Tommyller

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Tommyller reacted to Kasperroed in Flot krop til sommer, 16 år   
    Hej alle sammen
    Jeg er en dreng på 16 år. Jeg er 181 høj og vejer 57 kg. Jeg spiser meget sundt, massere af grønsager og fuldkornsprodukter! Jeg kunne ufattelig godt tænke mig at komme af med mit spinkle udseende, og dermed få en flot krop inden sommer. Jeg er meget i tvivl om hvilke øvelser jeg skal lave, og hvor meget mad jeg skal spise dagligt?
    Jeg har lige lavet et kostprogram, hvor jeg skal indtage 2200 kcal om dagen (incl. Proteindrik) jeg har tænkt mig at styketræne tirsdag, torsdag og lørdag/søndag. Derudover løber jeg 10-12 km mandag, onsdag og fredag. Efter hver af disse træninger indtager jeg en proteinsmoothie på i alt 350 kcal.
    Jeg syntes selv at jeg er tynd nok, mit eneste problem er det mavefedt som jeg har i bunden af maven. Når jeg strammer mine mavemuskler er de 4 øverste "packs" ret tydelige, mens de nederste er fuldsstændig væk i lidt hvalpefedt. Det er super træls!
    Mit spørgsmål lyder som følger: hvilke træningsøvelser er bedst hvis jeg vil have en flot krop (full body) og lyder de ting jeg har skrevet fornuftige i mit mål om at få en flottere krop?