ikke om jeg tør sætte 2 løbebånd på sprint og roligt tempo hver hehe :) Og angående squat, vil jeg så opnå store og hurtige resultater, vil jeg kunne mærke en store forskel? Og hvad er de bedste øvelser når det gælder Sprint/hurtihed/Accelaration, hvis der også er noget der kan forbedre mit skudstyrke, vil det også være fedt med et forslag. Tusind tak for hjælpen :laugh:

  5. Hej, jeg vil lige spørge om det er muligt at opdele sine træninger, hvor man en dag fx træner spurt og den anden kondition. Om det effektivt og klogt osv... Jeg ikke tilfreds med min kondition og vil gerne kunne løbe cirka 8-10, jeg kan nu løbe omkring 5-6 kilomester uden problemer. Jeg vil også gerne træne spurt, og så jeg kan blive hurtigere (Det er i øvrigt begge med formål til at forbedre mig til fodbold) Jeg kan bedst lide at løbe i fitnesscentret på løbebånd, og har jeg tænkt mig at gøre med konditions træning, men med spurttræningen vil jeg tro er for svært at træne i centret, når jeg nok skal ud i noget interval, som er for besværligt på løbebånd. Er det så effektivt at fx træne kondition mandag og onsdag, og så i weekenden noget spurt ? Angående spurt, hvad er den bedste måde at træne det på? Løbe en hel bane længe og lunte tilbage og gentage, eller har i andre forslag. Evt. squat hvis det ikke er for svært og farligt (Er 16 år) eller andet. håber i vil hjælpe. Tak på forhånd :)

  6. Hej, jeg kunne godt tænkte mig nogle tips for at forbedre min fysik. Jeg vil især gerne blive hurtigere. Ikke noget med bedre udholdenhed osv, bare generelt kunne nå bolden før andre. Hvis det kan lade sig gøre, vil jeg helst have at det er på maskinerne i fitness centeret øvelserne skal være beregnet til. Jeg kunne også ønske mig noget meget bedre stærkere skudstyrke, men det ved jeg ikke om det har noget med styrketræning at gøre, men kom bare med tips og øvelser hvis i har. Håber i vil hjælpe, tak på forhånd :)

  7. Hej jeg træner 3-4 gange om ugen, men vejer alt for lidt på min alder ca. 45 og er 14 år.

    Jeg plejer at starte med at løve 20 på en 11,5 km i timen og derefter styrketræner jeg med en allroud styrketræningsprogram her fra siden. Og afslutter med en halv flaske proteinshake xl. Udover at spise mere er der noget jeg burde tilføje eller undgå og har i nogle flere tips. Jeg vil meget gerne være mindst 5

    5 kilo hurtigst muligt gerne op til 60

  8. Hej jeg er for nyligt i fitness world, jeg er 14, er (15 om 4 måneder) er ca. 168 cm høj og vejer cirka 43 kilo.

    Jeg vil have en markeret krop og veje en del mere, kan nogen af jer fortælle mig hvor mange kilo jeg maks må løfte til alle maskiner fx benpres,brystpres, og alt det andet og også håndvægte.

    Jeg har downloadet denne træningsprogram: http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_oevelser/styrketraeningsprogram_til_fitnesscenteret/

    Må jeg gerne udføre de øvelser på min alder og kan i sige mig hvor mange til øvelse jeg maximum må bære??

    På forhånd tak :)